reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja tez bym chciala nowy laps..... poki co tylko kosci dostalam nowe....

Kfiatus gratulacje z nowego nobytku:)

a co do krzeselek to zarowno Onkowy jak i Ulankowy maja ten sam stelarz - tylko kolorem tapicerka i cena sie roznia.. ja mam tez taki i jeszcze tanszy kupiony w l-cy. Ola przeszczesliwa ze wszytko widzi i kozystamy ze zmian oparcia i wysokosci.
no i wazne ze po zlozeniu malo miejsca zajmuje

reklama
a co do krzeselek to zarowno Onkowy jak i Ulankowy maja ten sam stelarz - tylko kolorem tapicerka i cena sie roznia.. ja mam tez taki i jeszcze tanszy kupiony w l-cy.

jak kupowaliśmy go to był jeden z tańszych z tego typu, sporo tańszy niż teraz :-) A w ogóle, to oni je chyba ściągają z jednej chińskiej fabryki i tylko inne logo wrzucają...

jak kupowaliśmy go to był jeden z tańszych z tego typu, sporo tańszy niż teraz :-) A w ogóle, to oni je chyba ściągają z jednej chińskiej fabryki i tylko inne logo wrzucają...

pewnie tak, wiekszosc rzeczy teraz tak sie robi, wiec nie zdziwilabym sie ze z krzeselkami tez tak jest:-)

To pewnie zalezy co chcesz kupic. Ja zamowilam wczoraj miseczki i lyzeczki + ta magiczna mate, to przejrzalam wielu sprzedawcow i najtaniej wyszlo mi tutaj: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Niestety jeszcze nie dostalam, wiec nie powiem ci czy wszystko ok.

super, ze Kfiatek pytała , bo tez mam potrzebę i skorzystam z linka

ja kupiłam chodzik dla siostrzenicy męża. prosty, ale fajnie się prezentuje.
http://allegro.pl/chodzik-chodak-samolot-baby-mix-jakosc-i1210444218.html

Ostatnia edycja:
Kwiatku, paczka juz do mnie dotarla. Wczoraj zamowilam a dzisiaj kurier przywiozl. Jestem w szoku ze tak szybko. Oczywiscie wszystko ladnie zapakowane i kompletne.
dziekuje Ci bardzo
na pewno skorzystam z tego linka
chce zakupic miseczke z matą i smoczki TT do kaszki
a poza tym chcialam Ci powiedziec Onka ze fajnie ze zmienilas awatar bo jakos ten Twój poprzedni mnie draznil
no i mnie niezle zaskoczylas bo skojarzylam Twoja fote z fb
a do tej pory uwazalam ze Ty na fb to nie Ty tylko Olapolap....
dobrze znac swoich znajomych :) he he

dziekuje Ci bardzo
na pewno skorzystam z tego linka
chce zakupic miseczke z matą i smoczki TT do kaszki
a poza tym chcialam Ci powiedziec Onka ze fajnie ze zmienilas awatar bo jakos ten Twój poprzedni mnie draznil
no i mnie niezle zaskoczylas bo skojarzylam Twoja fote z fb
a do tej pory uwazalam ze Ty na fb to nie Ty tylko Olapolap....
dobrze znac swoich znajomych :) he he
hahhahahahahahhahahahha

Aniez Kochana, wychoidzi na to, ze tylko Ty masz to krzeselko z Ikea. Mowisz ze dobre - ale piszesz o tym najtanszym, plastikowym? Serio sie sprawdza?
A jak sie je sklada? Wyciagajac nozki?
Kusisz nim, cena rewelacjyjna, a skoro spisuje sie dobrze to mysle czy w niego nie zainwestowac, plus ten ochraniaczyk i tacka do jedzonka...

reklama
ja zamowilam juz Wronkowa torbe
a tak w ogloe to maz mi uswiadomil jaka jestem gadżeciarą
wszytsko musze miec pasujace do siebie i pod kolor
nasz pierwszy laptop jest bordowy i kupujac go sugerowalam sie zeby mi pasowal do telefonu (mialam bordowa motorolke)
teraz tak jak Wam pisalam pojechalam bo bialy sony vaio a wrócilam z samsungiem bo mial w sobie "to cos" i okazuje sie ze zupelnie podswiadomie wybralam laptopa tej samej marki co moj obecny telefon i w tej samej kolorystyce czarno-srebrny :szok::szok::szok::szok:
masakra
chyba cos ze mna nie tak :)
mój maz mowi ze szkoda ze jeszcze lakieru samochodu nie dobieram do laptopa :)

Załączniki

• samsung-GT-S5620-monte.jpg
    samsung-GT-S5620-monte.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 13
  • samsung-q430-11-laptop.jpg
    samsung-q430-11-laptop.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 13
Do góry