reklama
Mamusia - pochwal się kurtką!
Ja polowałam na jakąś kurtkę i ostatecznie kupiłam taką:
ZARA EKSKLUZYWNA PROFILOWANA roz.36 Kolekcja BASIC (1243489482) - Aukcje internetowe Allegro
Udało mi się wylicytować za cenę minimalną 200zł.
ZARA EKSKLUZYWNA PROFILOWANA roz.36 Kolekcja BASIC (1243489482) - Aukcje internetowe Allegro
W tesco promocja na słoiczki gerber z deserkami
2szt za 3,75zł
No i druga mniej interesująca promocja:
2 szt. za 5,95zł
Ta druga opcja ma dołożone skarpetki gerbera niby gratis
A w realu chusteczki pampers active baby w realu 4szt. za 19,90zł kupiłam. Na sklepie były 2 ceny w dwóch różnych miejscach, przy kasie policzyli wyższą 28,95zł/4paczki ale poszłam do działu reklamacji i mi różnicę zwrócili.
Dziś w tesco 4-pak tych samych chusteczek kupiłam za 23,99zł. Trochę drożej, ale u nas one schodzą jak woda, więc kupuję dużo na zapas
2szt za 3,75zł
No i druga mniej interesująca promocja:
2 szt. za 5,95zł
Ta druga opcja ma dołożone skarpetki gerbera niby gratis
A w realu chusteczki pampers active baby w realu 4szt. za 19,90zł kupiłam. Na sklepie były 2 ceny w dwóch różnych miejscach, przy kasie policzyli wyższą 28,95zł/4paczki ale poszłam do działu reklamacji i mi różnicę zwrócili.
Dziś w tesco 4-pak tych samych chusteczek kupiłam za 23,99zł. Trochę drożej, ale u nas one schodzą jak woda, więc kupuję dużo na zapas
a moj malz dzis w drodze w pracy przylukal w tesco pampersy baby activ 186sztuk za 92zl i kupil pudelko. Wychodz 50gr za sztuke, calkiem niezla chyba cena. Dobrze ze kupil, bo w domu zostalo nam 7szt ale nikt tego nie zauwazyl wiec zostalibysmy bez pieluch a wszystko dlatego, ze do tej pory mielismy jeszcze te przywiezione z Dublina, bo kupilismy ich tam naprawde sporo i jakos nie myslalam o tym zeby spr ile ich zostalo, bo "przeciez jeszcze duzo mamy". No nie ma to jak odpowiedzialni rodzice
a tu cos o pieluszkach:http://www.edziecko.pl/zakupy/1,79393,4558760.html
a tu cos o pieluszkach:http://www.edziecko.pl/zakupy/1,79393,4558760.html
Ostatnia edycja:
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Mamusia - pochwal się kurtką!
A ja powiem tak...nie podoba mi sie tegoroczna moda z kurtkami... wszystkie na szyji zamiast normalnego kołnierza maja balon wygląda to wg fatalnie Widziałam piękną kurteczkę cena przystępna bo 170 zł ale jak ubrałam to myślałam że zawału dostane jak zobaczyłam ten napompowany kołnierz
Katik
...jestem mamą...
Zrobilismy dzis najazd na Ikea, i nakupilismy....
M.in te krzeselko do karmienia. Myslicie, ze juz mozna dziecko ktore samo jeszcze nie siedzi sadzac w nim do jedzonka? Tyle marudzilyscie o tych spacerowkach na plakso, zem teraz wydygana ze wszystkim. To krzeselko jest takie nieodchylane do tylu, dziecko siedzi w pozycji typowo siedzacej.
Po powrocie posadzilam Polke do niego na chwile i miala TAAAAAAAAAAAAAAAKA frajde, pysio usmiechniety na maxa, a jak jeszcze pies pojawil sie na horyzoncie i mozna bylo na niego z gory patrzec i klepac w glowe - smiech byl na caly glos.
M.in te krzeselko do karmienia. Myslicie, ze juz mozna dziecko ktore samo jeszcze nie siedzi sadzac w nim do jedzonka? Tyle marudzilyscie o tych spacerowkach na plakso, zem teraz wydygana ze wszystkim. To krzeselko jest takie nieodchylane do tylu, dziecko siedzi w pozycji typowo siedzacej.
Po powrocie posadzilam Polke do niego na chwile i miala TAAAAAAAAAAAAAAAKA frajde, pysio usmiechniety na maxa, a jak jeszcze pies pojawil sie na horyzoncie i mozna bylo na niego z gory patrzec i klepac w glowe - smiech byl na caly glos.
Myslicie, ze juz mozna dziecko ktore samo jeszcze nie siedzi sadzac w nim do jedzonka?
hmmm no lepiej nie... generalnie nei powinno się wcale sadzać dziecka jeśli samo tego nie potrafi... My mamy takie które ma regulowane oparcie wiec Ala jest w takiej pozycji jak w bujaczu -półleżącej...
Powiem tak -ja bym nie sadzała -po pierwsze dlatego ze kręgosłup miękki i tylko mogą być problemy, po drugie dlatego że będzie się zsuwać (sama zauważysz jak posadzisz -po prostu "zjedzie" i taka dziwnie pokrzywiona będzie)
Agnieszka ja też za kurtkami nie nadążam... taka moda była jak byłam w podstawówce chyba -nadmuchane wszystko wrrr
A my dziś w końcu takie kupiliśmy bo tamtego się doczekać nie mogliśmy
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-rt-2-wb-promocja-i1229379170.html
suuuper -Alicja cały dzień może tam siedzieć hehehe
No i niestety odbiór osobisty 10 zł... suuper niby za sprowadzenie z magazynu (ściema i tyle -dzwoniłam było na miejscu)
I w promocji herbatki hippa -myślałam żeby Ali kupić bo bobovity mniej smaku ALE rzuciłam okiem na skład na pierwszym miejscu CUKIER więc dziękuję postoję
Ostatnia edycja:
Katik
...jestem mamą...
hmmm no lepiej nie... generalnie nei powinno się wcale sadzać dziecka jeśli samo tego nie potrafi... My mamy takie które ma regulowane oparcie wiec Ala jest w takiej pozycji jak w bujaczu -półleżącej...
Powiem tak -ja bym nie sadzała -po pierwsze dlatego ze kręgosłup miękki i tylko mogą być problemy, po drugie dlatego że będzie się zsuwać (sama zauważysz jak posadzisz -po prostu "zjedzie" i taka dziwnie pokrzywiona będzie)
Agnieszka ja też za kurtkami nie nadążam... taka moda była jak byłam w podstawówce chyba -nadmuchane wszystko wrrr
A my dziś w końcu takie kupiliśmy bo tamtego się doczekać nie mogliśmy
KRZESEŁKO DO KARMIENIA RT-2 WB PROMOCJA ! (1229379170) - Aukcje internetowe Allegro
suuuper -Alicja cały dzień może tam siedzieć hehehe
No i niestety odbiór osobisty 10 zł... suuper niby za sprowadzenie z magazynu (ściema i tyle -dzwoniłam było na miejscu)
I w promocji herbatki hippa -myślałam żeby Ali kupić bo bobovity mniej smaku ALE rzuciłam okiem na skład na pierwszym miejscu CUKIER więc dziękuję postoję
teoretycznie nie zjezdza, bo mam taki ochraniaczyk w srodku, wiec jest zabezpieczona.... no ale faktycznie wlasnie sama nie wiem co z tym sadzaniem
bo sama do siadu sie nie dzwignie, ale jak sie jej da rece, to sie wesprze i siedzi taka pochylona... moze faktycznie sie troszke jeszcze wstrzymamy
reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Katik ja bym też nie sadzała jeśli Pola jeszcze porządnie siedzieć nie potrafi.Z pewnością będzie się strasznie kręcić i na pewno zacznie się zsuwać.Dobrym rozwiązaniem byłoby to krzesełko które pokazała 13x13 ma regulację, jest wysokie i miękkie.
Podziel się: