reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
W tesco promocja na słoiczki gerber z deserkami
2szt za 3,75zł

No i druga mniej interesująca promocja:
2 szt. za 5,95zł
Ta druga opcja ma dołożone skarpetki gerbera niby gratis:baffled:

A w realu chusteczki pampers active baby w realu 4szt. za 19,90zł kupiłam. Na sklepie były 2 ceny w dwóch różnych miejscach, przy kasie policzyli wyższą 28,95zł/4paczki ale poszłam do działu reklamacji i mi różnicę zwrócili.

Dziś w tesco 4-pak tych samych chusteczek kupiłam za 23,99zł. Trochę drożej, ale u nas one schodzą jak woda, więc kupuję dużo na zapas:-D

a moj malz dzis w drodze w pracy przylukal w tesco pampersy baby activ 186sztuk za 92zl i kupil pudelko. Wychodz 50gr za sztuke, calkiem niezla chyba cena. Dobrze ze kupil, bo w domu zostalo nam 7szt ale nikt tego nie zauwazyl wiec zostalibysmy bez pieluch:zawstydzona/y: a wszystko dlatego, ze do tej pory mielismy jeszcze te przywiezione z Dublina, bo kupilismy ich tam naprawde sporo i jakos nie myslalam o tym zeby spr ile ich zostalo, bo "przeciez jeszcze duzo mamy". No nie ma to jak odpowiedzialni rodzice:szok::-D

a tu cos o pieluszkach:http://www.edziecko.pl/zakupy/1,79393,4558760.html

Ostatnia edycja:
Mamusia - pochwal się kurtką!
Ja polowałam na jakąś kurtkę i ostatecznie kupiłam taką:
ZARA EKSKLUZYWNA PROFILOWANA roz.36 Kolekcja BASIC (1243489482) - Aukcje internetowe Allegro
Udało mi się wylicytować za cenę minimalną 200zł.

A ja powiem tak...nie podoba mi sie tegoroczna moda z kurtkami... wszystkie na szyji zamiast normalnego kołnierza maja balon:angry::no::wściekła/y: wygląda to wg fatalnie:sorry2: Widziałam piękną kurteczkę cena przystępna bo 170 zł ale jak ubrałam to myślałam że zawału dostane jak zobaczyłam ten napompowany kołnierz :dry::dry:

Ja tej mojej na żywo nie widziałam, ale kupiłam okazyjnie patrząc na ceny w których jest ten model i kolor, więc jak mi się nie spodoba to wystawię i sprzedam;-)

Zrobilismy dzis najazd na Ikea, i nakupilismy....
M.in te krzeselko do karmienia. Myslicie, ze juz mozna dziecko ktore samo jeszcze nie siedzi sadzac w nim do jedzonka? Tyle marudzilyscie o tych spacerowkach na plakso, zem teraz wydygana ze wszystkim. To krzeselko jest takie nieodchylane do tylu, dziecko siedzi w pozycji typowo siedzacej.
Po powrocie posadzilam Polke do niego na chwile i miala TAAAAAAAAAAAAAAAKA frajde, pysio usmiechniety na maxa, a jak jeszcze pies pojawil sie na horyzoncie i mozna bylo na niego z gory patrzec i klepac w glowe - smiech byl na caly glos.
35998_PE126860_S4.jpg

Myslicie, ze juz mozna dziecko ktore samo jeszcze nie siedzi sadzac w nim do jedzonka?

hmmm no lepiej nie... generalnie nei powinno się wcale sadzać dziecka jeśli samo tego nie potrafi... My mamy takie które ma regulowane oparcie wiec Ala jest w takiej pozycji jak w bujaczu -półleżącej...
Powiem tak -ja bym nie sadzała -po pierwsze dlatego ze kręgosłup miękki i tylko mogą być problemy, po drugie dlatego że będzie się zsuwać (sama zauważysz jak posadzisz -po prostu "zjedzie" i taka dziwnie pokrzywiona będzie)

Agnieszka ja też za kurtkami nie nadążam... taka moda była jak byłam w podstawówce chyba -nadmuchane wszystko wrrr

A my dziś w końcu takie kupiliśmy bo tamtego się doczekać nie mogliśmy
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-rt-2-wb-promocja-i1229379170.html
suuuper -Alicja cały dzień może tam siedzieć hehehe

No i niestety odbiór osobisty 10 zł... suuper niby za sprowadzenie z magazynu (ściema i tyle -dzwoniłam było na miejscu)

I w promocji herbatki hippa -myślałam żeby Ali kupić bo bobovity mniej smaku ALE rzuciłam okiem na skład na pierwszym miejscu CUKIER więc dziękuję postoję

Ostatnia edycja:
hmmm no lepiej nie... generalnie nei powinno się wcale sadzać dziecka jeśli samo tego nie potrafi... My mamy takie które ma regulowane oparcie wiec Ala jest w takiej pozycji jak w bujaczu -półleżącej...
Powiem tak -ja bym nie sadzała -po pierwsze dlatego ze kręgosłup miękki i tylko mogą być problemy, po drugie dlatego że będzie się zsuwać (sama zauważysz jak posadzisz -po prostu "zjedzie" i taka dziwnie pokrzywiona będzie)
Agnieszka ja też za kurtkami nie nadążam... taka moda była jak byłam w podstawówce chyba -nadmuchane wszystko wrrr

A my dziś w końcu takie kupiliśmy bo tamtego się doczekać nie mogliśmy
KRZESEŁKO DO KARMIENIA RT-2 WB PROMOCJA ! (1229379170) - Aukcje internetowe Allegro
suuuper -Alicja cały dzień może tam siedzieć hehehe

No i niestety odbiór osobisty 10 zł... suuper niby za sprowadzenie z magazynu (ściema i tyle -dzwoniłam było na miejscu)

I w promocji herbatki hippa -myślałam żeby Ali kupić bo bobovity mniej smaku ALE rzuciłam okiem na skład na pierwszym miejscu CUKIER więc dziękuję postoję

teoretycznie nie zjezdza, bo mam taki ochraniaczyk w srodku, wiec jest zabezpieczona.... no ale faktycznie wlasnie sama nie wiem co z tym sadzaniem
bo sama do siadu sie nie dzwignie, ale jak sie jej da rece, to sie wesprze i siedzi taka pochylona... moze faktycznie sie troszke jeszcze wstrzymamy

reklama
Katik ja bym też nie sadzała jeśli Pola jeszcze porządnie siedzieć nie potrafi.Z pewnością będzie się strasznie kręcić i na pewno zacznie się zsuwać.Dobrym rozwiązaniem byłoby to krzesełko które pokazała 13x13 ma regulację, jest wysokie i miękkie.

Do góry