reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Elma myśmy się pozbyli już wózka po małej bo był strasznie ciężki, wielki i nie za dobrze się prowadził, marnie by ze mną było jakbym miała z małą i z tym wózkiem wyjść, ten jest fajny bo ma zwrotne kółka z przodu i leciutko się prowadzi nawet jedną ręką. I wogule jest fajny zgrabny. Na szczęście nie musimy już kupować łóżeczka i ciuszków mam sporo po małej więc nie jest źle;-).

Dziewczyny ja zastanawiam się nad wózkiem.

Wybraliśmy taki
Wozek Murano 8w1 Bebetto Nowość+Pompka do kół (806273004) - Aukcje internetowe Allegro

Jest to jedyny wózek, który ma przekładaną rączkę, i jak np. świeci słońce nie muszę jechać z dzieckiem tyłem (rada osób które maja już dzieci).

Oceńcie dziewczyny, i z praktycznego punktu dajcie rady:-)

świetny wózeczek-warto jeszcze sprawdzić w jakimś sklepie jak się prowadzi.:-)
Ja wstępnie wybrałam taki -
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FYN 4DS Classic + Maxi Cosi CITI 2009

Wesoła24 wózeczek bardzo fajny:-) ale właśnie napisze jak poprzedniczka, zbadaj czy się dobrze prowadzi, mój poprzedni wózek nie miał skrętnych kółek z przodu i ciężko się go niestety prowadziło.
Kamisia1101 świetny ten wózeczek:tak:.

świetny wózeczek-warto jeszcze sprawdzić w jakimś sklepie jak się prowadzi.:-)
Ja wstępnie wybrałam taki -
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FYN 4DS Classic + Maxi Cosi CITI 2009

Ooo no proszę spacerówka niczego sobie waży. Ja się nie znam za bardzo ale pierwsze na co zwracam uwagę to właśnie waga spacerówki a potem jest cała reszta listy na co mam zwracać uwagę :tak: Więc tutaj waga jak najbardziej mi się spodobała. Tym bardziej, że jest to wózek wielofunkcyjny ;-)

Oczywiście, że go sprawdzę w sklepie. Myślę, że tak koło lutego pojadę z M do dużych sklepów dziecięcych, zobaczymy co jest, może spodoba nam się inny wózek. A jak nie to zobaczę "na żywo" na ten co wybrałam, przetestuję go i jeśli cena będzie taka sama albo się będzie różniła groszami to kupię. A jeśli znacznie to kupię na allegro.

Łóżeczko też juz mamy wybrane:
łóżeczko 60x120 teak materac pościel haft 12el (804114494) - Aukcje internetowe Allegro
Na to łóżeczko jestesmy zdecydowani:-)

Myślę jeszcze na początek z takich rzeczy kupić leżaczek - bujaczek:
BRIGHT STARTS Lezaczek BLEKITNY 7 melodii wibracje (801689794) - Aukcje internetowe Allegro

I narazie tyle. Mówcie co sądzicie:-)

Wesoła24 łóżeczko świetne, fajnie że ma te wyciągane szczebelki, my też takie mamy i mała jest szczęśliwa bo może sobie sama tą dziurą wchodzić i wychodzić:-). I leżaczek też bardzo fajny.

reklama
Elma myśmy się pozbyli już wózka po małej bo był strasznie ciężki, wielki i nie za dobrze się prowadził, marnie by ze mną było jakbym miała z małą i z tym wózkiem wyjść, ten jest fajny bo ma zwrotne kółka z przodu i leciutko się prowadzi nawet jedną ręką. I wogule jest fajny zgrabny. Na szczęście nie musimy już kupować łóżeczka i ciuszków mam sporo po małej więc nie jest źle;-).

A ten tako nie ciężki? , waga stelaża 10 kg , gondola 6 kg i spacerówka 6 kg .. 16 kg wózka i do tego dziecko czyli spokojnie ponad 20 kg wózka :no: ja bym kupiła jakąs pierwszą lepszą gondole i potem parasolkę rozkładana na płasko i to jest wtedy wózek z którym mozna się gdzieś wybrać mając jeszcze jedno dziecko:tak:

Dziewczyny ja zastanawiam się nad wózkiem.

Wybraliśmy taki
Wozek Murano 8w1 Bebetto Nowość+Pompka do kół (806273004) - Aukcje internetowe Allegro

Jest to jedyny wózek, który ma przekładaną rączkę, i jak np. świeci słońce nie muszę jechać z dzieckiem tyłem (rada osób które maja już dzieci).

Oceńcie dziewczyny, i z praktycznego punktu dajcie rady:-)

Wózek nie ma skrętnych kół dla mnie odpada :no:

My tez chyba stawiamy na Maxi Cosi... Ale wersje Mura 4 kolowa...

Maxi Cosi Mura 4

Podoba mi się Mura ale mam zastrzeżenia co do spacerówki , to wózek kubełkowy nie rozkładany tylko przechylane siedzisko , brak typowego pałąka tylko ten dziwny plastyk między nogami dziecka a mój synek lubi sie opierac na pałaku . To siedzisko ma jakies niskie oparcie jak Szymka w to wsadziłam to mu głowa wystawała . Gondola fajna , stelaz ładny ale ta spacerówka dla mnie odpada.

Do góry