reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
no dokladnie katik, mam wlasnie na mysli dziewczyny ktore te wozki znaja i nie wazne czy to nasze prywatne znajome czy wlasnie laski z forum, ktore chetnie pomoga, bo tez sie wlasnie juz spotkalam ze pani w sklepie miala mniejsze pojecie niz ja:eek:

albo miec u siebie na watku aniam :tak::-), ktora doradzi :tak:

Dzięki za uznanie ale moge się tylko wypowiedziec o niektórych wózkach .:-Da za duż tego na rynku żeby znać wszystkie ale są wątki wózkowe tez tu na forum na polecam odradzam , może warto poczytać

no dokladnie katik, mam wlasnie na mysli dziewczyny ktore te wozki znaja i nie wazne czy to nasze prywatne znajome czy wlasnie laski z forum, ktore chetnie pomoga, bo tez sie wlasnie juz spotkalam ze pani w sklepie miala mniejsze pojecie niz ja:eek:

też się z tym spotkałam a najbardziej mnie kiedyś wkorzyło jak ogladałam jakies pegperego 3 kołowe a pani nie potrafiła wózka złożyć :wściekła/y::wściekła/y:

kurcze z tym wózkiem to faktycznie jakaś masakra. Ja to też nie wiem co bym chciała, czytam wszystko co piszecie, oglądam wszystkie które polecacie i chyba nic mnie jeszcze nie zachwyciło, a jak zachwyciło to cena mnie zmiażdżyła :confused2:

Mam tylko pytanie czy w końcu lepiej kupić wózek 3w1itp czy jednak samą gondole teraz a parasolke później, tylko kiedy bo przecież w zimę nasze dzieciaczki bedą miały 8 -10 m-cy to można by je było wsadzać już w spacerówkę ale czy taka parasolka nadaje się na śniegi i mrozy??? Może głupie to co pytam ale ja jako pierworódka to jestem zielona:eek::eek::eek::eek: w temacie.

akaata ja mam ten sam problem pomimo ,że nie będę mamą po raz pierwszy. Jeżeli mam wydać na wózek ponad 2500 zl czy 600 to chciałabym mieć pewność ,że za 6 miesięcy nie będę musiała znowu wydawać kasy
Wczoraj poszperałam u nas na forum , na forach wózkowych i znalazłam ,dobre recenzje tego wózka to samo na innych forach więc raczej zdecydowałm. W Quinny Freestyle spacerówka ma dobre noty a na tym zalezy mi bardziej bo będę jej dużej używać a ponadto podoba mi się wizualnie

reklama
Ja bym kupiła 3 w jednym, tak zrobiłam kiedy byłam w ciąży z Nadią. Parasolka jak dla mnie jest dobra dla starszego dziecka albo dla młodszego ale na lato. Jak Nadia przesiadła się do spacerówki to akurat zaczynała się jesień i pomimo kombinezonu i śpiworka nie miało ciasno w dużej spacerówce. A po za tym wózek wielofunkcyjny za cenę 2600 to dla mnie lekka przesada. Ja kupiłam Mikado ox-ford za 1000zł i jestem z niego zadowolona, nie dałabym za wózek więcej niż 1500zł.

Do góry