reklama
Katik
...jestem mamą...
zapomnialam powiedziec- w PL kupilam Polce taki dresik z Hello Kitty - przesliczny jest ten fiolet,w rzeczywistosci duzo duzo ladniejszy niz na zdjeciu i wyglada w nim bossssko!
~H&M~ DRES HELLO KITTY ŚLIWKA ~ 74 NOWOŚĆ (1198270329) - Aukcje internetowe Allegro
~H&M~ DRES HELLO KITTY ŚLIWKA ~ 74 NOWOŚĆ (1198270329) - Aukcje internetowe Allegro
Katik
...jestem mamą...
Dziewczyny poradźcie - chcemy kupic parowar, ale oczywiście nie wiemy jaki czy elektryczny czy na indukcję - może polecacie coś
ja mam taki:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://image.ceneo.pl/data/products/2209644/productToCategory.jpg
jest super, nie powiem
ma 3 wkladnki na rozne jedzonko, ktore mozesz osobno czasowo zaprogamowac, i on sam dobierze intensywnosc pary by wszystko bylo gotowe na ten sam czas do podania
takze to jest super
ale jak dla mnie to wszystko sie za dlugo robi
ja tam wole szybkie przygotowywanie - hop siup i ma byc gotowe
dlatego dla mnie idealny jest szybkowar- jedzenie jest przygotowywane pod cisnieniem, w expresowym czasie, nie traci wlasciwosci, bo tez moze byc na parze robione
no i oszczednosc energii do tego!
zapomnialam powiedziec- w PL kupilam Polce taki dresik z Hello Kitty - przesliczny jest ten fiolet,w rzeczywistosci duzo duzo ladniejszy niz na zdjeciu i wyglada w nim bossssko!
mamy identyczny jak na zdjęciu - Julka dostała od moich znajomych z pracy
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
rozglądam się za ubrankami na jesień zimę dla Antola- bo nie mamy nic jeszcze,a zimno się robi..zastanawiam sie jak ja będę go zimą ubierała żeby nie zmarzł...jakiś śpiworek ocieplany a co pod spód? bodyz długim i jakaś bluzka czy jeszcze wiecej warstw??
przy okazji znalazłam fajne bodziaki- BODY 92 DŁUGI RĘKAW Z NAPISAMI MIX WZORÓW !!! (1190899253) - Aukcje internetowe Allegro
przy okazji znalazłam fajne bodziaki- BODY 92 DŁUGI RĘKAW Z NAPISAMI MIX WZORÓW !!! (1190899253) - Aukcje internetowe Allegro
basia0412
Fanka BB :)
nasza nowa bryka dzisiaj zakupiona - oczywiście w kolorze niebieskim i nie allegro tylko w hurtowni
http://allegro.pl/at-praktyczny-wozek-spacerowy-parasolka-delti-dot-i1191928999.html
wygląda solidnie no i jest trochę bardziej osłonięta niż standardowe parasolki co na jesień nam bardziej pasuje aby mały był bardziej od wiatru osłonięty zrobiliśmy od razu próbę i fajnie się prowadzi a dalej zobaczymy jak się sprawdzi (mamy już jedną na stelażu od gondoli ale to olopa i teściowa stwierdziła że sobie z nia nie da rady więc trzeba było drugą zakupić)
http://allegro.pl/at-praktyczny-wozek-spacerowy-parasolka-delti-dot-i1191928999.html
wygląda solidnie no i jest trochę bardziej osłonięta niż standardowe parasolki co na jesień nam bardziej pasuje aby mały był bardziej od wiatru osłonięty zrobiliśmy od razu próbę i fajnie się prowadzi a dalej zobaczymy jak się sprawdzi (mamy już jedną na stelażu od gondoli ale to olopa i teściowa stwierdziła że sobie z nia nie da rady więc trzeba było drugą zakupić)
Ostatnia edycja:
hehe, najbardziej mi się podoba "jestem szefem piaskownicy" i "ale ze mnie ciacho" :-)
reklama
Katik
...jestem mamą...
nie znam sie, bo nie mam porownania -Katik - a jaki szybkowar polecasz??
ale ten co mam jest ok, i jestem zadowolona. Moja mama tez taki ma, choc mniejszy zestaw, no ale same garnki sprawuja sie swietnie.
Ja mam dokladnie ten zestaw:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.megamedia.pl/_p/64/n/zestawy-garnkow-fagor-future-in-6x1-p64911.jpg
na tej tarce do jarzyn na przyklad to ja ukladam warzywa czy jarzyny i sobie na parze robie...
Wogole to juz kiedys pisalam - w tych garnkach to od momentu postawienia na plyte- ziemniaki sa gotowe po 4 minutach,zupe jarzynowa robie w 5 minut, kurczaczek po 7 gotowy, roklady wieprzowe np robie w 15 minut....
Fantastyczna oszczednosc czasu!
Podziel się: