reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

1006404.jpg
1006407a.jpg
moja suknia na chrzciny i buty
sukienka blady róż, buty i dodatki srebrne

reklama
hehehehehehe
ubranka byly, kosmetyki byly, kiecki-buty-torebki-bluzki byly, ale patelnami to sie jeszcze nikt nie chwalil :-D

kupilam tez sobie torebke a druga mam na oku tzn dwie mam ale kupie jeszcze jedna:-D

a porzadna patelnia to skarb w kuchni,bo jak walka zabraknie to patelnia mozna chlopowi w leb przywalic;-):-D

Kwiatek pieknie pieknie pieknie ty masz ciemne wloski i oczy wiec takie kolory beda tworzyc ladny kontrast:tak: i fotke wklej pliiiiiiiissssss

kupilam tez sobie torebke a druga mam na oku tzn dwie mam ale kupie jeszcze jedna:-D

a porzadna patelnia to skarb w kuchni,bo jak walka zabraknie to patelnia mozna chlopowi w leb przywalic;-):-D

haha, powiedz lepiej, że te patelnie to był pretekst coby torebkę zakupić :-)
i też się zgadzam, że dobra, duża cięzka patelnia to skarb na złe zachowanie M :-D:-D:-D

wronka, katik - no juz o to bym was nie podejrzewala, aniam ma racje te chinskie dziwactwo bylo modne i to nawet nie 2-3 ale z 6 lat temu, ja mam taka sukienke, oddam za darmo! ma kolo 6 lat i rozmiar xs... dziewczyny nie kupujcie tego, blagam was...i dodam ze to nie poprawia figury a wlasnie wyostrza niedoskonalosci...:-p
dagsila - ten japan style to rzeczywiscie taniocha, ale wyglada przewaznie inaczej niz na zdjeciu, kupilam juz dwa razy tam i dziadostwo ostatnie...materialy takie lipne
kwiatuszek - sliczna sukienka, napewno bedzie ci w niej ladnie
aniam - twoja tez bardzo ladna, to na chrzciny? czy na jakies weselicho?

reklama
Kwiatek piękna kiecka... ja mam taką samą tylko srebrno-szarą. Super się w niej czułam i do karmienia jest świetna. Tam jest napisane na metce aby prać ją chemicznie, ja nie zauważyłam i wyprałam w pralce, wyprasowałam i jest OK. A z ciekowości ile za nią dałaś? Ja 155zł
119 zł :)
rzeczywiscie byla tez srebrno-szara
super ze jestes z niej zadowolona i ze sprawdzila sie w karmieniu bo to najwazniejsze :)

Do góry