reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
co do butków dla starszaków- bata ma sensowne tak koło 100, deichmannowe tez całkiem fajne a nawet tańsze:-) w bartku jakoś tak nigdy nic ciekawego nie mogłam znależć
Aniez ale macie wielką stópkę! my tkwimy od roku na 21-22:-)

My też nazmianę CCC i Deichmann, bo w innych ceny mnie przerażają, a Młodej stopa rośnie że nie wiem - rok temu było 22 (tak, tak Ewa!), a teraz już 25-26

My też nazmianę CCC i Deichmann, bo w innych ceny mnie przerażają, a Młodej stopa rośnie że nie wiem - rok temu było 22 (tak, tak Ewa!), a teraz już 25-26

Szymek też nosi 25 a na zime ma 26 już kupione .

Ja bardzo lubie Polskie buciki firmy emel skórkowe robione w Polsce a nie w chinach z super skóry . Ceny tez w miare za zimowe dałam 115 a półbuty kosztują średnio 80-90 zł , u mnie jest taki sklep z tylko Polskim butami Mrugała , emel itp firmy i staram się tam kupowac , na jesień młody na pumy ale ja mam spory upust i dałam 100zł

właśnie a'propo bucików to takie ostatnio wylicytowałam Kubusiowi:
Super kozaczki dla chłopaka (1243096614) - Aukcje internetowe Allegro

ładne ale jakoś ze sprzedaje buty od 7 lat to używanych bym dziecku nie kupiła

Czytacie mi w myślach -też o foteliku rozmyślam i wiem że nic nie wiem:eek:

Co do rajstopek to w biedronce będą od 11.10 10 wzorów 6.99szt to dużo?? mało?? kupiłam raz na chrzciny a i tak nie założyłam...
W biedronce też od 21.10 body z długim rękawem 7.99szt.

miałam raz biedrony i jakościowo średnio ja lubie z woli mam grubsze ale też cieniutkie

nie duzo za te rajstopki. w pepco tez sa dosc tanie fajne rajstopki, nawet z stopkami antyposlizgowymi. tez ok 5-6-7 zł to zalezy jakie.

O to musze kiedyś jeszcze zobaczyć .

Co do bucików to miałam jeszcze dwie pary ecco dla małego sa super ale kupowane w outletach bo normalnie to cena zwala z nóg , daichmana miałam na zime dla Szymka w tamtym roku sprawdziły się super kosztowały 129 zł .

A mi dzisiaj przyszła kurtka ZARY ta zimowa i uważam, że to podróba a facet jest super sprzedawcą i ma same pozytywy, więc już sama nie wiem, co robić i co myśleć. W Niemczech w zeszłym roku w butiku kurtkę kupiłam to można ją nazwać kurtką, a ta z Allegro to taka lekka, cienka i w ogóle metkę ma jakoś dziwnie wszytą. Wkurzyłam się. No nic.. wystawię ponownie i jeszcze na tym zarobię, bo wylicytowałam za 200zł a one chodzą po 250-260zł.

A mi dzisiaj przyszła kurtka ZARY ta zimowa i uważam, że to podróba a facet jest super sprzedawcą i ma same pozytywy, więc już sama nie wiem, co robić i co myśleć. W Niemczech w zeszłym roku w butiku kurtkę kupiłam to można ją nazwać kurtką, a ta z Allegro to taka lekka, cienka i w ogóle metkę ma jakoś dziwnie wszytą. Wkurzyłam się. No nic.. wystawię ponownie i jeszcze na tym zarobię, bo wylicytowałam za 200zł a one chodzą po 250-260zł.

ja kiedyś gościa udupiłam z lekka za podróbe :)
a moze to jakaś rzecz taka outletowa typowo ? Znaczy zary ale wybrakowana np ta xle wszyta metka sporo się tego na allegro sprzedaje sciagają ludzie i tym handlują

reklama
ladniutki ale ja bym nie zaryzykowala bo moj maz jest uczulony na welne

oto kombinezon dla Oli na zimę
i czapka z pepco za 3,99 :-D
Zobacz załącznik 288705Zobacz załącznik 288704
ja na zime preferuje dla dzieci tylko czapy wiazane pod szyja zeby uszy zakrywaly
u nas tak samo
H miala letnie buty 22-23 a teraz ma adidasy na jesien 25 a kozaki juz 26 musze kupic
u nas Deichmann, CCC i booti wchodzi w gre
a co do uzywanych butow to jakos tez nie w moim stylu chyba ze na dziecko ktore nie chodzi
bo takie kozaczki Tymek ma po H z baty fajne
a inne po H nawet takie unisex oddaje komus kogo uzywany but dla dziecka nie razi ja jakos mam schizy ze kazde dziecko inaczej staje i osbie but wyrabia itp

Do góry