reklama
A ja w lidlu kupiłam taką bramkę
SAFETY 1ST OCHRONNA BRAMKA NA SCHODY KRAKÓW (1242516613) - Aukcje internetowe Allegro
tyle,że za 24,90.
Zobaczcie może u was też są. Mąż sprawdził, mówi,że solidna.
Kittek, a to się nadaje do zamontowania na schody ?
EDIT: hahahahahaha, ale jestem mądra, przecież w tytule pisze jak byk :-) blondi ze mnie :-)
ale Kittek, i tak, tam się reguluje szerokość jakoś ?
a tam, glupi od razu. Jak dla mnie smieszny jak byliby chetni, to czemu nierany jeza, 20... a co bedziesz to mrozic i sprzedawac? tak wiem, glupi zart
a tak serio to zuzylam 6 zeby "zlapac" 20ml. No masakra jakas!
a krzeslo Bloom to sobie kupie jak wygram w totka bo jest zajebiste!:-)
justa ja dostalam tutaj i kuzynka ktora pracuje w gminie w Pl powiedziala mi ze dostane tylko musze zalatwic zaswiadczenie stad od lekarza ze chociaz raz bylam u niego w ciazy.Jak bylam w Pl to zostawilam kopie dowodu, akt urodzenia malej,zaswiadczenie ze maz sie zrzeka bo gdzie indziej jest zameldowany i to od lekarza musze doslac i podobno dostane.Do roku mozesz dostac.A tutaj wystarczylo ze pokazalam rezydencje ze mam dluzej niz dwa lata i dostalam 2500 tys.euro
A krzeselka full wypas.
A krzeselka full wypas.
No to super. W Irl nie daja kasy za urodzenie dzieckajustaA tutaj wystarczylo ze pokazalam rezydencje ze mam dluzej niz dwa lata i dostalam 2500 tys.euro
justa ja dostalam tutaj i kuzynka ktora pracuje w gminie w Pl powiedziala mi ze dostane tylko musze zalatwic zaswiadczenie stad od lekarza ze chociaz raz bylam u niego w ciazy.Jak bylam w Pl to zostawilam kopie dowodu, akt urodzenia malej,zaswiadczenie ze maz sie zrzeka bo gdzie indziej jest zameldowany i to od lekarza musze doslac i podobno dostane.Do roku mozesz dostac.A tutaj wystarczylo ze pokazalam rezydencje ze mam dluzej niz dwa lata i dostalam 2500 tys.euro
A krzeselka full wypas.
0o ja nie moge...ile ??? 2.500 euro ??? i jak to się ma do naszego 1000 plnów ???
za 2.500 euro, to już można wyprawkę zrobić....
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
No to super. W Irl nie daja kasy za urodzenie dziecka
w mex za nic kasdy nie daja, przeciwnie- za wszystko trzeba placic
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
no prosze.A tutaj wystarczylo ze pokazalam rezydencje ze mam dluzej niz dwa lata i dostalam 2500 tys.euro
.
to sie nazywa becikowe
e.salamandra
Mama pełną parą
wow! gosiek26! To dopiero docenienie kobiet. Za dwa lata kolejne dziecię w planie i chyba się spakujemy ;-)
kittek dzięki za info o bramce
kittek dzięki za info o bramce
reklama
Katik
...jestem mamą...
U nas taka bramka jest od poczatku zalozona - jak na razie glownie po to, by pies gdy potrzebny nie jest nie przeszkadzal nam w zabawie.
Na razie jest zalozona na gorze schodow, jak zacznie sie chodzenie po schodach - trzeba bedzie zamontowac tez i u dolu.
Na razie jest zalozona na gorze schodow, jak zacznie sie chodzenie po schodach - trzeba bedzie zamontowac tez i u dolu.
Podziel się: