reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Człowiek uczy się całe życie ;-)
Szanowny zaciągnął mnie dziś do New Look , opierałam się ostro , bo żadna przyjemność oglądać ciuchy w które nie wejdę :crazy: a tu niespodzianka bo maja dział dla kobiet w ciąży i to nie dość ,że spory to na dodatek bardzo fajne ciuszki :tak:. W końcu znalazłam fajne sukienki i tuniki a na dodatek był dział Sale czyli mój ulubiony. ;-) Mają świetny sweterek dla ciężarówek ale był za 30 e wiec poczekam miesiąc i będzie 50 % off ;-)
Po zakupach nastrój idealny :-D:-D:-D tak niewiele mi potrzeba:zawstydzona/y:
Oj bardzo fajny maja dzial ciazowy... Ja tam wlasnie swoje spodenki kupilam, i sweterek. A jakby mnie Ł nie ograniczal - ze wszystko na raz chce wykupic, to kupilabym wiecej :-D:-D:-D

reklama
Dostałam wczoraj paczkę z pieluchami wielorazowymi i dziś testowałam na synku i dla tych co się tym interesowały powiem wam że rewelka napewno kupię więcej bo narazie mam 5 szt:tak: nic nie przecieka a do tego sa sliczne kolrowe:-D

aniam jesli one sa z internetu zamawiane to podaj prosze link, zebym wiedziala dokladnie ktore sa dobre, jest ich duzo i nie wiem ktore wziasc, a jestem bardzo zainteresowana

Mam pytanie do mam , które miały ten wózek oraz do naszej kochanej ekspertki;-)aniam141. Znalazłam w końcu wózek , który podoba sie i mnie i Szanownemu.:-) Nie mam jednak możliwości nawet obejrzenia go gdyż tej serii Quinny tutaj nie ma.
Proszę was o rade i informacje jak ten wózek zachowuje się w użyciu.
Z góry dzięki

Quinny - Freestyle

Mam pytanie do mam , które miały ten wózek oraz do naszej kochanej ekspertki;-)aniam141. Znalazłam w końcu wózek , który podoba sie i mnie i Szanownemu.:-) Nie mam jednak możliwości nawet obejrzenia go gdyż tej serii Quinny tutaj nie ma.
Proszę was o rade i informacje jak ten wózek zachowuje się w użyciu.
Z góry dzięki

Quinny - Freestyle

a nie mam pojęcia zielonego u nas sprzedają tylko speedy z quinny . :tak:
Ale jest taki wątek na dziale ciąza , poród poług nazywa się plotki wózkowe . I tam sobie z laskami już od dawna piszę . Wejdz tam przedstaw się ładnie , napisz ze Ty ode mnie i spytaj o ten wózek . Myślę że jakas się znajdzie co coś wie. :tak: A tam takie maniaczki wózkowe piszą że ja przy nich to nic nie wiem:-D:-D

reklama
Do góry