Elma
Małgosia
My wózka nie kupujemy bo mam po Nadii (a tak chciałam nowy, fioletowy ale kaski brak:-(), więc zakup 2 to zbędny wydatek. Miałam już nawet upatrzony no ale cóż http://www.ebaby.republika.pl/balall/duze/col9.jpg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja zastanawiam się nad wózkiem.
Wybraliśmy taki
Wozek Murano 8w1 Bebetto Nowość+Pompka do kół (806273004) - Aukcje internetowe Allegro
Jest to jedyny wózek, który ma przekładaną rączkę, i jak np. świeci słońce nie muszę jechać z dzieckiem tyłem (rada osób które maja już dzieci).
Oceńcie dziewczyny, i z praktycznego punktu dajcie rady:-)
świetny wózeczek-warto jeszcze sprawdzić w jakimś sklepie jak się prowadzi.:-)
Ja wstępnie wybrałam taki -
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FYN 4DS Classic + Maxi Cosi CITI 2009
świetny wózeczek-warto jeszcze sprawdzić w jakimś sklepie jak się prowadzi.:-)
Ja wstępnie wybrałam taki -
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FYN 4DS Classic + Maxi Cosi CITI 2009
Elma myśmy się pozbyli już wózka po małej bo był strasznie ciężki, wielki i nie za dobrze się prowadził, marnie by ze mną było jakbym miała z małą i z tym wózkiem wyjść, ten jest fajny bo ma zwrotne kółka z przodu i leciutko się prowadzi nawet jedną ręką. I wogule jest fajny zgrabny. Na szczęście nie musimy już kupować łóżeczka i ciuszków mam sporo po małej więc nie jest źle;-).
Dziewczyny ja zastanawiam się nad wózkiem.
Wybraliśmy taki
Wozek Murano 8w1 Bebetto Nowość+Pompka do kół (806273004) - Aukcje internetowe Allegro
Jest to jedyny wózek, który ma przekładaną rączkę, i jak np. świeci słońce nie muszę jechać z dzieckiem tyłem (rada osób które maja już dzieci).
Oceńcie dziewczyny, i z praktycznego punktu dajcie rady:-)