reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
ha, natknelam sie w necie na to zenowe krzeslo za 121 dolcow...
tak tylko pisze.
tak tylko pisze.
dowiedzialam sie ze u nas nie ma czegos takiego jak becikowe, no chyba ze ma sie za male pobory to wtedy taka jednorazowa zapomoge sie dostanie...
a ta bramke na schody tez potrzebuje, katik mowisz ze trzeba i na dole i na gorze montowac?? no w sumie chyba tak, zeby dziecko do gory na schody nie wchodzilo...kurde nawet nie pomyslalam o tym
a ta bramke na schody tez potrzebuje, katik mowisz ze trzeba i na dole i na gorze montowac?? no w sumie chyba tak, zeby dziecko do gory na schody nie wchodzilo...kurde nawet nie pomyslalam o tym
krzesełka fishera mają jeszcze jedna zalete , SZymek je na nim 1,5 roku Olka też już w nim jada a krzesełko jak je się wymyje wyglada jak nowe . zero śladów użytkowania plamy z jedzenia nie zostają - niekiedy żarcie odbarwia te ceraty co s a na krzese lkach itp . a fisher jak nowy . ja mam to z rainforesta , dałam 400zł ale jest warte tej kasy .
Dziś byłam w lidlu rzeczy dla maluszków nie było zadnych poza jakimiś pajacami które mi się nie podobały , ale kupiłam małemu piżamy fajne i takie komplety bokserki i koszulka także jestem zadowolona
Dziś byłam w lidlu rzeczy dla maluszków nie było zadnych poza jakimiś pajacami które mi się nie podobały , ale kupiłam małemu piżamy fajne i takie komplety bokserki i koszulka także jestem zadowolona
zielona maupa
Aniam, a to rainforestowe pokryte jest cerata, czy maerialem?
Aniam, a to rainforestowe pokryte jest cerata, czy maerialem?
wiesz co cięzko to stwierdzić to jest takie pół na pół milsze od ceraty ale super sie zmywa dziwny twór ale super funkcjonalny. i dziecko się w tym nie poci raczej
zielona maupa
ja sie wlasnie pocenia obawiam, bo jeszcze mi sie mala do krzesla przyklei
e.salamandra
Mama pełną parą
Też nie pomyślałam o 2 bramkach, a u nas schody cholernie spadziste. Kilka razy już tyłkiem po nich się przejechałam.Tyle, że ja to pruję jak perszing i nie ma dnia bez siniaka
Becikowego nie ma w niektórych krajach, ale za to są dziesiątki innych wsparć finansowych. U nas na becikowym, ew. rodzinnym, się kończy...
Becikowego nie ma w niektórych krajach, ale za to są dziesiątki innych wsparć finansowych. U nas na becikowym, ew. rodzinnym, się kończy...
becikowe pierwsz klasa ja swojego nawet nie odczułam i szczerze nie wiem na co wydałam
babcia dzisiaj uszczęśliwiła Natalkę takim ogródkiem LITTLE TIKES MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 OKAZJA!! (1221262919) - Aukcje internetowe Allegro
mała jest zachwycona i nogami wyprawia cuda z tymi przyciskami i grzechotkami
babcia dzisiaj uszczęśliwiła Natalkę takim ogródkiem LITTLE TIKES MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 OKAZJA!! (1221262919) - Aukcje internetowe Allegro
mała jest zachwycona i nogami wyprawia cuda z tymi przyciskami i grzechotkami
reklama
ja sie wlasnie pocenia obawiam, bo jeszcze mi sie mala do krzesla przyklei
mysle że to by było dla was dobre ew pod same plecki można jakąs tetre podłozyć bo to jaki by nie był , to jest jednak jakiś tam nieprzemakalny materiał a przy twoich upałach to Kostka się we wszystkim spoci
Podziel się: