reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja też jestem za tym żeby poczekać.. ja niby mam odchylane oparcie w tym naszym drewnianym ale za to mędzy oparciem a tym paskiem krocznym tyyyyle miejsca że mi zjeżdża i nie sadzam go jeszcze w krzesełku... więcej z tym na razie zachodu niż porzytku. Zresztą Janka też sadzałam później...jak już siedział sam (ale on miał 6 m-cy wtedy...) zobaczymy jak Marek

reklama
Elvie nie mam jak wstawić fotki bo jak już kiedyś pisałam USB mam zepsute. Mogę ją opisać. Długość przed kolano, z paseczkiem kolor śliwkowy, kaptur obszyty puszkiem, wypełnienie polyester, a na wierzchu materiał który nie przepuszcza wody.

co do sadzania maleństwa nam na rehabilitacji powiedziano, że można "sadzać" w pozycji półsiedzącej, ale dziecko musi być oparte całymi pleckami o rodzica

Katik- karm Polcię w bujaczku, póki sama nie będzie siedziałą (co pewnie zaraz nastąpi) i wtedy ją przesadzisz :)

U nas krzesełko się sprawdza super -Ala prze szczęśliwa że juz jest tak dorosła ze je z nami:)
i my spokojnie możemy zjeść:)
Ależ te dzieci szybko dojrzewają hehehe

Póki co mamy już chyba całe wyposażenie naszego dziecka
teraz rodzice kupują to
Odkurzacz Philips FC6132 - porównanie cen w sklepach internetowych
i coś takiego (tylko nie mogę znaleźć konkretnie tego co kupujemy)
CAMRY CR 101 - porównanie cen w sklepach internetowych

Bo jeżdżenie na mopie już mnie dobija...
takie cos na pare tez chce kupic
wydaje mi sie to super sprawa, zwlaszcza, ze testowalam sobie to kiedys w pracy
nie wiem tylko jak sprawdza sie na domowych podlogach /panelach, ale pary produkuje ogrom, i wydaje sie dobre.

A w realu chusteczki pampers active baby w realu 4szt. za 19,90zł kupiłam. Na sklepie były 2 ceny w dwóch różnych miejscach, przy kasie policzyli wyższą 28,95zł/4paczki ale poszłam do działu reklamacji i mi różnicę zwrócili.

Dziś w tesco 4-pak tych samych chusteczek kupiłam za 23,99zł. Trochę drożej, ale u nas one schodzą jak woda, więc kupuję dużo na zapas:-D
ja w realu dzis kupilam chusteczki pampersa 4+2 czyli 6-cio pack za 24,99 pampki tez byly tanie ale nie bralam bo mam zapas

Katik- karm Polcię w bujaczku, póki sama nie będzie siedziałą (co pewnie zaraz nastąpi) i wtedy ją przesadzisz :)
podpisuje sie pod tym
ja mojego na probe posadzilam co widac na filmiku ale moje sie tak rozklada na pollezaco
mimo to sie zsuwal i jak na razie zostane przy bujaczku a krzeselko jeszcze Hania i tak uzywa
to potem mu odstapi

Dziewczyny chcę Julce kupić jakieś interaktywne zabawki, które można np przyczepić do łóżeczka - coś aby mogła naciskać, głaskać. Może macie coś takiego i polecacie??

reklama
ja ostatnio u siebie w delikatesach k&m kupiłam na promocji chusteczki pampers sensitive jedna paczka za 5,35 byłam zszokowana ceną, bo w realu te same chusteczki kosztują ponad 8zł :szok:

Do góry