reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
a ja mam chicco wozek z fotelikiem w komplecie i córka tez miala chicco
tylko mowa o rym od 0 do 9 kg
teraz T dostaje od mojego siostrzenca maxi cosi 9-18
a Hania ma taki bylejaki 9-18 i chce jej teraz porzadny kupic taki do 36 tylko jaki???????????
a Hania ma taki bylejaki 9-18 i chce jej teraz porzadny kupic taki do 36 tylko jaki???????????
Ok, ten reportaz tez widzialam, ale z tego co widze wymieniaja tam tylko Chicco Proxima, a mnie wpadl w oko Chicco Key 1 Isofix. W testach wypada on w czolowce.
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Czy ktoras moze cos powiedziec o tym modelu Chocco Key 1 Isofix cokolwiek. Jakies opinie?
Jak już pisałam - mam go bez isofixa, więc mniej bezpieczny, ale reszta pewnie ta sama. Mój jest jasnobłękitny, ale doprało się wszystko, co M tam wtarła i wylała. Po praniu tapicerka po 2 latach użytkowania wygląda bardzo dobrze, nic się nie zmechaciło, nawet nie wypłowiały ciemne części. Młodej jest w nim wygodnie, nigdy nie robiła jazdy w nim (w pierwszym darła się wniebogłosy właśnie przez materiał - pociła się w nim, a w Chicco jest bardzo ok pod tym względem). Siedzisko jest w miarę szerokie więc jej okrągła pupcia się mieści. Ma odchylane oparcie (nie pamiętam ile poziomów), ale jak do spania to mogłoby być bardziej - głowa jej i tak opada... Jest też regulacja wysokości zagłówka zintegrowana z regulacją pasów (podwyższasz zagłówek to jednocześnie pasy idą do góry). Wg mnie jest ok, a cena też była przystępna.
na niemieckim e-bay, ale czy taniej to zalezy jak euro w polsce stoi, na e-bay za 318 euro mozna kupicjusta napisz gdzie można takie czadowe krzesełko kupić za mniej niż na allegro
fajny ten fotelik o ktorym mowisz, tez mi sie podoba, ale nie pomoge bo nie znam sie wogole na tym, ja napewno kupie takie wlasnie 9-18 kg a potem nastepnyOk, ten reportaz tez widzialam, ale z tego co widze wymieniaja tam tylko Chicco Proxima, a mnie wpadl w oko Chicco Key 1 Isofix. W testach wypada on w czolowce.
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Czy ktoras moze cos powiedziec o tym modelu Chocco Key 1 Isofix cokolwiek. Jakies opinie?
Ostatnia edycja:
a ja mam chicco wozek z fotelikiem w komplecie i córka tez miala chicco
zobacz sobie ten recaro ja kupiłam Szymkowi i jestem bardzo zadowlona na allegro można trafić za 645 zł .
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Fotelik Kiddy COMFORT PRO 9-36kg (055) + 4xGRATIS (1239449135) - Aukcje internetowe Allegro
ja taki kupie za jakiś miesiąc
Igor ma taki, tylko model kiddy life pro, i jest super. Po około 3,5 roku użytkowania, kilku praniach, nadal wygląda prawie jak nowy. Teraz przyznaje nie przeglądałam testów, ale jak dla Igora kupowaliśmy miał najlepsze opinie.
ja taki kupie za jakiś miesiąc
Igor ma taki, tylko model kiddy life pro, i jest super. Po około 3,5 roku użytkowania, kilku praniach, nadal wygląda prawie jak nowy. Teraz przyznaje nie przeglądałam testów, ale jak dla Igora kupowaliśmy miał najlepsze opinie.
annaoj nadal te foteliki stoją wysoko w rankingach, tylko nie do końca ponoć wiadomo (testy nie do końca to są w stanie zweryfikować) ten pas brzuszny który Amerykańskie firmy obecnie wprowadzają w prawie każdym swoim modelu...
oto kombinezon dla Oli na zimę
i czapka z pepco za 3,99
Zobacz załącznik 288705Zobacz załącznik 288704
taką samą czepke kupiłam dla Julki
reklama
annaoj nadal te foteliki stoją wysoko w rankingach, tylko nie do końca ponoć wiadomo (testy nie do końca to są w stanie zweryfikować) ten pas brzuszny który Amerykańskie firmy obecnie wprowadzają w prawie każdym swoim modelu...
ja mam w jednym foteliku taki pas a własciwie na nim sie taka lade montuje jak w tym co pokazałaś
Fotelik BMW Junior Seat I-II ISOFIX - www.redplanet.pl
ale nigdy w życiu tego nie użyłam
No własnie musze jeszcze drugi fotelik kupić dla Oli do drugiego auta hhmmmmmm
Bo mój mąż jeździ do roboty z dwoma fotelikami .
Podziel się: