reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Drogie,drogie...jak cholera. też mi szkoda kasy. Buszuję po allegro w poszukiwaniu czegoś, ale po ciągłym oglądaniu wszystko mi się wydaje takie samo i nic za serce nie ujęło. Teraz w necie szukam sklepów, a pewnie najlepszy zakup zrobię w sklepiku osiedlowym :-)

reklama
Dziewczyny a ja kupiłam komplecik za 90zł welurkowa tunika + spodenki, do tego buciki 30zł, rajstopki 15, kapelusik 25, bodziak 10, a i tak małą ubraliśmy w sukienusię uwaga... z lumpka a do tego te dodatki bo w welurkowym kompleciku przy takiej pogodzie jak była to byłoby jej zdecydowanie za gorąco. Wyszperałam taką nowiutką z metką za 7zł :) Zdjęcia zaraz wstawię na zamknięty.

Piękne te dziergane ubranka męskie;-)
Ciocia M. takie cuda potrafi robić, więc ją wykorzystamy. A co!
W ogóle to jak znajdę chwilkę to Wam wrzucę fotę kartki z gratulacjami, jaką on Niej otrzymaliśmy. Napatrzeć się na nią nie mogę:-)

te ubranka dla chłopczyka piękne
ale nei widze sensu tyle placic za ubranko na jeden raz
kurcze ja tez szukam i szukam w tym necie i nic ciekawego nie widze
jak znajdziecie cos ladnego to dajcie link

zobaczcie jaka cuda. nie tylko dziewczynki musza byc piękne :-)
ubranka do chrztu dla chłopców

Faktycznie cuda, ale cena absolutnie nie do przyjęcia, w życiu bym tyle kasy nie wydała na jednorazowy występ.
U nas jest pozostałość poprzedniej epoki w postaci bazaru Różyckiego, teraz są tam wyłącznie suknie ślubne i ubranka do chrztu - wybór przeogromny, w 150 zł powinnam się spokojnie zmieścić

Kochane!! Ja poszłam do sklepu dziecięcego i wybrałam niechrzcielny komplecik... po prostu mi się spodobał... dałam za niego 75 zł (spodnie, kaftanik i bezrękawnik), do tego czapeczka 12 zł, rajstopki 2 pary za 19 zł i buciki 23 zł...
Wg mnie nie ma co szukać typowo na chrzest bo zdzierstwo na takich ciuszkach jak przy komunijnych i ślubnych akcesoriach. Bo wiadomo ten jeden jedyny raz chce się wyglądać...

A tu moj 5 miesieczny Szymus w dniu chrztu, byl ubrany tak :

Załączniki

• Asia 07 040.jpg
    Asia 07 040.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Ja małemu wczoraj skompletowałam ubranko do chrztu.
Kupilam biale lniane spodenki, i bęzrekawnik w biało błękitne paski w serek a pod to ubiore albo białe body albo koszule - mam taka fajowową również błękitno białą w taką delikatną kratkę, do tego białę buciki i biała czapuncia i jest git.

Do góry