reklama
Ja wczoraj kupiłam Mai fajnego krokodylka w Tesco była promocja (taka chyba niegazetkowa,ale może u was też będą)
z 89,90 na 39,90. Ma w sobie klocki sensoryczne i gra.
krokodyl z klockami fisher price peek a blocks - znajdź i porównaj ceny w Nokaut.pl
No i się obłowiłam w 10 doniczek na balkon na przyszły rok za 1,49 ( z 7,99) bo jest wyprzedaż -70% na rzeczy do ogrodu typu węże, doniczki, odkurzacze do liści itp.
z 89,90 na 39,90. Ma w sobie klocki sensoryczne i gra.
krokodyl z klockami fisher price peek a blocks - znajdź i porównaj ceny w Nokaut.pl
No i się obłowiłam w 10 doniczek na balkon na przyszły rok za 1,49 ( z 7,99) bo jest wyprzedaż -70% na rzeczy do ogrodu typu węże, doniczki, odkurzacze do liści itp.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja dzisiaj może pojade na zakupy jedzeniowo ubraniowe... może bo wszystko zależy od tego czy mąż będzie widzieć na oczy
W realu sa deserki Gerbera w promocji po 1.89, 2 obiadki hippa (190g) po 6.49. Sa jeszcze body po 3.99 ale nie macalam, wiec nie wiem czy jakies porzadne.
W polo markecie
Kaszka lub danie hipp 2x190g 5.99zł
Deserek dla dzieci Gerber 3szt za 5.38 (1,79szt)
Nie wiem czy to dużo czy mało
becikowe pierwsz klasa ja swojego nawet nie odczułam i szczerze nie wiem na co wydałam
babcia dzisiaj uszczęśliwiła Natalkę takim ogródkiem LITTLE TIKES MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 OKAZJA!! (1221262919) - Aukcje internetowe Allegro
mała jest zachwycona i nogami wyprawia cuda z tymi przyciskami i grzechotkami
do nas właśnie godzinę temu przyszedł - matka polka skręciła i teraz czeka aż Julka powróci ze żłobka
nie wiem tylko jak ściszyć te melodyjki - bo jak la mnie jest dość głośno
reklama
Podziel się: