reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
super nowości byśnie miała bo kiecki były na topie jakieś 2-3lata temu bynajmniej w wawie i na kilku weselach na których byłam sporo się tego widziało - sama mam taką bluzkę tylko czerwoną . Ale nie zmienia to faktu że jest super
aaaahhhhaaaa
ale moze do Katowic to nie dotarlo :baffled::-D

Ta czarna, dluga bardzo fajna. I jeszcze w dodatku taka tania!

Laski...przyszła sukeinka...jest...suuuuuper. Materiał delikatny, cieniutki, kolory piekne, chyba jeszcze ladniejsze niż na zdjeciach i nawet ja....jakiem wieloryb....jakoś w niej wygladam, oczywiście bez bielizny korygujacej się nie obejdzie. Musze zakupic jakies gacie zmniejszajace brzuch. No ale sukienka godna polecenia.

ps. aniez.....cycki spokojnie weszły:-D
super!
Szkoda ze foty nie wstawisz :no:

Aniam - wspominalas kiedys o Huggisach na basen, ze kupowalas Szymkowi. Wczoraj tez kupilam Polci, to sa takie Little Swimmers ?
Bo to takie jakby majteczki sa, a nie tradycyjne pampki.
Powiedz mi czy to czasem od wody nie nasiaka jak pampek, i nie robi sie wielkie i ciezkie???
Bo byly jeszcze takie majteczki, z zewnatrz z licry jak stroj kapielowy, a w srodku taka powloczka, i one sa wielorazowego uzytku, no i nie wiem czy nie lepiej czasem tamtych kupic?
Fakt, ze wychodzily cenowo jak 4x paczka Huggisow, no ale skoro one sa jednorazowe, to przeciez trzeba bedzie ich kupowac duzo.
Masz jakies doswiadczenie z takimi majteczkami?

katik ja takie miałam dla Janka i super się sprawdzają. Najistotniejsze w nich jest to że siki i kupka się nie przedostają na zewnątrz a że powłoczka nasiąka to też fakt ale wolno...

Katik- ja Ci odpowiem, bo z Kubą używałam właśnie Huggisów na basen: są super, nic nie przesiąka, nie robia się ciężkie, zdejmujesz je rozrywając po bokach. Myślę, że na początek będzie OK, ale jak będziecie dużo na basen biegać, to może warto zainwestować w te drugie, po kilkudziesięciu razach się zwrócą :-D

Wronka- wczoraj zdefraudowałam kasę na ciuszki dla dzieci, a co dzisiaj kupię, to wszytskie chyba wiemy :cool2: Jak już nie chcesz się w kiecce prezentować (a szkoda, bo ładna kobieta z Ciebie), to może chociaż zrób fotę samej sukience? Zawsze to inaczej niż na ich 'reklamowych' fotach (chociaż Twoja entuzjastyczna rekomendacja mi wystarcza :-D).

Katik- ja Ci odpowiem, bo z Kubą używałam właśnie Huggisów na basen: są super, nic nie przesiąka, nie robia się ciężkie, zdejmujesz je rozrywając po bokach. Myślę, że na początek będzie OK, ale jak będziecie dużo na basen biegać, to może warto zainwestować w te drugie, po kilkudziesięciu razach się zwrócą :-D

Wronka- wczoraj zdefraudowałam kasę na ciuszki dla dzieci, a co dzisiaj kupię, to wszytskie chyba wiemy :cool2: Jak już nie chcesz się w kiecce prezentować (a szkoda, bo ładna kobieta z Ciebie), to może chociaż zrób fotę samej sukience? Zawsze to inaczej niż na ich 'reklamowych' fotach (chociaż Twoja entuzjastyczna rekomendacja mi wystarcza :-D).

ok, jak tylko hasbend wróci z roboty to postaram się wkleic:-)

Ta sukienko - tunika w stylu chinskim od zawsze mi sie podoba. Nie umywa sie ona jednak od tej letniej sukni kolezanki Wronislawy. Tez taka chce! Niestety nie wysylaja za wielka wode... Chlip!

Zielona, na ebayu sa te Wronkowe sukienki, i wysylaja za granice
Long MAXI/Boho/Hippie Summer Womens/Ladies DRESS P19-A on eBay (end time 07-Aug-10 16:01:27 BST)

Aga, Aniez- dzieki. W takim badz razie wyprobujemy te Huggisy, a potem chyba zainwestuje w te wielorazowe. Albo przede wszystkim - zobacze jak Pola zareaguje na basen, bo to przeciez najwazniejsze ;-)

Laski...przyszła sukeinka...jest...suuuuuper. Materiał delikatny, cieniutki, kolory piekne, chyba jeszcze ladniejsze niż na zdjeciach i nawet ja....jakiem wieloryb....jakoś w niej wygladam, oczywiście bez bielizny korygujacej się nie obejdzie. Musze zakupic jakies gacie zmniejszajace brzuch. No ale sukienka godna polecenia.

ps. aniez.....cycki spokojnie weszły:-D

Wronia, a tak kiecka to nie jest taka za długa trochę? Czy ona ma taka być ? Dosięga ziemi u Ciebie ? I czy mozna ją skrócić w razie czego ?

reklama
Do góry