reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
R032-bfd1dd6.jpg
czy któraś z was używa tej łyżeczki lovi?? bo ja kupiłam i mam zamiar już zacząć nią podawać kaszkę manną ? co o niej sądzicie?

Zobacz załącznik 277310
czy któraś z was używa tej łyżeczki lovi?? bo ja kupiłam i mam zamiar już zacząć nią podawać kaszkę manną ? co o niej sądzicie?

ja używam tej butelki wielofunkcyjnej lovi :-)
Bardzo ją lubię, bo moje dziecie się denerwuje jak traci łyżeczkę z oczu kiedy sięgam do słoiczka, a tak widzi ją i wie, że żarcie nie ucieka :-)

kurcze wlasnie mialam sie pochwalic ze kupilam takie cos:
lovi-butelka-silikonowa_2978.jpg2d08e94d9ce53e5c58a7480eb113b3c418099.jpg
a to juz widze oklepany temat.. :)
fajna ta butelka taka silikonowa i łatwo sie naciska
ale jeszcze nie uzywalam
kupilam jeszcze super przytulaczka do spania dla małego babydream ale jest w pralce wiec jutro Wam pokaze
chcialabym zeby mlody spal z nim zamiast pieluszki to by byl slodki widok
poza tym jak ktos uzywa bebiko to w rossmanie jest za 9,99
pampki premium rozmiar 3, sztuk 82 plus paczka chusteczek gratis za 42 zl
no i wykorzystalam kilka kuponow na soczki i sloiczki
kupilam tez kaszki i kleik ale wszystko czeka choc korci mnie niesamowicie by zapodac

Dziewczyny czy wiecie jakie spacerowki (nie wozki 2w1,lub 3w1 !!),maja szerokie siedziska ???

maclaren MX3 którego posiadam ma szerokie .

nie wiem co ma do rzeczy czy 2w1 . bo do mojego tez idzie gondole doczepic jak do wiekszośc spacerówek . choc raczej mało się widuje ich z gondola

ja mam ta butle lovi ale jakoś jej nie lubiłam

a my wczoraj zakupiliśmy puzzle piankowe dla dziecia właśnie się na nich turla i wcina gryzaczek ale chyba będę musiała je schować i poszukać innych jako że te kupowała nam znajoma i niestety mają mnóstwo malutkich elementów a mały jak leży na brzuszku próbuje je wydłubać i boję się że może coś połknąć

reklama
Pytanie z innej beczki. Czy ktoras ma jakies doswiadczenia w kupowaniu zastawy stolowej przez neta? Moze jakies sprawdzone sklepy/sprzedawcy na allegro? Musze kupic na chrzciny zestaw na 12 osob, a na miejscu w Szczecinie to slabo z wyborem i cenami.

Do góry