reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Mam, dostaliśmy na chrzciny. Praktycznie same zalety - lekki, stabilny, regulowane oparcie, dziecko nie "jeżdża". minusiki jeden - troche zajmuje miejsca
Jeszcze w nim nie karmiłam, bo Adas sam nie siada i robię to w foteliku samochodowym :-) Chyba powoli czas się przestawić, bo marnuje się mebelek

reklama
ja tez narazie nie mam krzeselka. tez karmimy sie narazie albo w hustawce skladanej do pozycji siedzacej lub w tej naszej biedroneczce :)
krzesełko mamy dostac od mojego brata(tak cos wspominał) w prezencie wiec narazie nie kupujemy.

My karmimy w leżaczku - mamy huśtawę z bujaczkiem i ustawiam ją do pozycji do karmienia. Mała już kojarzy, że jak się leżaczek nie buja i stoi w kuchni tzn. że będzie amu:-)

ja się zastanawiam nad takim BETTY ARTI 2w1 krzesełko do karmienia stolik HIT! (1224343178) - Aukcje internetowe Allegro - koleżanka nam poleciła

a dostaliśmy coś takiego, ale to będzie na później jak już mała będzie większa bo to nie ma żadnych zabezpieczeń (szelek) WIELOFUNKCYJNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA MIŚ KLUPS (1230158056) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy cos w stylu tego pierwsze go po H
firma nawet ta sama tylko troche iny model
no i jest jak dla mnie rewelka
mloda jeszcze korzysta mlody jeszcze nie bo n na razie z lezaczka fishera je

zaszaaaaalalam
nabylam wlasnie drogą kupna:

Ś_M TOMMEE TIPPEE MISECZKA + MAGICZNA MATA MISKA (1243186122)
Ś_M BABY ONO POJEMNIK DOZOWNIK NA MLEKO BabyOno (1202960840)
Ś_M TOMMEE TIPPEE SZTUĆCE METALOWE W ETUI 12M+ (1243188382)
Ś_M TOMMEE TIPPEE ŚLINIAK ROLOWANY 3 KOLORY (1243187639)
Ś_M TOMMEE TIPPEE SMOCZEK 6-18M 2SZT 33226 (1243187992) w wersji panda-tygrys
Ś_M TOMMEE TIPPEE SMOCZEK NA BUTELKĘ KASZKA 2SZT (1238830599)
wszystko oczywioscie w kolorze blue
i to dla H w wersji róż:
Ś_M TOMMEE TIPPEE BIDON SPORTOWY 24M+ 360 ML (1243188812)

my mamy cos w stylu tego pierwsze go po H
firma nawet ta sama tylko troche iny model
no i jest jak dla mnie rewelka
mloda jeszcze korzysta mlody jeszcze nie bo n na razie z lezaczka fishera je

zaszaaaaalalam
nabylam wlasnie drogą kupna:

Ś_M TOMMEE TIPPEE MISECZKA + MAGICZNA MATA MISKA (1243186122)
Ś_M BABY ONO POJEMNIK DOZOWNIK NA MLEKO BabyOno (1202960840)
Ś_M TOMMEE TIPPEE SZTUĆCE METALOWE W ETUI 12M+ (1243188382)
Ś_M TOMMEE TIPPEE ŚLINIAK ROLOWANY 3 KOLORY (1243187639)
Ś_M TOMMEE TIPPEE SMOCZEK 6-18M 2SZT 33226 (1243187992) w wersji panda-tygrys
Ś_M TOMMEE TIPPEE SMOCZEK NA BUTELKĘ KASZKA 2SZT (1238830599)
wszystko oczywioscie w kolorze blue
i to dla H w wersji róż:
Ś_M TOMMEE TIPPEE BIDON SPORTOWY 24M+ 360 ML (1243188812)

No no no Kwiatus jakie zakupki! Ale bedzie frajdy jak przyjdzie hehe
Jak juz pisalam - miseczki u nas sie sprawdzaja, maty jeszcze nie stosujemy bo miseczki trzyma mamusia a corcia probuje jej wydrzec hehe
Sliniak tez mamy, ale mnie do siebie nie przekonal. Wole tradycyjne, materialowe.
No i smoczki tez te mamy, fajne sa, bo Pola akurat te woli niz silokonowe. Choc Na noc dostaje inny - taki
essentials Cherry Soothers | Tommee Tippee
bo ma grubsza koncowke i tak latwo nie wysuwa sie z buzi,a przy tamtych to wstawalam kilkanascie razy i wkladalam.
Te co zamowilas mamy czarny i ten rudy.

Zaszalałaś Kwiatek
Do tej pory karmiłam w malutkiej szklanej miseczce, a dostaliśmy taką miseczkę plastikową i dopiero niedawno otworzyłam ten prezent. I już wiem czemu lepiej się karmi z plastika. Ładnie wszystko spływa do środka, a nie osiada na ściankach jak w przypadku szkła.

ja dzisiaj poczyniłam zakupy lumpowe
dla Oli: body 2 szt;
spodnie 5 szt;
śliniak 5szt;
pajac 1 szt;
sukienka 1 szt;
bluzka dł. rękaw 4szt;
bluzka kr. rekaw 2 szt;
rajstopy 4 szt,
czapka, rękawiczki
i nowiusia kurtka next
a dla siebie: NIC :-)