reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
hej wklejam link na allegro
wyprzedaje rzeczy po Hani
gdyby któraś z Was chciała dla znajomych to dajcie znak to sprzedam niedrogo
zestaw 22 szt dla dziewczynki 86-92 POLECAM!!! (1120248383) - Aukcje internetowe Allegro

Kwiatuszku śliczny ten kompecik na chrzest dla Tymusia. Ubranka po Hani też świetne, sama bym odkupiła,ale zanim Maja będzie je nosić to trochę czasu minie.

Ja też się wzięłam za porządki i muszę wystawić 4 sukienki na allegro, każdą miałam po jednym razie na jakimś weselu. Teraz mamy wesele w weekend,ale w żadną w biuście nie wchodzę i będę musiała coś nowego kupić. To jest link to takiej z którą najciężej mi się rozstać bo strasznie mi się podoba. Może któraś będzie zainteresowana, w rzeczywistości wygląda dużo ładniej niż na tych zdjęciach

http://www.allegro.pl/item1112422573_przepiekna_sloneczna_suknia.html

Lalalu.pl fajna strona z zabawkami. W końcu jakieś inne zabawki

ceny zawrotne
Ja kupuje drewniane zabawki w ikea tanie a ładne klocki drewniane kosztują np. 30 zł .

no i sie zdecydowalam na ten zestawik tylko wybralam kamizelkę z niebieskim wykonczeniem i bialo-niebieską muszkę, Tymuś ma niebieskie oczka więc będzie mu pięknie z niebieskimi dodatkami
zamówilam rozmiar 74
Komplet do chrztu ''PIOTRUŚ'' r. 62, chrzest 5cz. (1101747331) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo ładne .
jedynie czapy bym nie założyła :) ja jakoś uwielbiam dzieci bez czapek he he . Tak samo Oli żadnej opaski nie założe . Ale to oczywiście moje fanaberie prywatne :)
Szymek nie wiem czy pamietasz jak wstawiałam fote miał coś podobnego tylko spodenki miał niebieskie zrezygnowałam tez z muchy bo była na gumce a jak wiadomo dzieciaki krótkie mają te szyjki i płakał i ją ściagał więc był bez .

Kwiatuszku śliczny ten kompecik na chrzest dla Tymusia. Ubranka po Hani też świetne, sama bym odkupiła,ale zanim Maja będzie je nosić to trochę czasu minie.

Ja też się wzięłam za porządki i muszę wystawić 4 sukienki na allegro, każdą miałam po jednym razie na jakimś weselu. Teraz mamy wesele w weekend,ale w żadną w biuście nie wchodzę i będę musiała coś nowego kupić. To jest link to takiej z którą najciężej mi się rozstać bo strasznie mi się podoba. Może któraś będzie zainteresowana, w rzeczywistości wygląda dużo ładniej niż na tych zdjęciach

Przepiękna słoneczna suknia (1112422573) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo ładna ja szukam czegośna wesle bo będę swiadkową ale musi być za kolano . Bo tak jakoś sobie wymysliłam . Musze wkońcu udać się na jakieś zakupasy

reklama
bardzo ładna ja szukam czegośna wesle bo będę swiadkową ale musi być za kolano . Bo tak jakoś sobie wymysliłam . Musze wkońcu udać się na jakieś zakupasy

Też mam ten problem, przeryłam internet, ale stwierdziłam, że na oko to się szkła kontaktowe zakłada i ja muszę kieckę zmierzyć. Ślub brata za pasem, a ja bez kreacji! No nic na łowy trzeba będzie się ruszyć...

Do góry