reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Obiecane fotka mojej torebki:-)

Załączniki

• P7170006.jpg
    P7170006.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Niech mnie Bóg ma w swojej opiece jak mąż zobaczy wyciąg z karty kredytowej :-)

Powiem tak: zrobiłam nalot na Baby GAP i Carter's... Moje dziecko ubrane od stóp do głów na najbliższe kilka miesięcy :-) No ale przecież były PRZECENY :-)

I dodatkowo przywlokłam jej takiego ślimaka Fisher Price, który robi furorę FISHER PRICE MUZYCZNY WESOŁY ŚLIMACZEK ŚLIMAK (1088631763) - Aukcje internetowe Allegro (oczywiście za oceanem o jedną trzecią tańszy niż w Polsce)

wronka, katik - no juz o to bym was nie podejrzewala, aniam ma racje te chinskie dziwactwo bylo modne i to nawet nie 2-3 ale z 6 lat temu, ja mam taka sukienke, oddam za darmo! ma kolo 6 lat i rozmiar xs... dziewczyny nie kupujcie tego, blagam was...i dodam ze to nie poprawia figury a wlasnie wyostrza niedoskonalosci...:-p
serio?
kurde, ale mam opoznienie...
Tylko ze ja tego serio w pl nie widzialam, chyba ze w rejonie katowic tego nie bylo? :baffled::baffled::baffled:

A ja dzis na ebayu sprzedalam swoja kiecke slubna. Konto na paypalu zasilone, moge znow szalec z zakupami.
:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D

serio?
kurde, ale mam opoznienie...
Tylko ze ja tego serio w pl nie widzialam, chyba ze w rejonie katowic tego nie bylo? :baffled::baffled::baffled:

A ja dzis na ebayu sprzedalam swoja kiecke slubna. Konto na paypalu zasilone, moge znow szalec z zakupami.
:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D

katik...nie przejmuj się, ja w Bydgoszczy nie widziałam ani takich kiecek, ani żadnej babki w niej.
Wyglada na to,że będę nie modna...ale mam to gdzies, w tej chwili, to mi szkoda kasy na jakies ekstra kiecki, w których i tak wygladałabym fatalnie.

Katik w Rybniku było :tak: a do Katowic rzut beretem :-p
No nic, trudno...

Najwazniejsze, ze po blisko miesiacu wymyslania - wreszcie sie zdecydowalam. Mi tam sie te tuniki podobaja, a czy bylo czy nie bylo - jeden kit.
No i skoro moj Ł stwierdzil, ze wygladam w tym slicznie, to widcznie tak jest :tak::-D:-D

Niech mnie Bóg ma w swojej opiece jak mąż zobaczy wyciąg z karty kredytowej :-)

Powiem tak: zrobiłam nalot na Baby GAP i Carter's... Moje dziecko ubrane od stóp do głów na najbliższe kilka miesięcy :-) No ale przecież były PRZECENY :-)

I dodatkowo przywlokłam jej takiego ślimaka Fisher Price, który robi furorę FISHER PRICE MUZYCZNY WESOŁY ŚLIMACZEK ŚLIMAK (1088631763) - Aukcje internetowe Allegro (oczywiście za oceanem o jedną trzecią tańszy niż w Polsce)

ehhh zazdraszczam zakupów w cartersie . piękne mają ubranka a u nas tego mało ja tylko bodziaki na allegro kupuje dla dzieciaków od nich

kwiatuszku ja też mam taką sukieneczkę tylko że w kolorze malinowym jest ekstra karmi się w niej idealnie i zakrywa wszystkie niedoskonałości ;-) tylko załamałyście mnie ja za swoją zapłaciłam 199zł buuuu złodziejstwo !!!!

reklama
ehhh zazdraszczam zakupów w cartersie . piękne mają ubranka a u nas tego mało ja tylko bodziaki na allegro kupuje dla dzieciaków od nich

No ja też nie mogłam się oprzeć :-) Naprawde nie wiem, czemu nasze firmy nie potrafią takich ubranek szyć, przeciez to tylko kwestia fajnego projektu.
Aniam ja jednak wyczaiłm już, że można bezpośrednio ze Stanów ściągać kupując przez net. Jedynie wysyłka dość droga - 20-30 dolców. No ale raz na jakiś czas można przecież przyszaleć.

Zielona ja zapłaciłam 17 dolarów. A z ceną wysyłki przeginają - ta zabawka jest bardzo lekka.

Do góry