reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

buahahahha
dzizas, dawno sie tak nie usmialam!
Dobre, naprawde dobre to jest hahahahahaahahah

Aniam, Dagsila
ja umiejętność płacenia kartą przez net opanowałam do perfekcji :-D

To naprawde nic trudnego ani niebezpiecznego. Zawsze mozecie tez na karcie okreslic limit dzienny i miesieczny wyplat i ubezpieczyc karte, wtedy jestescie zabezpieczone.
ja tez mam manie kupowania przez neta
przez neta kupuje jak mi sie z domu wyjsc nie chce na zakupy :-D
czesc oplat rowniez przez neta, bo druga czesc idzie od razu direct debit prosto z konta

jesli chodzi o ostroznosc, to ja zawsze wiekszosc kasy mam na takim podkoncie, z ktorego nie moge pobrac przy normalnych transakcjach, wiec nawet "jesli" to nikt mi konta nie ogoloci.

reklama
Aniam, Dagsila
ja umiejętność płacenia kartą przez net opanowałam do perfekcji :-D

To naprawde nic trudnego ani niebezpiecznego. Zawsze mozecie tez na karcie okreslic limit dzienny i miesieczny wyplat i ubezpieczyc karte, wtedy jestescie zabezpieczone.

hehe lepiej dla mnie zebym sie nie nauczyla, bo mnie maż pogoni i pewnego pieknego dnia stane u Twego progu z dzieckiem na jednym ramieniu i ma ksiazka kucharska w drugiej dloni :-)

Aniam luknelam na allegro na Carter'sa - mają przebicie 100% - za komplet za ktory ja zaplacilam 28 zl chca 58 plus przesylka...

no wlasnie to mnie zraza do kupowania na allegro...stronka cartersa zacheca cenami a allegro mnie zraza, np zestaw body ktory mis ie podoba kosztuje 15$ a na allegro 95zl..... i sklonna jestem do szalenstwa, ale to to juz nawet dla mnie przesada...

mam ciotke w usa moze by mi chciala prezent zrobic........

szkoda ze ta usa nie jest blizej...

No ja też nie mogłam się oprzeć :-) Naprawde nie wiem, czemu nasze firmy nie potrafią takich ubranek szyć, przeciez to tylko kwestia fajnego projektu.

Ej no babeczki, trzeba sie napatrzec, a potem samemu uszyc!
:-)

po pierwsze leżaczek mamy zwykly taki bez wibracji i bez zabawek przez co Zosiek się tam nudzi nieziemsko wiec zdecydowałam się na taki FISHER PRICE 3w1 Lezaczek Fotelik Bujaczek do 18kg (1151898341) - Aukcje internetowe Allegro

matę dostaliśmy taką zwykła prostą campola która ma 3 zabawki na krzyż kolory pastelowego i jak kłade tam Zosię to nie ma na czym oka zawiescic wiec zdecydowałam się na taką Mata Edukacyjna TINY LOVE Mała Ksiezniczka +Kubus (1146348839) - Aukcje internetowe Allegro

Niezle szalejesz ;-) Ale wiesz, moj sposob na lezaczek bez zabawek - wstawic go w mate edukacyjna i juz sa wiszace zabawki:

Zobacz załącznik 266843

A sposob na uboga mate, to po prostu dowiesic zabawki... Wychodzi znacznie taniej niz kupowac nie wiadomo jak wypasiona mate, szczegolnie, ze dziecie bedzie sie nia coraz mniej interesowac jak zacznie pelzac.

Ej no babeczki, trzeba sie napatrzec, a potem samemu uszyc!
:-)

he he to by nic ciekawego z tego nie było

Niezle szalejesz ;-) Ale wiesz, moj sposob na lezaczek bez zabawek - wstawic go w mate edukacyjna i juz sa wiszace zabawki:

Zobacz załącznik 266843

A sposob na uboga mate, to po prostu dowiesic zabawki... Wychodzi znacznie taniej niz kupowac nie wiadomo jak wypasiona mate, szczegolnie, ze dziecie bedzie sie nia coraz mniej interesowac jak zacznie pelzac.

Ja tez mam sposób kupić uzywana mate ( mam tiny love duet ) dałam za nią 60 zl do tego wylicytowałam trzy zabawki też tej firmy za dyszkę takie wieszane więc ma ich 7 czasami sama jej coś montuje .
Mata dzielona na dwoje dzieci ( SZymek też na niej szalał ) czyli 70 zł na dwoje po 35.. he he
pewnie ją potem i tak sprzedam za jakieś 30zł chociaż bo w super stanie w sumie jest więc już wogóle po taniości .
ale twój pomysł rewelka he he

Salamandra my mamy podobne nosidełko tylko z firmy Salewa.ono jest do 15kg więc Maniek jeszcze w zeszłym roku w nim siedział.Wsadzilismy go jak miał 7 miesiecy jak już dobrze siedział i powiem ci że ono ma pełną regulację, nózki mają dużo miejsca wcale nie są uciskane, super profilowane oparcie i pasy bezpieczeństwa.Tatry były nasze:tak:
Jeszcze jedno cięzaru dziecka naprawdę sie bardzo nie odczuwa tak mówił mój M:-p

Mnie tez sie to siedzisko podoba :tak:

Mam pytanie do mam noszacych dzieci w chustach - nie jest Wam teraz za goraco? Moja mala kiepsko znosi chuste, ciagle sie probuje wyrwac - na dworze jeszcze nie bylysmy. Mam chuste elastyczna, wiec praktycznie moge wiazac tylko jedno wiazanie z przodu, a ono jest raczej malo atrakcyjne jak bobas chce sie rozgladac...

ja na razie w te upały zrezygnowałam z chusty...nie chcemy sie przegrzac...
no i czekam az Hania bedzie stabilnie trzymac glowke, bo Ona musi swiat ogladac...

reklama

szkoda kasy mam takie cudo z Ok baby .
ciezko się z tego małego wyciagało i wogóle produkt bez sensu i na chwilkę przeciex i tak dziecka które samo nie siedzi tam nie wsadzisz bo niby po co a jak samo siedzi to lepiej nalać mniej wody i kupić mate antyposlizgową za 20zł i na niej sadzać i poprostu pilnować . ja się wkopałam w takie krzesełko i strata kasy chyba że ktoś ma prysznic a nie wanne to może ew się przyda

Do góry