reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Pociesze cie mój ma 25 tez wielkonogi

Po reportażu w uwadze nigdy bym nie kupiła fotelika chicco
Wogóle zrobiłam bojkot tej firmy
Uwaga! TVN - Reportaże - Niebezpieczne foteliki samochodowe dla dzieci
firma chicco nic sobie z tego nie zrobiła i powiedziała że dalej ma zamiar sprzedawac swój fotelik także ja tej firmie podziękuje skoro mają w nosie dzieci i ich bezpieczeństwo .

Taaa... Kubie kupuję już rozmiar 29... on mi tak szybko z butów i kapciochów wyskakuje, że szok... i jeszcze to wysokie podbicie... no dobra, prywata będzie: mamy starszaków jakiej marki kupujecie buty na zimę, bo my jechaliśmy dotąd na Bartku, ale w tym roku to już ich dokumentnie powaliło- 260 zeta za butki na zimę :szok: i jeszcze przejściówki muszę kupić... więc jakby któraś mogła coś polecić to ja będę wdzięczna :-)

reklama
Taaa... Kubie kupuję już rozmiar 29... on mi tak szybko z butów i kapciochów wyskakuje, że szok... i jeszcze to wysokie podbicie... no dobra, prywata będzie: mamy starszaków jakiej marki kupujecie buty na zimę, bo my jechaliśmy dotąd na Bartku, ale w tym roku to już ich dokumentnie powaliło- 260 zeta za butki na zimę :szok: i jeszcze przejściówki muszę kupić... więc jakby któraś mogła coś polecić to ja będę wdzięczna :-)

taaaaaa, ja tez Weronice długo Bartki kupowałam....ale mam juz mam ich w nosie, jej tez szybko noga rosnie i chyba bym z torbami poszła, dlatego przzuciłam sie na deichmanowskie elephant, równiez mają atesty zdrowej stopy, a czasami kupuje jej tez zwykłe w CCC.

Aniez my kupujemy antylopy, przeważnie jakieś 110-115 zł kosztują. W tym roku cudne w CCC sobie upatrzyłam, więc pewnie sie skuszę

wiesz co z tego co pamiętam to 100-150zl. ;-), no pare razy droższe tez sie trafiły...,ale nie tak jak Bartki. Antylopy tez jedne mieliśmy, ale Weronika ma wysokie podbicie i z Antylopami jakos trafic nie mogłam...zawsze za wąskie były.:tak;

Czytacie mi w myślach -też o foteliku rozmyślam i wiem że nic nie wiem:eek:

Co do rajstopek to w biedronce będą od 11.10 10 wzorów 6.99szt to dużo?? mało?? kupiłam raz na chrzciny a i tak nie założyłam...
W biedronce też od 21.10 body z długim rękawem 7.99szt.

co do butków dla starszaków- bata ma sensowne tak koło 100, deichmannowe tez całkiem fajne a nawet tańsze:-) w bartku jakoś tak nigdy nic ciekawego nie mogłam znależć
Aniez ale macie wielką stópkę! my tkwimy od roku na 21-22:-)

co do butków dla starszaków- bata ma sensowne tak koło 100, deichmannowe tez całkiem fajne a nawet tańsze:-) w bartku jakoś tak nigdy nic ciekawego nie mogłam znależć
Aniez ale macie wielką stópkę! my tkwimy od roku na 21-22:-)

Tzn. obecnie ma 28, ale butek kupujemy 29, żeby na całą zimę starczyło... ona ma kopytko a nie nóżkę ;)

reklama
Kurcze na początku jak pisałyście o rozmiarach bucików to mnie zatkało bo myślałam że wy o naszych kwietniowych piszecie... no ale mój mózg zatrybił i wszystko zrobiło się jasne...

a jakie wasze maluchy kwietniówkowe mają stópki ?? bo mam wrażenie, że mój ma dużą stopę bo ma 11,5-12cm stopę

Do góry