reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
U Nas śpiochy i pajace są do spania;-)

u nas to samo - ubrania sa podzielona na domowe wygodne spoichy, polspiochy,pajace i wyjsciówki - tuniki, dzinsy, spodnie, sukienki, spotnice etc...

u mnie to samo z zakupami - wole Oli kupowac sliczne male niz sobie wielkie i nie zawsze sliczne...

Dziewczyny macie namiar na kogoś z allegro kto ma rzeczy w rozmiarze 80??
Jestem fanką zakupów u jednej osoby bo nia mam na bzdury czasu
Do tej pory kupowałam u Rys 47 ale On ma tylko do 74 a to już nie pasuje...

trzynastka ja mam koleżankę która sprzedaje ubranka sprowadzane z anglii używane. mogę ją spytać o ciuszki rozmiar 80. ja u niej ostatnio kupiłam 74. w super stanie. każda rzecz po 8pln.

Kici bardzo ładna sukienka:tak:
kurcze ja też mam we wrześniu wesele i tez nie mam w czym pojsc ... musze zaczac czegos szukac, tylko ja bym chyba wolala dla siebie krótsza troche, bo jestem niska i nie pasuje mi dluga suknia:-( a szkoda, bo są najślicznejsze

trzynastka ja mam koleżankę która sprzedaje ubranka sprowadzane z anglii używane. mogę ją spytać o ciuszki rozmiar 80. ja u niej ostatnio kupiłam 74. w super stanie. każda rzecz po 8pln.
To sie nazywa biznes.
Skoro urzywki, to calkiem mozliwe ze ma je z carbootow (pchlich targow),a ja jak tam Polce cos kupuje, to za ciuszek daje 0.50 funta - czyli jakies 2.50 zlotego, a sa w super stanie...
Chyba zaladuje pake do PL i na handel wystawie :-D

nooo bardzo mi sie podoba....

reklama
Katik to jak coś to ja chętnie od Ciebie kupię :tak:chyba naprawde bede kupowac troche uzywanych ubranek, bo przeciez dzieci tak expresowo rosną że szok...;-) moja nosi rozmiar 62 narazie , ale chyba musze zaczas sie rozgladac za 68... moze ktoras ma na sell cos? :-D

Do góry