reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
dziewczynki doradźcie mi bo muszę szybko kupić inhalator (nebulizator) i nie mam pojęcia jaki jest dobry może wy miałyście już styczność z takim sprzętem i mi pomożecie?

obkupilam Ole za cale 16 zł.................. na dodatek rzeczy z metkami next, mothercare, londsdale - wspominalam ze nam lumpeks otworzyli w bloku.... :-)
wiec maja tez nowe rzeczy no i hehe 4 bluzy kupione

dla porownania cenowego powiem tylko ze do tego kupilam jej rajstopki za 12 zł... i gdzie w tym wszytkim logika...

no i smyk to zdziercy. kupilam bratanicy K elefuna - ta gre ze sloniem co dmucha motylkami - w smyku za 109 a ja w careffure za 49:szok::szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:

a co do inhalatorow to sie nie znam i nie pomoge

My zawsze najpierw w smyku robimy zabawkowe rozpoznanie a potem do carefoura - zawsze co najmniej 40% taniej. w smyku chyba jeszcze nigdy nic nie kupiłam

a ja teraz na przecenach wykupilam pol smyka... ale jak nie maja przecen to rzeczywiscie drogo, kupowalam pajacyki za 20 zl - sliczne a teraz sa one po 49 zl... ai fajne rzeczy sa w tym croccodilo

klejny szok smyka - musze kupic jeszce od tesciowej prezen dla HAnki ( to w ogole skomplikowana historia) i wymyslilam kolalike bendeez. tesciowa daje 100-120 pln na prezent a ze w carefurze zestaw byl za 39 zl to sobie mysle "kupie cos pozadnego" no to znowu dawaj do smyka a tak te same kralika za taram taram 169,90........

ide po ten zestaw do careffura dzisiaj i tone innych zabawek...

klejny szok smyka - musze kupic jeszce od tesciowej prezen dla HAnki ( to w ogole skomplikowana historia) i wymyslilam kolalike bendeez. tesciowa daje 100-120 pln na prezent a ze w carefurze zestaw byl za 39 zl to sobie mysle "kupie cos pozadnego" no to znowu dawaj do smyka a tak te same kralika za taram taram 169,90........

ide po ten zestaw do careffura dzisiaj i tone innych zabawek...

Daga luknij na to:
Koraliki Bindeez, które trafiły do Polski też są trujące
Koraliki Bindeez, które trafiły do Polski też są trujące

reklama
Do góry