reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
katik i justa nie ten watek ale dostalyscie w Pl becikowe?
ja nie dostalam, ani w polsce ani w niemczech, nawet nie wiedzialam ze takie cos jest, a moge to dostac? i jak?

i podoba mi się jeszcze
K's Kids - JESTEM SZEFEM + 60 PIŁECZEK - PROMOCJA (1236956830) - Aukcje internetowe Allegro

może któraś z Was kupiła coś takiego maleństwu

z racji, że Julka na chrzciny dostała pieniążki a nie zabawki (goście stwierdzili, że sami lepiej wiemy co Małej kupć) to teraz mam zagwostkę
tez mi sie to podoba, jakbys kupila to daj znac czy fajne jest

a ja musze kominiarke kupic OLce :-)

ot se wymyslilam :-)
daga!! przestan:-D

kochane powiedzcie mi co myslicie na temat tego krzeselka do karmienia.... moze ktoras z was je widziala albo ktos ze znajomych mial?? mi sie bardzo podoba i sie zastanawiam nad kupnem... troche kasy kosztuje ale na dlugo bedzie wiec nie jest zle...

FISHER PRICE Krzesełko do karmienia ZEN + GLS 24h (1250777445) - Aukcje internetowe Allegro
mi sie tylko ten kolor nie podoba, krzeselko super, dobrej firmy, i nie sluchaj innych, jak masz kase to kupuj (jak bedziesz dbala to i potem dobrze to odsprzedaz)
drogie to jest to: Nowoczesne Krzesełko BLOOM LOFT WZORY - KOLORY (1243972320) - Aukcje internetowe Allegro
a ja kupilam podrobke tego (wiele tansza) i jest super! moze wkleje kiedys zdjecia

na tych krzesełkach to większośc ceny to transport ( ściagają je z USA ) i to co zarobi sprzedawca tam mają one w miare normalne ceny zreszta zobaczcie sobie ceny na stronach fishera .
zreszta jak kogoś stać czemu by nie
jakbym miała to bym je sobie kupiła i nawet miałam taki zamiar jak były nieco tańsze .
to masz racje, np te od fishera co sandraha wkleila to u nas po 100 euro na e-bay chodza - przesylka za darmo

mi sie tylko ten kolor nie podoba, krzeselko super, dobrej firmy, i nie sluchaj innych, jak masz kase to kupuj (jak bedziesz dbala to i potem dobrze to odsprzedaz)
drogie to jest to: Nowoczesne Krzesełko BLOOM LOFT WZORY - KOLORY (1243972320) - Aukcje internetowe Allegro
a ja kupilam podrobke tego (wiele tansza) i jest super! moze wkleje kiedys zdjecia

to jeste sliczne no ale to jest za drogie jak dla mnie... to sa dopiero ceny z kosmosu ale jak ktoras z was napisala-skoro je robia to chetni tez musza byc...

kosmiczne ceny tych fotelików, ale muszą być klienci, skoro je produkują
Sandra jeśli macie kasę i Ci się podoba to kupuj, potem najwyżej odsprzedasz

Co do czapek to ja z BROELLA lub z DOLLY, bardzo lubię. Ja właśnie 2 dni temu kupiłam Alicji jedną typowo dziewczęcą, i ma jeszcze dwie po bracie, wieczorem postaram się fotki zrobić to wrzucę.

po Hani mam
to dla dzieci od 6 miesiecy
Tymek jeszcze nie ciagnie bo nei umie siedziec
polozylam go w te pilki i nie bardzo
jak dziecko siedzi to sie ladnie bawi

reklama
Ja jestem zadowolona z tego krzesełka które nabyłam.
Zabawki super tylko kurcze -muszę chyba muszę większe lokum znaleźć bo nie mam gdzie już tego trzymać...

Do góry