reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

oto kombinezon dla Oli na zimę
i czapka z pepco za 3,99 :-D
DSC03165.jpgDSC03163.jpg

reklama
a ja mam chicco wozek z fotelikiem w komplecie i córka tez miala chicco
tylko mowa o rym od 0 do 9 kg
teraz T dostaje od mojego siostrzenca maxi cosi 9-18
a Hania ma taki bylejaki 9-18 i chce jej teraz porzadny kupic taki do 36 tylko jaki???????????

Ok, ten reportaz tez widzialam, ale z tego co widze wymieniaja tam tylko Chicco Proxima, a mnie wpadl w oko Chicco Key 1 Isofix. W testach wypada on w czolowce.

fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena

Czy ktoras moze cos powiedziec o tym modelu Chocco Key 1 Isofix cokolwiek. Jakies opinie?

Jak już pisałam - mam go bez isofixa, więc mniej bezpieczny, ale reszta pewnie ta sama. Mój jest jasnobłękitny, ale doprało się wszystko, co M tam wtarła i wylała. Po praniu tapicerka po 2 latach użytkowania wygląda bardzo dobrze, nic się nie zmechaciło, nawet nie wypłowiały ciemne części. Młodej jest w nim wygodnie, nigdy nie robiła jazdy w nim (w pierwszym darła się wniebogłosy właśnie przez materiał - pociła się w nim, a w Chicco jest bardzo ok pod tym względem). Siedzisko jest w miarę szerokie więc jej okrągła pupcia się mieści. Ma odchylane oparcie (nie pamiętam ile poziomów), ale jak do spania to mogłoby być bardziej - głowa jej i tak opada... Jest też regulacja wysokości zagłówka zintegrowana z regulacją pasów (podwyższasz zagłówek to jednocześnie pasy idą do góry). Wg mnie jest ok, a cena też była przystępna.

justa napisz gdzie można takie czadowe krzesełko kupić za mniej niż na allegro
na niemieckim e-bay, ale czy taniej to zalezy jak euro w polsce stoi, na e-bay za 318 euro mozna kupic

Ok, ten reportaz tez widzialam, ale z tego co widze wymieniaja tam tylko Chicco Proxima, a mnie wpadl w oko Chicco Key 1 Isofix. W testach wypada on w czolowce.

fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena

Czy ktoras moze cos powiedziec o tym modelu Chocco Key 1 Isofix cokolwiek. Jakies opinie?
fajny ten fotelik o ktorym mowisz, tez mi sie podoba, ale nie pomoge bo nie znam sie wogole na tym, ja napewno kupie takie wlasnie 9-18 kg a potem nastepny

Ostatnia edycja:
Ulanka - dziekuje.
Cenowo nadal ten fotelik zacheca do kupna, zwlaszcza, ze jest z isofixem, a tylko jest niewiele drozszy niz foteliki bez. Przy 1200 zlotych za Maxi Cosi Isofix , cena Chicco prezentuje sie rewelacyjnie.

a ja mam chicco wozek z fotelikiem w komplecie i córka tez miala chicco
tylko mowa o rym od 0 do 9 kg
teraz T dostaje od mojego siostrzenca maxi cosi 9-18
a Hania ma taki bylejaki 9-18 i chce jej teraz porzadny kupic taki do 36 tylko jaki???????????

zobacz sobie ten recaro ja kupiłam Szymkowi i jestem bardzo zadowlona na allegro można trafić za 645 zł .

annaoj nadal te foteliki stoją wysoko w rankingach, tylko nie do końca ponoć wiadomo (testy nie do końca to są w stanie zweryfikować) ten pas brzuszny który Amerykańskie firmy obecnie wprowadzają w prawie każdym swoim modelu...

reklama
annaoj nadal te foteliki stoją wysoko w rankingach, tylko nie do końca ponoć wiadomo (testy nie do końca to są w stanie zweryfikować) ten pas brzuszny który Amerykańskie firmy obecnie wprowadzają w prawie każdym swoim modelu...

ja mam w jednym foteliku taki pas a własciwie na nim sie taka lade montuje jak w tym co pokazałaś
Fotelik BMW Junior Seat I-II ISOFIX - www.redplanet.pl
ale nigdy w życiu tego nie użyłam
No własnie musze jeszcze drugi fotelik kupić dla Oli do drugiego auta hhmmmmmm
Bo mój mąż jeździ do roboty z dwoma fotelikami .

Do góry