reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny mam nadzieję że któraś bedzie mogła mi pomóc. Musimy kupić spacerówkę lżejszą od tej co mam ale też nie chce takiej typowej parasolki. Dziś upatrzyłam sobie dwie:
WOZEK SPACEROWKA WALKER BABY DESIGN SPACEROWY grat (1262952616) - Aukcje internetowe Allegro
i
WÓZEK CONECO TRAPER 5 KOLORÓW + PARASOLKA GRATIS (1253483862) - Aukcje internetowe Allegro
I bardziej podoba mi się baby design ale jeździłam obydwoma wózkami i lepszy wydaje mi sie coneco. Może "doświadczone" mamusie maja jakieś zdanie na ich temat????

Dziewczyny mam nadzieję że któraś bedzie mogła mi pomóc. Musimy kupić spacerówkę lżejszą od tej co mam ale też nie chce takiej typowej parasolki. Dziś upatrzyłam sobie dwie:
WOZEK SPACEROWKA WALKER BABY DESIGN SPACEROWY grat (1262952616) - Aukcje internetowe Allegro
i
WÓZEK CONECO TRAPER 5 KOLORÓW + PARASOLKA GRATIS (1253483862) - Aukcje internetowe Allegro
I bardziej podoba mi się baby design ale jeździłam obydwoma wózkami i lepszy wydaje mi sie coneco. Może "doświadczone" mamusie maja jakieś zdanie na ich temat????

U mnie na zadupiu zatrzesienie fur coneco i powiem jedno wózku wygladają jak złomy co jakas laska tym jedzie wsio trzeszczy , piszczy , zniszczona tapicerka itp . JUż bardziej bym wolała ten drugi .
Pytanie czemu taki akurat chcesz kupić ? nie lepiej wybrać coś składanego w laske ?
mam kolezanki co mają tego typu wózki tej własnie firmy
WÓZEK BABY DESIGN ELF 7kg folia,moskitiera wys0zl (1248849576) - Aukcje internetowe Allegro
to taki ala maclaren .
Bo tamten twoj po złozeniu napewno wiecej miejsca zajmie chyba że jest Ci to obojetne

reklama
i

Nie znam tych wózków, tzn cocneco znam i podobnie jak aniam twierdze ze to wielkie g...o, u mnie tez co druga laska tym jeździ i te wozy wygladają tylko fajnie na początku, później wszystko lata i tzreszczy.... No właśnie kingunia a nie lepeij jednak parasolke??? Mniej miejsca Ci zajmie, ja tydzien temu kupilam ten WÓZEK X-LANDER X-GO 2010 :: Sklep dla Ciebie Mamo- Bajka i jestem w nim zakochana:-), wreszcie moge chodzic na spcery nie czekając na malża i spokonie sama znosze wozio z 4 piętra :-)

Do góry