reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

swietne są te karuzele. Jeden maluch w szpitalu jak ostatnio lezelismy miał taka fishera i normalnie Nikusiowi sie bardzo podobała i kukał tylko melodyjki troszke tkaie wolne...
ja kupiłam canpola karuzele juz taki badziew ze szok

reklama
Ja myslalam żeby kupic cos takiego
11021422092.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] i do tego uszyc spodnie. Tylko cholera jak ja bede w tym karmic???
Wronka, no chyba padne!
Wczoraj wieczorem wymyslilam, ze kupie na chrzciny cos takiego, bo nie widzialam tego w PL i bede miala super nowosc, a Ty mnie zastrzelilas dzis tym postem!
MD NEW Chinese Silk women's Dress/Cheong-sam sz:M-2XL on eBay (end time 14-Jul-10 05:38:34 BST)
albo cos z innym wzorem, bo wybor maja przeogromny
items - Get great deals on women's jacket coat, women's cheongsam items on eBay.co.uk Shops!
Dzis mialam zamawiac, ale w nocy przemyslalam, ze chyba jednak nie kupie - bo sprzedawcy wysylaja to bezpsrednio z Chin i idzie do 20stu dni. W takim badz razie nim mi to dojdzie, to ja juz do Pl bede leciec, a niech mi nie pasuje, to nawet nie odesle itd...
Wiec dzis rano wytargalam Ł i ruszylismy do centrum handlowego - tam kilkanascie razy na pasazu stal jeden chinczyk i takim czyms handlowal. Zlazilismy dzis na wszytskie strony, a jego nie ma, i niewiadomo kiedy bedzie.
Cholerka jak ja juz sie na cos zdecyduje to zawsze nieprzewidziane perypetie po drodze mnie czekaja.

Wronka, no chyba padne!
Wczoraj wieczorem wymyslilam, ze kupie na chrzciny cos takiego, bo nie widzialam tego w PL i bede miala super nowosc, a Ty mnie zastrzelilas dzis tym postem!
MD NEW Chinese Silk women's Dress/Cheong-sam sz:M-2XL on eBay (end time 14-Jul-10 05:38:34 BST)
items - Get great deals on women's jacket coat, women's cheongsam items on eBay.co.uk Shops!
Dzis mialam zamawiac, ale w nocy przemyslalam, ze chyba jednak nie kupie - bo sprzedawcy wysylaja to bezpsrednio z Chin i idzie do 20stu dni. W takim badz razie nim mi to dojdzie, to ja juz do Pl bede leciec, a niech mi nie pasuje, to nawet nie odesle itd...
Wiec dzis rano wytargalam Ł i ruszylismy do centrum handlowego - tam kilkanascie razy na pasazu stal jeden chinczyk i takim czyms handlowal. Zlazilismy dzis na wszytskie strony, a jego nie ma, i niewiadomo kiedy bedzie.
Cholerka jak ja juz sie na cos zdecyduje to zawsze nieprzewidziane perypetie po drodze mnie czekaja.
heheheheh:-), dobre...dobre...

Wronka, no chyba padne!

super nowości byśnie miała bo kiecki były na topie jakieś 2-3lata temu bynajmniej w wawie i na kilku weselach na których byłam sporo się tego widziało - sama mam taką bluzkę tylko czerwoną . Ale nie zmienia to faktu że jest super

Wronka - myślę że będziesz cacy w niej wygladać a ta letnia co kupiłas wymiata jest śliczna :) .

Daga o ile pierwsza twoja propozycja mi nie przypadła do gustu to druga już jest jak dla mnie super :tak:
a na Wronkową kieckę wole nie patrzeć ... piękna... szkoda że długa... ja bym wolała krótsza wersję tak do kolan...

Laski...przyszła sukeinka...jest...suuuuuper. Materiał delikatny, cieniutki, kolory piekne, chyba jeszcze ladniejsze niż na zdjeciach i nawet ja....jakiem wieloryb....jakoś w niej wygladam, oczywiście bez bielizny korygujacej się nie obejdzie. Musze zakupic jakies gacie zmniejszajace brzuch. No ale sukienka godna polecenia.

ps. aniez.....cycki spokojnie weszły:-D

reklama
Laski...przyszła sukeinka...jest...suuuuuper. Materiał delikatny, cieniutki, kolory piekne, chyba jeszcze ladniejsze niż na zdjeciach i nawet ja....jakiem wieloryb....jakoś w niej wygladam, oczywiście bez bielizny korygujacej się nie obejdzie. Musze zakupic jakies gacie zmniejszajace brzuch. No ale sukienka godna polecenia.

ps. aniez.....cycki spokojnie weszły:-D

gdybys tylko jezcze chciala nam sie w nie pokazac to juz bym byla najszczesliwsza na swiecie.........

Do góry