reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja się przyznam że kupiłam Laurce używane buty ale na teraz jak jeszcze nie chodzi i raczej je ubieram "dla picu:-D" niż w celach "butowych". Ale jak już zacznie chodzić to wydaje mi się że powinno się nowe kupować.
A to wczoraj udało mi się wylicytować:
PŁASZCZYK + KURTECZKA POLAROWA 68 cm (1248586325) - Aukcje internetowe Allegro
i teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam :-D:-D:-D:-D

reklama
a inne po H nawet takie unisex oddaje komus kogo uzywany but dla dziecka nie razi ja jakos mam schizy ze kazde dziecko inaczej staje i osbie but wyrabia itp
tez jestem tego zdania
teraz Polka ma kilka par butkow po kumpeli corci, i ostatnio mi doniosla butki na ok 2 latka, ale od razu jej powiedzialam ze ma dla mnie juz ich nie zbierac, bo juz wtedy Poli po kims butkow ubierac nie bede, bo noga ma sie sama uformowac, a nie pod buta po kims.

kwiatek - ja też mam taka schize bo widziałam nie raz u sebie w sklepie jak dzieciaki stawiają nogi a wiele dzieci krzywi stopy , źle stawia itp . Ja trzymam po Szymku butki bo mam np dwie pary granatowych i jedne zimówki ale to będą dla Oli jako buty na zmiane na zasadzie jedne kupie a jakby coś bedzie miała drugie

kingunia - to kobieto przyszałałaś :)

Ja dziś byłam w tesco i nabyłam małej spodenek dresowych kilka par takich welurowych , lubie takie

ladniutki ale ja bym nie zaryzykowala bo moj maz jest uczulony na welne

ja na zime preferuje dla dzieci tylko czapy wiazane pod szyja zeby uszy zakrywaly

u nas tak samo
H miala letnie buty 22-23 a teraz ma adidasy na jesien 25 a kozaki juz 26 musze kupic
u nas Deichmann, CCC i booti wchodzi w gre
a co do uzywanych butow to jakos tez nie w moim stylu chyba ze na dziecko ktore nie chodzi
bo takie kozaczki Tymek ma po H z baty fajne
a inne po H nawet takie unisex oddaje komus kogo uzywany but dla dziecka nie razi ja jakos mam schizy ze kazde dziecko inaczej staje i osbie but wyrabia itp
Mam identycznie :tak:, dla Weroniki dostałam dużo ciuszków od kumpeli po jej córci, butów tez mnóstwo, ale leżały w szafie, bo głupio mi było powiedziec ze nie bede ich używac. Borysowi jak bedzie chodził tez tylko nówki będe zakładac.

taaaaaa, ja tez Weronice długo Bartki kupowałam....ale mam juz mam ich w nosie, jej tez szybko noga rosnie i chyba bym z torbami poszła, dlatego przzuciłam sie na deichmanowskie elephant, równiez mają atesty zdrowej stopy, a czasami kupuje jej tez zwykłe w CCC.
elephant to super firma jest, bardzo ceniona w niemczech, jak mozna kupic je w deichmanie za nizsza cene to super, tylko bym takie kupowala...

jakieś takie duuuuuuuuuuuuuuuuże się wydają
i ciezzzzzzzzzzzzzkie!!
no i uzywanym (tak jak dziewczyny) mowie nie!

ja mojej niuni ostatnio kupilam 2 pary slicznych balerinek w h&m, takich materialowych, fajniutko w nich wyglada tak dziewczeco, a kozakow to raczej nie mam zamiaru kupowac, nie wiem, kupilam tez w hm takie grube welniane norweskie skarpety, sa swietne, na zime je bede zakladac, no chyba ze zacznie chodzic... to inna sprawa bedzie

Ostatnia edycja:
ja mojej niuni ostatnio kupilam 2 pary slicznych balerinek w h&m, takich materialowych, fajniutko w nich wyglada tak dziewczeco, a kozakow to raczej nie mam zamiaru kupowac, nie wiem, kupilam tez w hm takie grube welniane norweskie skarpety, sa swietne, na zime je bede zakladac, no chyba ze zacznie chodzic... to inna sprawa bedzie
ja tez Borysowi żadnych butów na zime nie kupuje, przy kombinezonie będzie mial napewno takie cieple szmaciane, a poza tym dostał od mojej mamy jak w górach była takie cieplutkie niebieskie z kożuszkiem w środku, ale takie mięciutkie, jakby kapcioszki ;-) i do tego rekawiczki...;-)

Przyszedł śpiworek - superaśny. Lenie się od razu spodobał:-)

No i uporałam się z moimi łachami:D Jak coś sprzedam to sobie coś nowego nakupuje - już M. uprzedziłam:D

Dobranoc;-)

ja dla Julki butów na zimę nie kupuję - raz że kombinezony które mam mają stópki, a dwa nawet jak będzie chodzić na nóżkach to pewnie nie na zewnątrz. Mamy tylko takie paputki z h&m

reklama
no fakt przy kombinezonie tez mam stopki, dostalam taki ladny kombinezonik dla niuni czerwony:tak:, albo jak bede zakladala grube spodenki i kurteczke (bo tez dostalam) to zaloze wlasnie takie welniane skarpety... najgorsze ze dostalam taki fajny gruby szpiwor do wozka, a kurde do mojego wozka zakichanego nie pasuje:wściekła/y:, bo tam raczka przeszkadza, jest miedzy nogami jakby, musi byc tam szpiwor taki z dwoma nozkami, oczywiscie pasuje tylko od stokke... a nie chce tyle kasy wydawac... i juz tak wymyslilam ze moze da sie jakos przerobic ten szpiwor co mam:eek: on ma kozuch w srodku:-p jest tu jakas krawcowa?:cool:

Ostatnia edycja:
Do góry