reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

PRZYSIĘGAM, ze nie czytałam co piszecie :tak:
Z Szanownym oglądaliśmy wózki, znowu, i nagle nas olśniło.
X-lander jest podobny a tańszy od Quinny :-D:-Dwiem , wiem Amerykę wymyśliłam;-). A ponadto do producenta , nasze rodziny maja rzut beretem wobec czego mogły by tam kupić a nam go tylko przesłać. Wybraliśmy dwa modele XT i XA Teraz tylko trzeba zdecydować który.

reklama
X-lander jest podobny a tańszy od Quinny :-D:-Dwiem , wiem Amerykę wymyśliłam;-). A ponadto do producenta , nasze rodziny maja rzut beretem wobec czego mogły by tam kupić a nam go tylko przesłać. Wybraliśmy dwa modele XT i XA Teraz tylko trzeba zdecydować który.

Moim typem nr 1 jest narazie XA. Jednak na 100% to chyba się w lutym zdecyduje:-p

Ja muszę kupić jak najszybciej , bo nasze kochane dziecko skończy bez wózka bo rodzice nie będą mogli się zdecydować :cool2:.A tak będzie stał w domu , będziemy jęczeć ,że trzeba było wziąć ten drugi(zawsze będzie u nas ten drugi ;-))
Szanowny wczoraj stwierdził ,że to fajniejsze niż kupowanie samochodu:cool:

ps.kupiłam we wtorek(zapomniałam się pochwalić;-)) pierwszy ciuszek dla naszej istotki z charity shop,nawet nie ja tylko Szanowny wypatrzył spodnie Timberlanda(totalny fan tej marki:sorry:) na 5 miesięcy za 2.5e wyglądają jak nowe i pasują dla chłopca i dziewczynki:tak:

ja tez mam upatrzony XA. Dzis mama dostala wytyczne i ma isc do sklepu i popytac o wszystkie meczoace mnie kwestie. Potem podejme decyzje....

Mój grzmot to Driver Implastu 3 w 1. A X-lander ma bardzo fajne i niedrogie wózki. Moje kumpele maja i chwalą :-D
Tak czy inaczej, trzeba i tak 'na żywo' obadać, bo to, co jednemu pasuje, drugi uzna za zbędny gażet (nie to ładne, co ładne, ale to, co sie komu podoba).

Co do wyboru gondola czy spacerówka- ja bym została przy gondoli. Szczególnie jeśli planujecie następne dzieci, to będzie to inwestycja na przyszłość (tak jak w moim wypadku). Dziecko w gondoli ma wygodnie, a w tych przenośnych fotelikach jest unieruchomione i jak tu np. spać :tak:? Poza tym tak jak Aniam pisze- dziecku nie wolno dłużej byc w foteliku niz 2 h ciągiem- jest to niezdrowe dla kręgosłupa- najlepiej, jeśli jak najwięcej leży na płaściutkim.

Dziewczyny, to chyba X-lander zbije na kwietniowych rodzicach fortunę :-)

Mój małżonek wynalazł tą serię X-landera na 2009 X-LANDER - Limited Edition i chce żebyśmy ją kupili. To jest seria Xa, tylko w innej wersji kolorystycznej i z dodatkami.

Cena takiego kompletu to ok 2100 -2500, zależy od sklepu. Jak na moje oko trochę zawyżona, przez ten cały bajer marketingowy ("seria limitowana", "dodatkowe gadżety").

Mnie się osobiście ani kolorki, ani naciąganie na kasę ("darmowe" mp3) nie podobają, więc chyba nie pozwole mu na zakup tego wózka -ale good news jest taki: zaczepiłam ostatnio na ulicy dziewczynę z nowym X-landerem, pozwoliła mi nawet przejechać kawałek tym wózkiem. Była zachwycona, mówi że cała jej rodzina kupuje te wózki. Mnie się też spodobał :tak:

Dziewczyny, to chyba X-lander zbije na kwietniowych rodzicach fortunę :-)

Mój małżonek wynalazł tą serię X-landera na 2009 X-LANDER - Limited Edition i chce żebyśmy ją kupili. To jest seria Xa, tylko w innej wersji kolorystycznej i z dodatkami.

Cena takiego kompletu to ok 2100 -2500, zależy od sklepu. Jak na moje oko trochę zawyżona, przez ten cały bajer marketingowy ("seria limitowana", "dodatkowe gadżety").

Mnie się osobiście ani kolorki, ani naciąganie na kasę ("darmowe" mp3) nie podobają, więc chyba nie pozwole mu na zakup tego wózka -ale good news jest taki: zaczepiłam ostatnio na ulicy dziewczynę z nowym X-landerem, pozwoliła mi nawet przejechać kawałek tym wózkiem. Była zachwycona, mówi że cała jej rodzina kupuje te wózki. Mnie się też spodobał :tak:

Ogladałam kiedyś te wersje. Wtedy nie wiedząc kogo nosze w brzuszku powiedzialam do męża ,że podoba mi się (kolorystycznie) wersja dla chłopca:tak::-D, więc kto wie..., moze....może:-D

reklama
No widzicie - najwyraźniej tak poczciwie wyglądam, że od razu wzbudzam zaufanie:-p:-p:-p

Dziewczyna miała ta wersję XA, kolor zielony - trochę mała mi się wydawała gondolka, ale rzeczywiście ogólnie wózek fajowy.

Do góry