reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Beti - ale ladniutkie... ten ostatni bialo-rozowy komplecik najsliczniejszy!

ja np. nie ubieram małej w półspiochy i wogóle w zadne pajacyki itp . super dla dziewczynek sa tuniki . ma takiech kilka które nosi już bardzo długo z tuniki robis się bluzeczka i nowi dalej to samo kiecka lubie takie bawełniane np. bo zaraz się z niej tunika robi . Body zalezy od firmy z HMu dla mnie jakoś rozną z dzieckiem .
to samo do spania mała ma piżamy . jak nogawki ma ciut krótsze to nic się nie stanie tym bardziej teraz w lato . Bo z pajacyków wyrasta mi po chwili albo sa za wielkie czego nie cierpie a potem za chwilkę za małe . takze się juz wycwaniłam . tak samo lubie spodnie takie z podpinanymi nogawkami co z nich się 3/4 robi też na dłużej dzieciaki je mają . na lato do spania super też rampersy mozna trafić takie z dłuższymi nogawkami też na dłużej wystarczą niż pajacyki
u nas praktycznie identycznie
tuniki
spodnie podpinane
i rampersy z dlugim rekawkiem i nogawkami - to mamy do spania
super sie wszystko sprawdza.

Ja Polki ANI RAZ nie ubralam w spiochy. Okazji nie bylo wogole. Jak mi wyrosla z wszystkich zakupionych pajacow, to juz nie dokupilam. Teraz ma ostatni (nota bene z przedzialu 0-3 i jeszcze sa luzy!) i go wynasza na noc.
Jakos nie podoba mi sie strojenie dziecka na dzien w pajace i spiochy. Panienka jest panienka, ma miec kiecki, gateczki, fajne bluzki czy tuniki.

Aniam i Katik zgadzam się w pełni baba to baba :) Teraz aktualnie polujemy na ogrodniczki nawet upatrzyłyśmy właśnie z carter'sa ale są do 6 miesięcy a według ich rozmiarówki to Antonina potrzebuje na 9, 12 :szok: w połowie miesiąca jedziemy na duuuuże zakupy i każdego trzeba na sezon jesień/zima obkupic takze bedzie zakupowy szał, a i tak Antosia o co będzie draka z W i W dostaną najwięcej zawsze ich okupie i i tak jest źle, a to ja tylko jestem poszkodowana :)

No ja tez to mam, ze kazde zakupy koncza sie chocby jakas pierd.ola dla Polci. Normalnie jakas choroba hahaha:-D

jak narazie to te spiochy co nakupowalam to lezą i tracą ważność
bo w taką pogode Tymoteusz spi w body na krtótki rękaw i w skarpetkach

reklama
Do góry