reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

nie znam sie, bo nie mam porownania -
ale ten co mam jest ok, i jestem zadowolona. Moja mama tez taki ma, choc mniejszy zestaw, no ale same garnki sprawuja sie swietnie.

Ja mam dokladnie ten zestaw:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.megamedia.pl/_p/64/n/zestawy-garnkow-fagor-future-in-6x1-p64911.jpg

na tej tarce do jarzyn na przyklad to ja ukladam warzywa czy jarzyny i sobie na parze robie...
Wogole to juz kiedys pisalam - w tych garnkach to od momentu postawienia na plyte- ziemniaki sa gotowe po 4 minutach,zupe jarzynowa robie w 5 minut, kurczaczek po 7 gotowy, roklady wieprzowe np robie w 15 minut....
Fantastyczna oszczednosc czasu!

to muszę o tym poczytać bo faktycznie z tego co piszesz to obiad można zrobić w kilkanascie minut

reklama
Hej dziewczyny,
planujemy zakupić nianię elektroniczną i w związku z tym: jaką macie i polecacie?
Opłaca się inwestować w te z video? Philips avent któraś z Was ma?
Z góry dziękuję za porady, ściskam i uciekam, bo się cycownik obudził ( ta to zawsze moment sobie wybierze;-)

bylismy wczoraj w Jysku po posciel

no i wszystko na szybko 15 min przed zamknieciem
Hello Kitty niestety nie bylo
a wrezultacie kupilismy barbie
ktora miala byc w promocji za 75 zl a po wyjsciu ze sklepu na paragonie wyczytalam ze dalam za nia 99 zl
maskara
czyli interesu nie zorbilismy
grunt ze młoda zadowolona
do tego przescieradelko i jaski w różu i spi jak królewna fota zamieszcozna :)

a w szczecinskim tesco nie ma woreczkow na pokarm
:((((
gdzie mozna jeszcze kupic niedrogo?
tylko allegro?

aaa i Tymusiowi kupilismy 2 trójpaki body z tesco
jedne na krótki jedne na długi i jeszcze jedne pojedynczo
jednak oplaca sie tam body kupowac
sliczne i neidrogie

u nas tez dzien zakupowy.
tatuś zabrał do sklepu i mamusia zadobyła na jesien skórzana kurteczke. i jeansy.nie spodziewałam sie ze mi taka niespodzianke zrobi.
a Kaperek zadobył sie ubranek i na teraz i na przyszłosc.( u nas jest taka hala z ubranakami jedna cześc hali rzeczy urzywane druga z koncówkami kolekcji nowych prosto z firmowych sklepów : h&m, next, breska, kids, reserwed czy jakos tak i innych, wiec powybierałam troszke ciuszków dla małego. a ze nowiutkie , firmowe i fajne to zakupiłam i za śmieszne ceny bo po , 2 3, 4, 5 zl za sztuke.

Ja dzis oddawalam sie szalowi zakupow. Poza nieprawdopodobnie tanimi pampkami kupilam Kostce przepiekny zolty plaszczyk i jeansy. Plaszczyk bedzie boski na jesien i zime :D Oczywiscie nie bylo rozmiaru 9 miesiecy, 6 m-cy bylo przyciasne, wiec kupilam na 12 m-cy. Tylko rekawy sa za dlugie, ale to bez znaczenia.
Kupilam tez slimaka z Fisher price, ktorego kiedys pokazywala Forget. No i mam pytanie:

Forget (a moze inne mamy kupily go maluszkom), jak Twoja mala reaguje na tego slimara? Moja przez pierwsza minute nawet go lubila, a pozniej zaczela plakac. No i nie wiem, czy sie go przypadkiem nie boi.

u nas tez dzien zakupowy.
tatuś zabrał do sklepu i mamusia zadobyła na jesien skórzana kurteczke. i jeansy.nie spodziewałam sie ze mi taka niespodzianke zrobi.
a Kaperek zadobył sie ubranek i na teraz i na przyszłosc.( u nas jest taka hala z ubranakami jedna cześc hali rzeczy urzywane druga z koncówkami kolekcji nowych prosto z firmowych sklepów : h&m, next, breska, kids, reserwed czy jakos tak i innych, wiec powybierałam troszke ciuszków dla małego. a ze nowiutkie , firmowe i fajne to zakupiłam i za śmieszne ceny bo po , 2 3, 4, 5 zl za sztuke.

gdzie dokładnie to jest - będę w tych stronach niedługo to może znajdziemy chwilkę aby pójść na shoping

reklama
Do góry