reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
My tez musimy kupic krzeselko. Niestety wiekszosc ma ceratowe siedzenia, a tutaj dziecko by mi sie do takiego przykleilo... Szukam zatem pokrytego materialem latwym do czyszczenia. Widzialam juz jedno ale kosztuje, bagatela, 1600 pesos, znaczy prawie 130 dolcow. Skad ja mam na to wszystko nabrac? Chyba sprzedam nerke. He he, musze wybrac sie na dagsillegro :D

edit: tutaj jest to samo krzeslo, ale 500 pesos drozsze...

http://www.bebebodega.com/productos/sillas-altas/715/silla-alta-capri/

znaczy zycza sobie 170 dolarow idioci.

Ostatnia edycja:
Zielona, kiedys pisalas ale nie pamietam - powiedz ile jest przecietna pensja w Meksyku???
Bo tam to chyba macie naprawe wolna amerykanke cenowa......

Justa kojec super. W tym teraz Alijcia spi na codzien?

Co do fotelikow do jedzenia, ja kupuje z IKEA, takie najzwyklejsze.
nie, nie, ona sie tam tylko bawi, ja nie cierpie narozrzucanych zabawek po pokoju (mam na mysli pokoj dzienny) dlatego kojec tam stoi, wszystko ma w srodku i mala sie bawi, a jak sie znudzi i chce spac to biore ja na gore, a najczescniej na spacer albo do wozka i na taras

zielona . to niezle przeginaja u was z tymi cenami, naciagacze

13 . to samo siedzonko ma moja kuzynka, ale w sumie nie pytalam czy funkcjonalne, wiem tylko ze z wygladu bardzo ladne, porzadnie wyglada i stabilne jest, ona ma to zielone mietowe, w rzeczywistosci jest troche jasniejsze niz na zdjeciu, moze tez sie nad tm zastanowie

kwiatek. widze ze zaszalalas
akaata. ty tez , fajnie

reklama
hej kochane... sorki ze nic nie pisze ale prawie 2 tyg temu zjechalismy do polski... mama wziela malego samolotem a my zjechalismy vanem z gratami... sie zaskoczylam na lotnisku w dublinie bo ryanair nawet nic nie chcial ode mnie, zadnego podpisu, nic totalnie nic ze zezwalam mamie zabrac malego... nic ich nie interesuje, nawet z kim dziecko leci i nawet nikt nie zajzal w malego paszport :/ nikt nawet nie otworzyl go :/
teraz rodzice maja remont w domu wiec pomagamy, w sumie to juz koncowka ale zamieszanie straszne bylo i nawet czasu nie ,mialam do was napisac... zastanawiam sie zeby zmienic mate mojemu maluszkowi bo mam jwedna z fisher price-FISHER PRICE,MATA ,OCEAN WONDERS (1234773418) - Aukcje internetowe Allegro ale ja jakos nie zabardzo lubi... w suemie nie wiem czy inne tez polubi bo on nie lubi lezec no chyba ze w jego hustawce-FISHER PRICE HUŚTAWKA RAINFOREST K6077 + GRATIS (1243470843) - Aukcje internetowe Allegro ale widze ze tez mu sie juz zaczyna nudzic w niej ale za to uwielbia jamperoo :D wsadzam go na troseczke troszke bo to dla kregoslupa i nozek jeszcze za wczesnie ale jak cos to polecam , polecam, swietna zabawka-FISHER PRICE Skoczek Rainforest + Kubuś Puchatek (1206356455) - Aukcje internetowe Allegro

a teraz kobietki licze na was... pomozcie mi ktora mate wybrac bo zastanawiam sie nad fisher price rainforest-NOWA FISHER PRICE K4562 MATA RAINFOREST + BONUS ! (1226695528) - Aukcje internetowe Allegro czy moze taka MATA PLAC ZABAW wyspa Tiny Love 4 xGRATIS PROMOCJA (1230997079) - Aukcje internetowe Allegro

moj maly to bardziej woli sie pobawic, polapac niz poogladac wiec ktora byscie mi doradzily??

Do góry