reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Jaś i Kubus to widze standard w tym wieku
moja córa tez ma nowe kapciuszki a najchetniej chodzilaby w kaloszkach wszystko jedno czy po kaluzach czy po domu,
na szczescie w ciuchy ogolnie lubi sie stroic i jak ma cos nowego to mowi: "zobacz jaka jestem piekna" :)

Kffiatku przegapilam.
Zapasy Cars`owe z Polski juz mi sie skonczyly. Jak cos to daj znac, a dosle Ci stad.
Katik a nie jedziesz w grudniu do Polski? bo ja na gwiazdke potrzebuje dopiero

reklama
ostatnio pojemniki aventu były na promocji w realu ale ta stara seria jeszcze z BPA były po 10 zł za 10 szt .
Miałam kupić do mrozenia obiadków ale mam ich jedną paczke więc olałam .

wczoraj w koncu kupilismy mable na balkon : Zestaw balkonowy JAMBAX, Kolor: szary - Serie mebli ogrodowych, Ogród w sklepach Leroy Merlin Szkoda tylko, ze caly wieczor lalo i nie dalo sie ich przetestowac:crazy: Szkoda tylko, ze stolik jest taki malutki bo musielismy wziac 2 komplety, ale kolor tak mi sie podobal, ze nie bylo wyjscia:-p;-):laugh2:

aha, Dziewczyny, poszukuje markizy na balkon. Ma moze ktoras jakas sprawdzona? bo zupelnie sie na tym nie znam, a wybor jest spory...

Ostatnia edycja:
justa
kupuje od Katik pościel dla siostrzeńca na gwiazdkę w Carsy
no wiesz taka bajka Zig Zac McQueen i te sprawy... :) sie ma dzieci w tym wieku sie wie... ;)

elvie ten woreczek wkładam do butelki od laktatora, zakręcam no i pompuje mleko po napełnieniu wyciągam związuję i mroże
Dziękuję;-) Na to nie wpadłam:-)
Od 2.09. w tesco jest promocja na 6-paki chusteczek pampers active baby w cenie 24,90zł (4 + 2 gratis) i na pampersy, po 50gr/szt. wychodzą, jakaś mega paka jest za 90zł z hakiem, nie pamiętam dokłądnie;-) Podjadę do tesco i od razu tych woreczków do mrożenia mleka poszukam.

reklama
Do góry