reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Forget- to powiedz Ty, bo pytalam Aniez i mnie zlala:-p:-p:-p
Jak sie sklada to krzeselko? Wyciga sie nozki?
Zastanawiam sie naad nim, i chyba w weekend podskoczymy na zakupy do Ikea.
Kupilas tez ten ochraniacz do tego krzeselka?

Do tych lapek tez sie juz przymierzalam ;-)

reklama
Forget- to powiedz Ty, bo pytalam Aniez i mnie zlala:-p:-p:-p
Jak sie sklada to krzeselko? Wyciga sie nozki?
Zastanawiam sie naad nim, i chyba w weekend podskoczymy na zakupy do Ikea.
Kupilas tez ten ochraniacz do tego krzeselka?

Do tych lapek tez sie juz przymierzalam ;-)

Krzesełko jest banalne w montażu - nóżki się wciska do siedziska (mają takie specjalne zabezpieczajęce bolce). Krzesełko ma taśmę zabezpieczająca, która przypina sie dziecko. Ochraniacza do krzesełka nie kupiłam bo doszłam do wniosku, że przyda się tylko na chwilę dopóki dziecię maleńkie i cały czas trzeba go bedzie prac bo Mała bedzie paprać jedzeniem - włozyłam jej dziś pod plecki taki zrolowany podkład jednorazowy do przewijania i było super.

Mnie się to krzesełko bardzo podoba - na pewno nie ma takich funkcji jak mają krzesełka dziewczyn, ale myślę że spełnia swoje podstawowe zadanie: dobrze sie w nim karmi dziecko.

W ogóle dziecko zachwycone fotelikiem, bo tyyyyyyle widać :-)

Katik butki pierwsza klasa, cudne są:tak:

Mój P strasznie się napalił na tą podwójną kołdrę, kazał się wypytać szanownych koleżanek czy te rzepy aby na pewno dobrze trzymają i czy nic się nie rozjeżdża

Mój P strasznie się napalił na tą podwójną kołdrę, kazał się wypytać szanownych koleżanek czy te rzepy aby na pewno dobrze trzymają i czy nic się nie rozjeżdża
katik super.
dzieki dziewczynki no wlasnie jeszcze tez o to zapytam. czyli sa 2 koldry po 220/200 a potem sie je spina oki. patrzylam na alegro ale chcialam wiedziec czy sie sprawdzaja.

Katik- tylko nie zlała, tylko nie zlała :-p:laugh2: do rodzicielki musiałam doczłapać i sprawdzić- nogi się wyciaga naciskając bolce- dzieć tego sam nie zrobi. Ja nie mam wkładki redukcyjnej, ale znajoma ma i jak dziecko słabo siedzi to to fajna sprawa (jej mały używał tego do 9 miecha). Generalnie- tanie, fajne i łatwo się czyści- kupuj!

H&M odwiedzony, bo: nie mam rękawiczek, chusty, czapeczki, kolczyków (przy kolczykach mąż zbaraniał, ale stwierdził, że widać na jesień są niezbędne :-p).

hehehe, ja etui jedno mam rózowe, a drugie fioletowe;-).

a tak a propos dobierania wszystkiego do siebie. Tez masz hopla na punkcie tego,że np pościel musi pasowac do koloru ścian??? Bo ja tak mam:zawstydzona/y:

a ja mam zboczenie ze na innym niz zoltym przescieradle nie usne... i kto mnie pobije :-D:-D a kolr poscieli wsiorawno tylko satyny nie zdierze :-D

Zastanowiłam się i kupiłam dziś jednak to krzesełko IKEA IKEA | Jadalnia | Krzesła wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp z tacką. Przy okazji kupiłam ochraniacze na meble (takie łapki) bo u nas już jest walenie o ławę i stopień na schodach IKEA | Bezpieczeństwo | Dzieci | PATRULL | Ochraniacz narożny

oczywiscie wyszlam z IKEI jeszcze z półeczką, segregatorem na pokrywki i z trzema krzesłami. Udało mi się jednak przekonać pana męża, że ciągle jak przychodzą znajomi to nam brakuje krzeseł w jadalni "a te są takie porządne i w bardzo przyzwoitej cenie".

łyknął ;-) hehehehehe

hehheheheh

tez mamy taka. zapinane na napy. nic sie nigdy nie rozjechalo :-)

Katik - buty czad :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dajcie namiary na zabawkę ślimak?? ostatnio byłam w sklepie i mówie do babeczki, że podobno jest jakaś fajna zabawka ślimak z fisher a ona że jest - i pokazuje mi 4 różne

Do góry