reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a kurde do mojego wozka zakichanego nie pasuje:wściekła/y:, bo tam raczka przeszkadza
Przez moment myślałam, że Ci kolorystycznie do wózka nie pasuje :laugh2::laugh2::laugh2: ale potem doczytałam do końca :tak:

Ja tez nie lubię używanych butków... ani dla siebie, ani dla dzieci... Byłam w Deichmannie i NIE MA JUŻ DUŻYCH ROZMIARÓW KOZAKÓW :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To jest jakiś absurd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
no fakt przy kombinezonie tez mam stopki, dostalam taki ladny kombinezonik dla niuni czerwony:tak:, albo jak bede zakladala grube spodenki i kurteczke (bo tez dostalam) to zaloze wlasnie takie welniane skarpety... najgorsze ze dostalam taki fajny gruby szpiwor do wozka, a kurde do mojego wozka zakichanego nie pasuje:wściekła/y:, bo tam raczka przeszkadza, jest miedzy nogami jakby, musi byc tam szpiwor taki z dwoma nozkami, oczywiscie pasuje tylko od stokke... a nie chce tyle kasy wydawac... i juz tak wymyslilam ze moze da sie jakos przerobic ten szpiwor co mam:eek: on ma kozuch w srodku:-p jest tu jakas krawcowa?:cool:

No przeciec musza na czyms zarobić he he

elvie - bez promocji za dwie pary 30 zł . jedne fioletowe a drugie w takim malinowym różu takie 2-paki

co do rajstopek to mam rozne bo duzo mi babcie kupuja dla dzieci ale jak ja kupuje sama to tylko wolla lyb gatta to sa pewne firmy
rajstuzki w cenie okolo 15 zl ale swietnie sie piora i nosza czesto rosna w raz z dzieckiem
bez kitu H jedna miala od pol roczku do 1,5 :) he he a te tanie czesto sie bardzo mechaca i kułbaczą w praniu

Kurcze kupić ładne kozaczki na moją nogę to horror... mam strasznie szczupłą noge w łydce i niczego nie moge dopasować :-( znalazłam jedne cudnej urody...360 zł niestety taką kasa nie dysponuje na nie... mam tylko 200...no nic będe jeszcze szukać
Z racji tego że chłodno a ja potrzebowałam kurtkę na już i to raczej ciemną to w niedzielę pojechałam na szoping i zakupiłam takową i do tego stalowo szary szaliczek-chustę i czarny sweterek bo nie dysponowałam takowym :szok:

Aga ja Cię rozumiem z dobraniem butów... ale nie chodzi u mnie o szczupłą łydkę a o rozmiar... przed ciążą miałam 40/41 a teraz mam 41/42 no masakra... musiałam butów się pozbyć :-( a te które zostawiłam (głównie z sentymentu) to są na mnie ciasne... buuu

a co do butków dla dziecka - ja kupiłam używane bo nie stać mnie na to, żeby kupić dziecku buty za 100-150pln na dwa miesiące :-( a dzieci jeszcze w tym wieku mało chodzą o ile już chodzą i butki są praktycznie jak nowe...

Kici- masz rację dzieci w tym wieku nie chodzą :tak: Kuba w zimie w ogóle nie nosił butków, tylko grubaśne skarpetki, albo wełniane ocieplacze na rzepy+ ocieplacze z kombinezonu.

Mąż mnie wczoraj naprostował- Bartek będzie chodził w butach po Kubie... Bo w szafie ze 3 tysiące w butkach leży :-( niektóre nosił tylko miesiąc :-( Kuba po prawdzie stopy bardzo dobrze stawia (byliśmy u ortopedy), więc to mnie trochę uspokaja.

Z dobrych wieści kupiłam Kubie buty, jednak Bartki i przez internet- z kolekcji zeszłorocznej więc tańsze- zimowe po 150 i jesienne po 100 więc mam dwie pary za 250 zeta, podczas gdy z nowej kolekcji jedna para kosztowała 260. Teraz akcja kurtka- namierzyłam sobie w Coccodrillo z zeszłorocznej kolekcji po 100 zeta i chyba ją kupię... akcja zima mnie w tym roku wykończy, bo jakoś się zagapiłam z zakupami :-( Zazwyczaj kupuję na promocjach rok do przodu, a tu zima za pasem a ja nic... No Bartek jest 'ubrany', ale to ciuszki po Kubusiu :-)

Ja nawet nie pomyślałam o butach... kurcze prędzej o mega grubych skarpetach

A ja już wiem na co mojemu dziecku te puzle piankowe -do dewastacji -co matka ułoży to zaraz porozrzucane, obślinione, pogryzione...

Dziś strajk w supermarketach...

reklama
Mialam kupic dzis szafe, ale cholera same drogie zostaly w sklepach:eek::sorry::sorry::sorry::sorry:
W weekend zaciagne starego do Ikei, upatrzylam wczoraj na necie jedna, to chyba na nia sie zdecydujemy.

No i kupilam Polce stroj na Haloween :rofl2: Bedzie robic za dynie:cool::-D:-D:-D:-D

Do góry