właśnie a'propo bucików to takie ostatnio wylicytowałam Kubusiowi:
Super kozaczki dla chłopaka (1243096614) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do butków dla starszaków- bata ma sensowne tak koło 100, deichmannowe tez całkiem fajne a nawet tańsze:-) w bartku jakoś tak nigdy nic ciekawego nie mogłam znależć
Aniez ale macie wielką stópkę! my tkwimy od roku na 21-22:-)
My też nazmianę CCC i Deichmann, bo w innych ceny mnie przerażają, a Młodej stopa rośnie że nie wiem - rok temu było 22 (tak, tak Ewa!), a teraz już 25-26
właśnie a'propo bucików to takie ostatnio wylicytowałam Kubusiowi:
Czytacie mi w myślach -też o foteliku rozmyślam i wiem że nic nie wiem
Co do rajstopek to w biedronce będą od 11.10 10 wzorów 6.99szt to dużo?? mało?? kupiłam raz na chrzciny a i tak nie założyłam...
W biedronce też od 21.10 body z długim rękawem 7.99szt.
nie duzo za te rajstopki. w pepco tez sa dosc tanie fajne rajstopki, nawet z stopkami antyposlizgowymi. tez ok 5-6-7 zł to zalezy jakie.
A mi dzisiaj przyszła kurtka ZARY ta zimowa i uważam, że to podróba a facet jest super sprzedawcą i ma same pozytywy, więc już sama nie wiem, co robić i co myśleć. W Niemczech w zeszłym roku w butiku kurtkę kupiłam to można ją nazwać kurtką, a ta z Allegro to taka lekka, cienka i w ogóle metkę ma jakoś dziwnie wszytą. Wkurzyłam się. No nic.. wystawię ponownie i jeszcze na tym zarobię, bo wylicytowałam za 200zł a one chodzą po 250-260zł.
no tak mi się wydaje, a co??kici a te buty to na tą zimę??????????????
jakieś takie duuuuuuuuuuuuuuuuże się wydają
ladniutki ale ja bym nie zaryzykowala bo moj maz jest uczulony na welneakaata - pokaz kombinezon
ja właśnie kupiłam śpiworek do wózka, taki: WOMAR - śpiworek OWCZA WEŁNA PRZEDŁUŻANY 106cm (1244045999) - Aukcje internetowe Allegro
ja na zime preferuje dla dzieci tylko czapy wiazane pod szyja zeby uszy zakrywalyoto kombinezon dla Oli na zimę
i czapka z pepco za 3,99
Zobacz załącznik 288705Zobacz załącznik 288704
u nas tak samoMy też nazmianę CCC i Deichmann, bo w innych ceny mnie przerażają, a Młodej stopa rośnie że nie wiem - rok temu było 22 (tak, tak Ewa!), a teraz już 25-26