reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

No ja też nie mogłam się oprzeć :-) Naprawde nie wiem, czemu nasze firmy nie potrafią takich ubranek szyć, przeciez to tylko kwestia fajnego projektu.
Aniam ja jednak wyczaiłm już, że można bezpośrednio ze Stanów ściągać kupując przez net. Jedynie wysyłka dość droga - 20-30 dolców. No ale raz na jakiś czas można przecież przyszaleć.

Zielona ja zapłaciłam 17 dolarów. A z ceną wysyłki przeginają - ta zabawka jest bardzo lekka.

ehhh zazdraszczam zakupów w cartersie . piękne mają ubranka a u nas tego mało ja tylko bodziaki na allegro kupuje dla dzieciaków od nich

Ja też nie wiem dlaczego a szkoda , mo zna zamawiac tylko trzeba u nich kartą kredytową zapłacić przez neta a do tego jeszcze nie doszłam i nie wiem czy jestem na tyle odważna

reklama
wlasnie wlazlam na ich strone... udusze obie, bo ubranka swietne, a nie to co u nas...

Aniam, ja nie umiem placic karta przez net :-D hehe i chyba cale szczescie :-)

Popatrzylam na to nosidelko i ja bym sie na nie nie zdecydowala. Dlaczego? Otoz ciezkie jest. Konstancja teraz wazy jakies 7kg i jak ja w chuste wrzucam, to juz czuje ten slodki ciezar, a jak pomysle o dodatkowych 2,7kg to wiem, ze bedzie ciezko. No i za jakies 3 miesiace, przy jej tempie, przekroczy 10kg... Nie, nie kupilabym tego nosidelka. No i ja sie nie znam, ale kolezanki, ktore mialy nosidelka, mowily mi ze przez ucisk nozek na nosidelko, lub odwrotnie, zaburza sie cyrkulacja krwii. I one rezygnowaly z nosidelek prawie natychmiast. Nozki maluszkow robily sie sine i zimne... Ale to pewnie zalezy w duzej mierze od tego, jak to nosidelko jest zbudowane.

Dziewczyny szalejecie z zakupami! :-D
Mi tego tak brak, ale jestem uziemiona ze wzgl na brak pojazdu. mamy jeden, którym mąż się buja i klops... Ale za to pochwalę się Wam prezentem jaki sobie zażyczyliśmy z Adasiem na chrzciny :-)
Nosidełko dla dzieci Kangoo Neverland | Bagaż | Plecaki | Turystyczne | Sklep Sportowy PRESTO - rolki, deskorolki, namioty, śpiwory, sprzęt fitness i turystyczny

jeszcze troszkę sobie poczekacie zanim w tym ponisiscie

wlasnie wlazlam na ich strone... udusze obie, bo ubranka swietne, a nie to co u nas...

Aniam, ja nie umiem placic karta przez net :-D hehe i chyba cale szczescie :-)

hmm nie kusząc mają śliczne body na allegro Ola ma tego troszkę

widziałyście to
http://allegro.pl/item1143075318_ok_baby_no_shock_kask_ochronny_do_nauki_chodzenia.html
i jacyś kretyni to kupują he he

Ostatnia edycja:
Aniam, Dagsila
ja umiejętność płacenia kartą przez net opanowałam do perfekcji :-D

To naprawde nic trudnego ani niebezpiecznego. Zawsze mozecie tez na karcie okreslic limit dzienny i miesieczny wyplat i ubezpieczyc karte, wtedy jestescie zabezpieczone.

reklama
Popatrzylam na to nosidelko i ja bym sie na nie nie zdecydowala. Dlaczego? Otoz ciezkie jest. Konstancja teraz wazy jakies 7kg i jak ja w chuste wrzucam, to juz czuje ten slodki ciezar, a jak pomysle o dodatkowych 2,7kg to wiem, ze bedzie ciezko. No i za jakies 3 miesiace, przy jej tempie, przekroczy 10kg... Nie, nie kupilabym tego nosidelka. No i ja sie nie znam, ale kolezanki, ktore mialy nosidelka, mowily mi ze przez ucisk nozek na nosidelko, lub odwrotnie, zaburza sie cyrkulacja krwii. I one rezygnowaly z nosidelek prawie natychmiast. Nozki maluszkow robily sie sine i zimne... Ale to pewnie zalezy w duzej mierze od tego, jak to nosidelko jest zbudowane.

Uwielbiam piesze wędrówki po górach i nie chcę zaprzestać. Synek nie ma być dla mnie kulą u nogi i to jest dla mnie najlepsze rozwiązanie. Wypowiedzieć się na temat będę mogła dopiero po użyciu. Pewnie nie prędko, Adaś za mały wiekowo, bo wagowo jak Kostka :-D

Do góry