reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Z tych 3 które wymieniłaś ZEN podoba mi się najbardziej:-)

Poza tym skoro ktoś takie krzesełka produkuje to znajdują one nabywców i ja nie widzę nic złego w zakupie krzesełka za 600zł, jeśli Tobie się podoba, stać Cię na jego zakup i chcesz takie mieć. Daj znać, które wybrałaś.

A no pewnie, ze krzeselko piekne. Naprawde. Zadna plastikowa tandeta, sliczne wykonanie, piekne kolory. Z checia bym dostala jako prezent, ale kupic bym nie kupila, bo najzwyczajniej w swiecie taka kase przeznaczam na inne, wazniejsze potrzeby.

no z krzeselka to sie usmielam. Chociaz na takim to sama bym chetnie jadla;-)

Elvia, Lenka na pewno sie nie udusi nawet w duzym spiworku, bo to zaklada sie jak ubranko-na ramiona wiec otwor na glowe musialby byc mega wielki zeby sie dzieciaczek przemiescil.

A ja dzis zaszalalam w aptece i kupilam 20 woreczkow na mocz dla chlopca:-p:laugh2:

a może poza tym że to krzesełko samo karmi to jeszcze posprzata popierze i i obiad ugotuje

tak na serio to krzesełko super ale w życiu bym za nie tyle nie dała- no chyba ze spała bym na forsie....ale oni chyba ocipieli z tymi cenami.

na tych krzesełkach to większośc ceny to transport ( ściagają je z USA ) i to co zarobi sprzedawca tam mają one w miare normalne ceny zreszta zobaczcie sobie ceny na stronach fishera .
zreszta jak kogoś stać czemu by nie
jakbym miała to bym je sobie kupiła i nawet miałam taki zamiar jak były nieco tańsze .

reklama
Do góry