reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

He he he niezłe jesteście...ale jak tak patrze to ja też mam coś na tym punkcie... wprawdzie mam pościel jeszcze "panieńską" ale jak ją zakładam to Jankowi bo niebieski do zieleni i żółci pasuje bardziej :-) a teraz mamy śliczną pościel czekoladowo białą z Home4You... piękna :-) i drugi komplet co dostaliśmy za kołacz weselny pomarańczowy z czystej bawełny haftowany w kwiaty...
Przestałam za to lubieć korową pościel...

reklama
He he he niezłe jesteście...ale jak tak patrze to ja też mam coś na tym punkcie... wprawdzie mam pościel jeszcze "panieńską" ale jak ją zakładam to Jankowi bo niebieski do zieleni i żółci pasuje bardziej :-) a teraz mamy śliczną pościel czekoladowo białą z Home4You... piękna :-) i drugi komplet co dostaliśmy za kołacz weselny pomarańczowy z czystej bawełny haftowany w kwiaty...
Przestałam za to lubieć korową pościel...
ja do home4you pójde jak sie dorobie sypialni :)
na razie mam duzy salonowy naroznik i co prawda posciel na niego to 220x200 ale jakos nie mam natchnienia by wydawac duzo kasy na posicle jak kiedys w koncu wymienimy meiszkanie na wieksze i bede urzadzac sypialnie to zaszaleje... moje marzenie... :)

Wronia
dlugo czekalas na tą torbe...
juz sie nei moge doczekac

ja do home4you pójde jak sie dorobie sypialni :)
na razie mam duzy salonowy naroznik i co prawda posciel na niego to 220x200 ale jakos nie mam natchnienia by wydawac duzo kasy na posicle jak kiedys w koncu wymienimy meiszkanie na wieksze i bede urzadzac sypialnie to zaszaleje... moje marzenie... :)

Wronia
dlugo czekalas na tą torbe...
juz sie nei moge doczekac

Nie pamiętam dokladnie ile? , ale szybko przyszla ;-)

Akaata- poczekaj na wyprzedaże, bo teraz ceny są absurdalne, a niektóre sklepy zacznął wyprzedawać kolekcje już z końcem jesieni- kupisz nówkę sztuką nie śmiganą w dobrej cenie. Ja mam 74 rozmiar, ale musisz uważać, bo niektórzy zaniżają, a kombinezonu nie naciągniesz... Ja mam Coccodrillo- oni zawyżają rozmiarówkę.

Poduchy znalazłam, pięknej urody, jedna po 100 zeta, a 4 bym potrzebowała... muszę sama siebie przekonać, że nie umiem bez nich żyć..., albo będę czekać aż przecenią...

naruszylyscie temat poscieli. moze pomozecie mi wybrac ze swojego dosw. jakąs kołdre na zimowe nocki. chodzi mi o to zeby była ona bardzo ciepla, by nie trzeba bylo sie nakrywac dodatkowym kocem. a ze to nasza dopiero 2 zima w nowej sypialni zaistniala potrzeba kupna czegos nowego. bo stara mamy z wypelnieniem puchowym a to odpada teraz i jest za mala.
wiec czekam na porade

Są kołdry lato-zima... ja mam na lato włókninową a na zimę puchową ale kołdre nie pierzynę... jest w miarę cienka. No i nie mam potrzeby okrywać sie dodatkowo czymś prócz niej

naruszylyscie temat poscieli. moze pomozecie mi wybrac ze swojego dosw. jakąs kołdre na zimowe nocki. chodzi mi o to zeby była ona bardzo ciepla, by nie trzeba bylo sie nakrywac dodatkowym kocem. a ze to nasza dopiero 2 zima w nowej sypialni zaistniala potrzeba kupna czegos nowego. bo stara mamy z wypelnieniem puchowym a to odpada teraz i jest za mala.
wiec czekam na porade

ja kupiłam na allegro kołdrę 220x200 w zeszłym roku kołdra jest podwójna czyli na lato masz dwie kołdry 220-200 a na zimę łączysz je rzepami i wtedy kołdra jest suuuuper ciepła - my się pod nią naprawdę potrafiliśmy nieźle zgrzać :-D zaraz poszukam tego sprzedawce bo kołdra ma rok a wygląda jak nowa.

reklama
Zastanowiłam się i kupiłam dziś jednak to krzesełko IKEA IKEA | Jadalnia | Krzesła wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp z tacką. Przy okazji kupiłam ochraniacze na meble (takie łapki) bo u nas już jest walenie o ławę i stopień na schodach IKEA | Bezpieczeństwo | Dzieci | PATRULL | Ochraniacz narożny

oczywiscie wyszlam z IKEI jeszcze z półeczką, segregatorem na pokrywki i z trzema krzesłami. Udało mi się jednak przekonać pana męża, że ciągle jak przychodzą znajomi to nam brakuje krzeseł w jadalni "a te są takie porządne i w bardzo przyzwoitej cenie".

łyknął ;-) hehehehehe

Do góry