reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
tak tak Aniez ale coś mnie gdzieś postraszyło że fotelik mam do 9 kg nie wiedzieć czemu ale dzięki bogu mam do 13 :-) Więc spokojnie moge na razie spać
co do fotelika to my planujemy zakupić ten z przedziałem 9-36 skoro zakres jest od 9 to znaczy, że jest bezpieczny dla dzieci w tej kategorii wagowej, a szczerze nas nie stać na to, aby za kilka kolejnych miesięcy kupować kolejny fotelik... szukałam wielu opinii i rozsądnej ceny no i kierowałam się testami bezpieczeństwa i mogę polecić te foteliki:
Recaro Young Sport / STM Starlight SP 9-36 kg W-wa (1239518287) - Aukcje internetowe Allegro
Recaro Young Sport / STM Starlight SP 9-36 kg W-wa (1239518287) - Aukcje internetowe Allegro
A powiedzcie na co zwrocic uwagę jak się rajstopki kupuje? Może któraś z Was kupowała na allegro i mi poleci aukcję?
ja kupowałam w zeszłym tygodniu dla mojego Kubuśka i mogę polecić tą sprzedającą:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
co do fotelika to my planujemy zakupić ten z przedziałem 9-36 skoro zakres jest od 9 to znaczy, że jest bezpieczny dla dzieci w tej kategorii wagowej, a szczerze nas nie stać na to, aby za kilka kolejnych miesięcy kupować kolejny fotelik... szukałam wielu opinii i rozsądnej ceny no i kierowałam się testami bezpieczeństwa i mogę polecić te foteliki:
ja tez mogę polecić ten fotelik bo ma go Szymek . ale nadaje się jak dla mnie dla dziecka ok 1.5 roku dopiero młodsze bedzie miało w nim nie wygodnie , fotelik mało się rozkłada . takze jako fotelik po nosidełku jak dla mnie absolutnie sie nie nadaje .
Ola już jeździ w espiro po SZymku i jej super wygodnie a SZymek ma własnie recaro
FOTELIK SAMOCHODOWY DLA DZIECI ESPIRO OPTIMA (1243791230) - Aukcje internetowe Allegro
No to obkupiłam Janka w buty na zimę i kapcie do przedszkola (matko on już ma noge 28 ) i czapkę w samochody w zestawie z szalikiem i rękawiczkami...
Szukałam dla siebie butów ale mi się żadne nie podobały... :-(
Pociesze cie mój ma 25 tez wielkonogi
wlasnie ogladam te Roemery. Pech - u nas ich wogole nie ma do kupienia.
Jest za to Chicco isofix- w Polszy kosztuje 599 zl, u nas 840. Czyli jest jednak cos tanszego w Polszy niz u nas hehe.
Po reportażu w uwadze nigdy bym nie kupiła fotelika chicco
Wogóle zrobiłam bojkot tej firmy
Uwaga! TVN - Reportaże - Niebezpieczne foteliki samochodowe dla dzieci
firma chicco nic sobie z tego nie zrobiła i powiedziała że dalej ma zamiar sprzedawac swój fotelik także ja tej firmie podziękuje skoro mają w nosie dzieci i ich bezpieczeństwo .
ja tez mogę polecić ten fotelik bo ma go Szymek . ale nadaje się jak dla mnie dla dziecka ok 1.5 roku dopiero młodsze bedzie miało w nim nie wygodnie , fotelik mało się rozkłada . takze jako fotelik po nosidełku jak dla mnie absolutnie sie nie nadaje .
Ola już jeździ w espiro po SZymku i jej super wygodnie a SZymek ma własnie recaro
FOTELIK SAMOCHODOWY DLA DZIECI ESPIRO OPTIMA (1243791230) - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki za to info :-)
No to obkupiłam Janka w buty na zimę i kapcie do przedszkola (matko on już ma noge 28 ) i czapkę w samochody w zestawie z szalikiem i rękawiczkami...
Szukałam dla siebie butów ale mi się żadne nie podobały... :-(
Dzięki za to info :-)
Myślę ze z pasami byłby tez problem przy dziecku 9 kg by były za wysoko a tam sa takie dość sztywne nakładki na te pasy . fajnie że siedzisko ma wkładke na mniejsze pupy
reklama
Katik
...jestem mamą...
Ok, ten reportaz tez widzialam, ale z tego co widze wymieniaja tam tylko Chicco Proxima, a mnie wpadl w oko Chicco Key 1 Isofix. W testach wypada on w czolowce.
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Czy ktoras moze cos powiedziec o tym modelu Chocco Key 1 Isofix cokolwiek. Jakies opinie?
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-18 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Czy ktoras moze cos powiedziec o tym modelu Chocco Key 1 Isofix cokolwiek. Jakies opinie?
Podziel się: