reklama
Zielona, ja też szukałam nieceratowego krzesełka i kupiłam takie: S krzesełko do karmienia! Max. wyposaż! BabyLove (1229625754) - Aukcje internetowe Allegro kolor róż, oczywiście....no ale pewnie do Meksyku nie wysyłają :-((
Iza, Gosiek, bo najważniejsze, że mają kochających, cudownych rodziców ! Reszta to tylko gadżety ! :-)
Iza, Gosiek, bo najważniejsze, że mają kochających, cudownych rodziców ! Reszta to tylko gadżety ! :-)
Katik
...jestem mamą...
katik i justa nie ten watek ale dostalyscie w Pl becikowe?
nie staralam sie w pl, bo dostalam tutaj, a to sie podobno wyklucza...
Iza - na to czy Samuel jest szczesliwy czy nie pewnie nie wplywa ilosc i jakos mat, bujaczkow , hustawek czy innych. Takie rzeczy wplywaja co najwyzej na rozwoj , koncentracje, aktywizuje malucha.
Choc z drugiej strony - ja na przyklad kladac Polke na mate czy do bujaka mam wyrzuty sumienia ze zamiast sie nia zajmowac, tulic, czytac, spiewac, bawic sie czy inne takie - ide na latwizne zostawiajac ja sama w swiecie zabawek.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
ale nie wiem o jaka torbe Ci chodzi
o cuś takiego mi biega
MEDELA TORBA CHŁODZĄCA WARSZAWA (1224888545) - Aukcje internetowe Allegro
zastanawiam się czy tutaj kupić i brać ze sobą czy na miejscu zakupić
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
monia, fajne to krzeslo. Wlasnie takie bym chciala i mas zracje, nie przysylaja do Meksyku. Nawet gdyby przesylali to tutejsze banki nie wiedza co to paypal system, a ja nie mam karty kredytowej, a tutejszymi bedetowkami nie da sie w necie placic Meksyk normalnie...
monia, fajne to krzeslo. Wlasnie takie bym chciala i mas zracje, nie przysylaja do Meksyku. Nawet gdyby przesylali to tutejsze banki nie wiedza co to paypal system, a ja nie mam karty kredytowej, a tutejszymi bedetowkami nie da sie w necie placic Meksyk normalnie...
a jakby Ci rodzicielka w PL kupila i do Ciebie wysłala...??? Tak pytam, bo pewnie zaraz napiszesz,że się nie oplaca...heheh no Meksyk, Meksyk :-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Wronia, myslalam o tym. Koszt przesylki zalezy od: 1. wagi, 2. rodzaju przesylki. Jesli to lotnicza, to kosztuje 2 razy drozej, ale jest na miejscu po tygodniu. Jesli zwyczajna, to moze nawet pol roku isc... Mysle, ze wyszloby na jedno. W przyszlym tygodniu malzon dostanie ostatnia wyplate i kupimy tutaj krzeslo.
Katik
...jestem mamą...
Nie rozgladalam sie za czyms podobnym do tej pory - wiec podpowiem Ci tyle ile poszukalam na necie.o cuś takiego mi biega
MEDELA TORBA CHŁODZĄCA WARSZAWA (1224888545) - Aukcje internetowe Allegro
zastanawiam się czy tutaj kupić i brać ze sobą czy na miejscu zakupić
Ale znalazlam nawet takie cos jak pokazalas dokladnie, tylko sama ta chlodziarke + 4 buteleczki do tego
Medela Cooler Bag with 4 Bottles: Amazon.co.uk: Baby
i to np jest w cenie 16 f, czyli jakies 75 zl.
Ale jest rowniez i taka:
i to Ci wychodzi niecale 45 zl
BABY LUNCH BAG TRAVEL BOTTLE FOOD COOLER PINK on eBay (end time 07-Oct-10 07:49:43 BST)
ta niecale 55 zl
albo taka
Baby/kids Bottle Cooler Bag Kelty (RRP £35) BNWT on eBay (end time 15-Oct-10 15:02:39 BST)
w granicach 75 zl...
Tylko to wszystko jest wysylkowe, wiec pewnie Cie nie urzadza.
Sprawdzilam mothercare teraz, i tez maja kilka propozycji, a ten sklep juz pewnie sobie trafisz jak przylecisz, tylko ze juz np ten zestaw Medela u nich wychodzi ponad 90 zl...
Mothercare - nursery furniture, pushchairs, car seats, baby clothes, toys & gifts
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Nie rozgladalam sie za czyms podobnym do tej pory - wiec podpowiem Ci tyle ile poszukalam na necie.
Ale znalazlam nawet takie cos jak pokazalas dokladnie, tylko sama ta chlodziarke + 4 buteleczki do tego
i to np jest w cenie 16 f, czyli jakies 75 zl.
Ale jest rowniez i taka:
i to Ci wychodzi niecale 45 zl
BABY LUNCH BAG TRAVEL BOTTLE FOOD COOLER PINK on eBay (end time 07-Oct-10 07:49:43 BST)
ta niecale 55 zl
albo taka
Baby/kids Bottle Cooler Bag Kelty (RRP £35) BNWT on eBay (end time 15-Oct-10 15:02:39 BST)
w granicach 75 zl...
Tylko to wszystko jest wysylkowe, wiec pewnie Cie nie urzadza.
Sprawdzilam mothercare teraz, i tez maja kilka propozycji, a ten sklep juz pewnie sobie trafisz jak przylecisz, tylko ze juz np ten zestaw Medela u nich wychodzi ponad 90 zl...
Mothercare - nursery furniture, pushchairs, car seats, baby clothes, toys & gifts
bardzo, bardzo dziękuję
cena porównywalna, więc może kupię na miejscu
Podziel się: