reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Love- jak najbardziej. Tutaj choc ubranka mozna na wyprzedazach naprawde tanio kupic - nijak nie umywa sie to do cen z secondhandow, a jakosciowo te ciuszki sa naprawde bardzo dobre i prawie bez sladow urzywalnosci.
Pola ma chyba z 70 % rzeczy urzywanych, a z tego lekko 20% bylo oryginalnych z metkami.
Wczoraj np ubralam jej pierwszy raz taki ladniutki komplecik z Reeboka. Kupilam go jeszcze w ciazy i dopiero do niego dorosla. Dalam za niego niecale 10 zlotych, i metki w domu odcinalam.

Kurczę odważne jesteście z tymi kieckami przez internet. Ja to muszę przymierzyć, w lustrze się z każdej strony oblukać

Katik,

zaraz bedzie grono kolezanek w UK ktore po tym targu zaczna popylac :-D bo u nas ceny kosmiczne.....

Ostatnia edycja:
Kici69 - super kiecka, ale czy na weselu będzie Ci w niej wygodnie tańczyć? Ja na weselicha preferuję krótsze.

Katik, no te ciuszki to głównie NEXT i GEORGE i wiele innych markowych. ta kumpela kupuje w ciemno worki w ciuchexach i później kąpletuje zestawy :-)

Paulka ta sprzedająca ma też pełno krótkich kiecek ;-)

elvie - ja też zawsze chodziłąm w krótkich, ale niestety po porodzie mam mega rozstępy na wewnętrznej stronie ud no i nie uśmiecha mi się prezentować swoje nóżki publicznie... dlatego wolę się pomęczyć z długą :-D
Poza tym będę świadkową na tym ślubie, więc mam głównie zabawiać gości nie będę miała czasu za dużo tańczyć :-p

aaaa i na ślubie mojej psiapsióły ma być kumpela z London :-D ma mi przywieźć ciuszki z tamtejszych wyprzedaży ;-) bo jak mi podała ceny to właśnie byłam w szoku :-D tak więc Katik zazdroszczę że masz tam na stałe dostęp

magda ciosek ta sprzedająca jak coś nie leży to uwzględnia zwroty, więc nie się nie martwię.

Ostatnia edycja:
reklama
To sie nazywa biznes.
Skoro urzywki, to calkiem mozliwe ze ma je z carbootow (pchlich targow),a ja jak tam Polce cos kupuje, to za ciuszek daje 0.50 funta - czyli jakies 2.50 zlotego, a sa w super stanie...
Chyba zaladuje pake do PL i na handel wystawie :-D

Niezły interes byś zrobiła:tak:
Helenka dostaje ciuszki od mojej przyjaciółki która tez mieszka na wyspach, ona zawsze jakies fajne promocje wyszuka, no i gatunkowo są super.U nas ciuszki dla dzieci naprawdę drogie:no:

Do góry