reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

kurcze a ta bramka w necie na stronie gazetki lidla jest napisane że kosztuje 89zł :eek:

i akcja była w lutym... :szok:

Wiem Kici, ona była z wyprzedaży dlatego po 24,90,ale przywiozłam, sprawdziłam i jest ok. Mój T się śmieje,że ja non stop coś z wyprzedaży targam :)
Ostatnio ta bramka, wczoraj krokodyl Fishera i kupa doniczek a dziś kombinezonik.

Dziewczyny w Tesco są śliczne kombinezony -30% taniej. Np taki co był po 55zł jest teraz po ok 35zł

reklama
Wiem Kici, ona była z wyprzedaży dlatego po 24,90,ale przywiozłam, sprawdziłam i jest ok. Mój T się śmieje,że ja non stop coś z wyprzedaży targam :)
Ostatnio ta bramka, wczoraj krokodyl Fishera i kupa doniczek a dziś kombinezonik.

Dziewczyny w Tesco są śliczne kombinezony -30% taniej. Np taki co był po 55zł jest teraz po ok 35zł

kurcze byłam wczoraj w tesco ale pomagałam koleżance w zakupach i nie zdążyłam iść na dział z ubrankami dla dzieci... :-( mnie to wszystko koło nosa przechodzi.

dziewczyny w realu są pieluszki happy bella 3d flexi system za 34,95zł za 70szt wzięłam od razu dwie paczki bo cena świetna ostatnio płaciłam za nie 49zł te 3d są o wiele lepsze niż te stare happy bella

dziewczyny w biedzie jest znowu ten stolik edukacyjny dla dzieci? Pamętacie jaki?? on już był w ofercie kilka tygodni temu...Kupowała go któraś? Kossztuje niecałe 40 zł ale pytam bo nie wiem czy warto w to inwestować.

dziewczyny w biedzie jest znowu ten stolik edukacyjny dla dzieci? Pamętacie jaki?? on już był w ofercie kilka tygodni temu...Kupowała go któraś? Kossztuje niecałe 40 zł ale pytam bo nie wiem czy warto w to inwestować.
my mamy
Pola juz lubi sie nim bawic, wyciaga klocki, a ja namietnie wkladam spowrotem, ona znow wyciaga a ja wkladam...
Lubi tez krecic tym koleczkiem z kulkami.

Dziewczyny kiedys juz napomknialyscie cos na ten temat, ale powiem szczerze, ze przegapilam. Doradzcie cos w kwestii kolejnych fotelikow samochodowych. Jakie lepsze, na co zwrocic uwage.
Lepiej wybrac te 9-18 kg czy z grubej rury juz te do 36 kg (chyba taka waga tam jest)?

Dziewczyny kiedys juz napomknialyscie cos na ten temat, ale powiem szczerze, ze przegapilam. Doradzcie cos w kwestii kolejnych fotelikow samochodowych. Jakie lepsze, na co zwrocic uwage.
Lepiej wybrac te 9-18 kg czy z grubej rury juz te do 36 kg (chyba taka waga tam jest)?

właśnie , tyż sie zastanawiam- bo te do 36 chyba bardiej ekonomiczne- ale jak na nie patrze to taki 9 kg ( bo chyba one od tej wagi są)brzdać by się utopił

Też się ostatnio nad tym zastanawiałam.. więc ponawiam pytanie i proszę o odp. doświadczone mamuśki:-)

reklama
z tego cos ie dowiedzielismy odnosnie fotelika to:

najlepszym rozwizaniem jest oczywiscia jazda tylem do kierunku, ale to przy duzych dzieciach jest niemozliwe

im mniejszy zakres wagowy fotelika tym lepiej wiec zakup fotelika juz do 36kg jest mnie rozsadny niz ten 9-18. no chyba ze sa jakies wkladki i bajrey do zmian w fotelikach.

my kupujemy taki RAMATTI FORMULA CLASSIC 9-18 kg+WKŁADKA+3xGRATIS (1241405821) - Aukcje internetowe Allegro z tym ze dziady u nas chca 300 wiecej... no ale system pasow dosc innowacyjny, jenak nas w 100% przekonuje

Do góry