reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

aaaahhhhaaaa
ale moze do Katowic to nie dotarlo :baffled::-D

:

Kiedyś kilka gwiazdek się pokazało w gazetkach w takich i przez pewien czas był szał raz polazłam na wesele a tam dwie laski w takich samych .. myslałam że padne ze smiechu :)

Aniam - wspominalas kiedys o Huggisach na basen, ze kupowalas Szymkowi. Wczoraj tez kupilam Polci, to sa takie Little Swimmers ?
Bo to takie jakby majteczki sa, a nie tradycyjne pampki.
Powiedz mi czy to czasem od wody nie nasiaka jak pampek, i nie robi sie wielkie i ciezkie???
Bo byly jeszcze takie majteczki, z zewnatrz z licry jak stroj kapielowy, a w srodku taka powloczka, i one sa wielorazowego uzytku, no i nie wiem czy nie lepiej czasem tamtych kupic?
Fakt, ze wychodzily cenowo jak 4x paczka Huggisow, no ale skoro one sa jednorazowe, to przeciez trzeba bedzie ich kupowac duzo.
Masz jakies doswiadczenie z takimi majteczkami?

One nie nasiąkają i sa bardzo dobre galoty radze poczekac aż dziecko podrośnie bo teraz co chwilka rozmiar się bedzie zmieniał mi po Szymku nawet jakieś pieluchy zostały małe bo już większych potrzebował

reklama
One nie nasiąkają i sa bardzo dobre galoty radze poczekac aż dziecko podrośnie bo teraz co chwilka rozmiar się bedzie zmieniał mi po Szymku nawet jakieś pieluchy zostały małe bo już większych potrzebował
Racja... one byly do 9 kilo, i faktycznie moglyby na dlugo nie wystarczyc...

A nam dzis przyszla oczekiwana 5 dni Zyrafka Spohie. Polcik w 2 sekundy zaskoczyl ze to gryzaczek, i cale popoludnie memlala w buzi, az ja 3 razy przebieralam, bo body zaslinione na potege!
Zyrafka jest przecudowna, super mila w dotyku i ma piszczalke. Na razie z piszczalki Pola uzytku nie robi, ale jak ja jej zapiszcze to smieje sie jak szalona.
55308866.jpg

Oj cos mi nie wyszlo z ta fota. No trudno...

Kupiłam wkońcu kieckę
super zakrywa to czego pokazać nie chce :-Dczyli te pare KG w tyłku a pokazuje to co akurat teraz mogę pokazać czyli cyc :-D

Załączniki

• P7160439.jpg
    P7160439.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 51
  • P7160440.jpg
    P7160440.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 41
Przykro mi ale modelka jest brudna i spocona , dwa nie mam jej kto foty zrobić ( SZymek nie umie ) te,sciowa z cyfrówką ? ee...
A jedyne wielkie lustro w którym bym mogła o zrobić jest zastawione ale nadrobie w stosownym momencie , bo remont mi się na szczęście kończy a mąż wraca to będzie mi miał kto zrobić

A ja dzisiaj kupilam trojpak patelnii TEFAL bienvenu, z powloka za niecale 18€ i chyba je jutro oddam bo cos za tanie te patelnie jak na TEFALA

reklama
Do góry