reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
maclaren MX3 którego posiadam ma szerokie .

nie wiem co ma do rzeczy czy 2w1 .

wozki 2w1 lub 3w1 przewaznie sporo waza,mi zalezy na tym zeby wozek wazyl gora 8kilo,bo jak doskonale wiemy nasze dzieci wciaz rosna,moj juz wazy niecale 9 kilo a co bedzie pozniej...strach pomyslec.Nie chce sobie zrypac kregoslupa przez dzwiganie wozka:no::no::no:

Pytanie z innej beczki. Czy ktoras ma jakies doswiadczenia w kupowaniu zastawy stolowej przez neta? Moze jakies sprawdzone sklepy/sprzedawcy na allegro? Musze kupic na chrzciny zestaw na 12 osob, a na miejscu w Szczecinie to slabo z wyborem i cenami.

My dostaliśmy w prezencie ślubnym dokładnie tą porcelanę z tego sklepu - dotarła w idealnym stanie, była zapakowana w kilka gigantycznych pudeł, nic nie było potłuczone
Rococo "Białe" D0000 - Zestaw 81 el. Edycja specjalna !!!

Iza - z lekkich wózków polecam maclareny jeśli masz troszkę gotówki na wózek lekkie ładnie się składaja i super się nimi jeździ najszersze siedzisko ma XLR ja mam XT a Szymek tez duzy chłopak i spokojnie w nim jeździł wagowo szedł jak Twój młody . teraz wazy 14.5 kg a też czasami w nim siedzi i się spokojnie miesci .
MX3 jest już ciezszy ale ja tu na mojej wsi musze mieć jeden taki cieższy wózek bo XT bym sobie nie poradziła

Ja tez kupilam aventa.
Wszystko mam z TT, ale dziewczyny tu narzekaly na podgrzewacz z TT, wiec kupilam z aventu, i poki co na te kilka podgrzan - ok.

reklama
Do góry