reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
kiedyś któraś z was chwaliła się tu taką fajną zabawką przyczepianą do łóżeczka, dziecko nóżkami naciska i to sobie gra możecie podesłać mi link to tego cuda ??

Dziewczyny poszukuje czy znacie jakis godny polecanie parowar ?

Wszystkie robią to samo tylko te z wyświetlaczami kosztują zwykle 100zł drożej ja mam kenwooda za 120 zł i jest super tylko ma pokrętło zamiast guzików i w nim minutnik .
ważne żeby się składał czyli każdy pojemnik można w drugi wsadzić to wtedy mniej miejsca w kuchni zajmuje .
Naprawdę nie trzeba kupowac drogiego bo i tak kazdy pare robi he he

Parowar Kenwood FS370
mam dokładnie taki tylk0o jak pisałam 120 mnie kosztował w saturnie chyba

dziś w biedronce są fajne dywaniki z kubusie puchatkiem, z jakąś księżniczką i w autka chyba za 49,9 ....bardzo fajne- kupiłam Antolowi niebieski z puchatkową ekipą:)

reklama
Nabyłam szorty dżinsowe w Promodzie :-) w przecenie były 50% taniej :-p Jeszcze mi się rybaczki dżinsowe podobały ale nie miałam juz 120 zł na zbyciu :-( a szkoda bo byly boskie :tak:

Do góry