reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
sandrahaha ja tez swojego czasu zastanawialam nad zmiana maty bo dostalismy taka malo interesujaca i w koncu nie kupilam takiej maty z palakami tylko taka duza 1mx1.5m z tiny love chyba. Klade mala na tej macie, obkladam ja zabawkami i jest szczesliwa. Moze sie po niej turlac we wszystkie strony. Wydaje mi sie ze jak dziecko zaczyna sie juz przekrecac i przemieszczac sie, to taka mata z palakami juz za mala jest. Ale to oczywiscie tylko takie moje przemyslenia :-)

sandrahaha ja tez swojego czasu zastanawialam nad zmiana maty bo dostalismy taka malo interesujaca i w koncu nie kupilam takiej maty z palakami tylko taka duza 1mx1.5m z tiny love chyba. Klade mala na tej macie, obkladam ja zabawkami i jest szczesliwa. Moze sie po niej turlac we wszystkie strony. Wydaje mi sie ze jak dziecko zaczyna sie juz przekrecac i przemieszczac sie, to taka mata z palakami juz za mala jest. Ale to oczywiscie tylko takie moje przemyslenia :-)

Też mi się tak wydaje i też się właśnie rozglądałam za tą dużą Tiny Love ;-)

Lurcze nie będzie dziś nowości bo Alka zjadła gazetkę... a reszta w strzępach...

KRZESEŁKO do karmienia BOGATO WYPOSAZONE. (1226876652) - Aukcje internetowe Allegro takie zamówiliśmy bo mój kręgosłup już bujaka nie toleruje:)

takie zielona miał mój starszak, fajnie się sprawdzało, tylko po jakimś czasie popękał materiał
a ja się muszę zaopatrzyć w torbę taką do przechowywania pokarmu i nie wiem jaką kupić.
Katik mogłabyś mi ceny w UK sprawdzić, chodzi mi o najzwyklejszą, bo pewnie tylko raz jej użyję. Z góry dziękuję.

takie zielona miał mój starszak, fajnie się sprawdzało, tylko po jakimś czasie popękał materiał
a ja się muszę zaopatrzyć w torbę taką do przechowywania pokarmu i nie wiem jaką kupić.
Katik mogłabyś mi ceny w UK sprawdzić, chodzi mi o najzwyklejszą, bo pewnie tylko raz jej użyję. Z góry dziękuję.
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale nie wiem o jaka torbe Ci chodzi :zawstydzona/y:

iza moja mala tez nie ma tylu ladnych rzeczy.Ma mate ale taka najzwyklejsza.Dostalismy od znajomej po jej coreczce.
Przez budowe w Pl duzo rzeczy niestety nie jestesmy w stanie jej kupic,a szkoda bo takie pieknosci sa.
Dobrze ze sa przeceny posezonowe to chociaz ciuchow jej nie brakuje,bo wtedy mozna poszalec i bardzo tanio pokupowac piekne ciuszki.Czekam na przeceny zimowe.Pewnie w listopadzie sie zaczna.
Teraz jestesmy do konca miesiaca splukani bo pieniazki za urodzenie niuni i wyplaty m wyslalismy na domek,a nie spodziewalismy sie ze rachunki takie gigantyczne przyjda i kryzys.A pasuje mi chociaz pare bodziakow i pajacow kupic bo chlodno sie robi.
Ale do konca miesiaca pare dni zostalo.

katik i justa nie ten watek ale dostalyscie w Pl becikowe?

Sandrahaha- będę szczera, ale ja już nie kupowałabym maty, a jeśli to jakąś zwykłą, lub na przecenach... nasze dzieci niedługo wyrosną z maty (niektóre już za miesiąc, dwa)... szkoda kasy... no chyba, że jesteś przy forsie to polecam Tiny Love :DDD

reklama
Moj maly nie ma ani maty,ani zadnego bujaczka czy hustawki i jest szczesliwy...
Zazdroszcze Wam dylematow typu : jaka mate mam kupic dziecku

Kostka tez nie ma ani bujaczka, ani hustawki. Mata, hmmm, mata sluzy jej do gryzienia. Nagina palaki i je podgryza. Konstancja wyglada na szczesliwa :D

Kiedys bardzo chcialam taka mate:

Discovering Water Activity Gym

Nie wiem, czy jest sens wymieniac mate teraz, bo lada dzien dzieciaczki zupelnie straca zainteresowanie nimi. W koncy siedzenie, czolganie sie czy raczkowanie jest tysiac razy ciekawsze niz lezenie plackiem :D

Do góry