reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Kwiatek mi też się nie widzi jeśli mam być szczera!
Też szukam czegoś na chrzciny malucha ale niczego nie znalazłam. Z tym że ja na bank nie wystroje mojego syna w żadne spodnie na kant , koszule, muchę czy frak jakiś.
Szukam zwykłych ładnych białych lub ecrue spodenek do tego śnieżnobiałe body lub jakaś bluzeczka i w zależności od pogody coś na górę. Mam prześliczny sweterek w kolorze ecrue więc jak będzie chłodno ( a w kościele z reguły jest) to będzie idealnie. do tego mam już ładne białe buciki i dokupie jakąś czapunie i będzie git.
tez dla mnie tak wystrojeni chlopcy sa nie teges.
Popieram Twoja koncepcje :tak:

Załączniki

• z2.jpg
    z2.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 52
  • z1.jpg
    z1.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 36
NO PROSZE JAKIE DZIEWCZYNY UTALENTOWANE MAMY :-)

sliczne zaproszenia :-)

i ja popieram Kamisie i Katik w kwestii ubioru na chrzest dla chlopca. ja w ogole jestem taka anty stojnisiowa....

Noooo fajowe zaproszenia. Zdolniachy z Was Kobitki :tak:
Mi pewnie bawic by sie nie chcialo, choc efekt super.

Ja raz wykonalam rekodzielo - przywieszki na wodke weselna.

hehehhehehehehehehehehehehehehehehehe!!!!!!!! o boziu hehehe !!

zobaczcie jaka cuda. nie tylko dziewczynki musza byc piękne :-)
ubranka do chrztu dla chłopców

śliczne - to fakt
ale 330 pln?????

ja w sumie za stroje dla królewny na chrzest dalam 110 sukienka + 25 buciki + 20 czapeczka + 20 rajstopki + 25 sweterek, czyli razem 200 pln
Nie licząc haftowanej szatki i świecy z jej imieniem

Sukienke załozyła raz i z niej wyrosła, czapka - jest be bo z daszkiem, buciki sciagnela juz w samochodzie w drodze do kościola...

w ogóle takie okazje jak chrzty, komunie, sluby to jest czyste zdzierstwo. Moja kiecka ślubna za którą zapłaciłam kilka tysiaków leży sobie na strychu i czeka na córkę, która pewno za 20 lat mi powie żebym dała jej spokój z tą staromodną kiecą :-)

kurcze 330zł ??!! moja babcia mi może zrobić podobne ciuszki... z resztą ona takie dzierga na drutach dla lalki mojej bratanicy... hmm... już wiem o co ją poproszą dla małego ;-)

reklama
Kici- a może niech babcia otworzy manufakturkę??? To wygląda na dochodowy biznesik :)))
Jeny może ja znowu szydełko wezmę do łapska i przypomnę sobie, czego mnie mama z babcią uczyły za młodu :-D

Do góry