gdybys tylko jezcze chciala nam sie w nie pokazac to juz bym byla najszczesliwsza na swiecie.........
nie ma takiej możliwości, nawet ja staram się siebie w lustrze jak najmniej ogladac, więc innym oszczędze tego widoku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdybys tylko jezcze chciala nam sie w nie pokazac to juz bym byla najszczesliwsza na swiecie.........
aaaahhhhaaaasuper nowości byśnie miała bo kiecki były na topie jakieś 2-3lata temu bynajmniej w wawie i na kilku weselach na których byłam sporo się tego widziało - sama mam taką bluzkę tylko czerwoną . Ale nie zmienia to faktu że jest super
Ta czarna, dluga bardzo fajna. I jeszcze w dodatku taka tania!a mi sie to 2537 Czarna dluga sukienka tunika Japan Style 2010 (1142957195) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i to 2600 Czarna dluga sukienka suknia Japan Style 2010 (1142957476) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy podoba. tylko nie wiem gdzie ja bym w tej dlugiej poszla....
no i jestem w trakcie wiercenia diury w brzuchu K. o Wronkowa sukienke...
super!Laski...przyszła sukeinka...jest...suuuuuper. Materiał delikatny, cieniutki, kolory piekne, chyba jeszcze ladniejsze niż na zdjeciach i nawet ja....jakiem wieloryb....jakoś w niej wygladam, oczywiście bez bielizny korygujacej się nie obejdzie. Musze zakupic jakies gacie zmniejszajace brzuch. No ale sukienka godna polecenia.
ps. aniez.....cycki spokojnie weszły![]()
Katik- ja Ci odpowiem, bo z Kubą używałam właśnie Huggisów na basen: są super, nic nie przesiąka, nie robia się ciężkie, zdejmujesz je rozrywając po bokach. Myślę, że na początek będzie OK, ale jak będziecie dużo na basen biegać, to może warto zainwestować w te drugie, po kilkudziesięciu razach się zwrócą
Wronka- wczoraj zdefraudowałam kasę na ciuszki dla dzieci, a co dzisiaj kupię, to wszytskie chyba wiemyJak już nie chcesz się w kiecce prezentować (a szkoda, bo ładna kobieta z Ciebie), to może chociaż zrób fotę samej sukience? Zawsze to inaczej niż na ich 'reklamowych' fotach (chociaż Twoja entuzjastyczna rekomendacja mi wystarcza
).
Ta sukienko - tunika w stylu chinskim od zawsze mi sie podoba. Nie umywa sie ona jednak od tej letniej sukni kolezanki Wronislawy. Tez taka chce! Niestety nie wysylaja za wielka wode... Chlip!
Laski...przyszła sukeinka...jest...suuuuuper. Materiał delikatny, cieniutki, kolory piekne, chyba jeszcze ladniejsze niż na zdjeciach i nawet ja....jakiem wieloryb....jakoś w niej wygladam, oczywiście bez bielizny korygujacej się nie obejdzie. Musze zakupic jakies gacie zmniejszajace brzuch. No ale sukienka godna polecenia.
ps. aniez.....cycki spokojnie weszły![]()