reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Mówili mi, że tak bedzie po porodzie ale nie wierzylam. Wczoraj znow wydałam stówe w Mothercare, a pojechałam SOBIE kupić bluzkę. Każde zakupy tak się kończą - idę kupić coś dla siebie, a wracam z ciuchami albo zabawkami dla Mlodej. Nie wiem w czym pójdę do pracy za 2 tygodnie bo dupsko w żadne przyzwoite ciuchy mi sie nie mieści, a całą kasę wydaję na ciuchy dla dziecka...

U mnie to samo od 8 lat:szok::szok::szok:
No a teraz to jestem w swoim żywiole bo mogę kupować sukieneczki, buciki itp:-D
Niestety stówka już nie starcza:-(

reklama
Dzięki Dagisila i jednak u nas to reczej 9 12 m wzrostem chociaz wagą to dolna granica normy 6 ale długości to z 10 cm za mało.

Agnieszka ja już też się martwię jak wozić młodego będę. Gondolka już się skurczyła prawie na maxa. Adasia mam ze soba w pracy i sypia tu w wózku. Wczoraj poszłam do niego zajrzeć, a on dupą przyparty do dna, a nogi wyłożone na zewnątrz :-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 40
  • 2.jpg
    2.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 35
O jaaaaaaacie.... mój to jak coś czuje pod dupką do od razu się zapiera nogami i dupsko dźwiga... bałabym się że mi wypadnie... :szok: ja nie wiem co te wózki takie mikroskopijne gondole mają :eek:

A ja w ramach premii zafundowałam sobie żółte skórzane szpilki 10cm:-)
szpilki 37 100 skóra naturalna (1167024990) - Aukcje internetowe Allegro

Już się doczekać nie mogę aż je dostanę!

A żeby nie było, że tylko szpile w swojej bucikowej kolekcji posiadam to zakupiłam również japonki:
klapki 37 100%skóra naturalna venezia ZARA bata (1162860141) - Aukcje internetowe Allegro

Ceny ma ten sprzedawca rewelacyjne, więc z pewnością będę do niego wracać:-)

Elvie daj znać jak sie spisuja je troche ponosisz. W życiu nie kupiłam butów przez net, ale może warto zaryzykować. Takich żółtych bym nie założyła, ale może znalazłabym tam cos dla siebie bardziej klasycznego.

Agnieszka ja już też się martwię jak wozić młodego będę. Gondolka już się skurczyła prawie na maxa. Adasia mam ze soba w pracy i sypia tu w wózku. Wczoraj poszłam do niego zajrzeć, a on dupą przyparty do dna, a nogi wyłożone na zewnątrz :-D

taaaaa hehe, Borys identycznie sie zsuwał :-)

Moja Polka tez tak robila, normalnie na spacerach

Przesiadlysmy sie w spacerowy i tyle.

Elvie daj znać jak sie spisuja je troche ponosisz. W życiu nie kupiłam butów przez net, ale może warto zaryzykować. Takich żółtych bym nie założyła, ale może znalazłabym tam cos dla siebie bardziej klasycznego.
Ponoszę to napiszę;-)
Ja z tej firmy mam już kilka par, wiem że rozmiar 37 więc dużo nie ryzykuję, a spodobały mi się baaaaaardzo. Z resztą gdybym nie trafiła to zawsze mogę je Konsultantce jakiejś odsprzedać albo sama na allegro wystawić;-)

reklama
Kobiety nie wiem czy wiecie ale w Carfour jest promocja na Pampersy 40.89zł za opakowanie. Ja zakupiła dwa i brakło 4 niestety bo pewnie zrobiłabym większt zapas.

Do góry