reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
śliczne - to fakt
ale 330 pln?????

ja w sumie za stroje dla królewny na chrzest dalam 110 sukienka + 25 buciki + 20 czapeczka + 20 rajstopki + 25 sweterek, czyli razem 200 pln
Nie licząc haftowanej szatki i świecy z jej imieniem

Sukienke załozyła raz i z niej wyrosła, czapka - jest be bo z daszkiem, buciki sciagnela juz w samochodzie w drodze do kościola...

w ogóle takie okazje jak chrzty, komunie, sluby to jest czyste zdzierstwo. Moja kiecka ślubna za którą zapłaciłam kilka tysiaków leży sobie na strychu i czeka na córkę, która pewno za 20 lat mi powie żebym dała jej spokój z tą staromodną kiecą :-)

pokaz :-D w sensie pokaz sukienke na sobei :-)

uwielbiam zdjecia slubne ;-)

ja juz pisalam ze taka nie strojna jestem, jesli chodzi o ubieranie babla i na chrzest Olka byla w sukience i sweterku od kolezanki, biale body, biale razjty - jedyne co kupilam nowego to opaska na wlosy. a tamten lniany kompl;ecik ( ktory wkleilam na zamkniety) wisi w szafie i juz nigdy nie bedzie ubrany bo najzwyczajniej sie skurczyl albo dziecie mi uroslo :-). jesli ktoras by chciala to moge odsprzedac :-) ubrany byl tylko raz do tego zdjecia :-D

ja kupiłam używke dla małej na chrzciny sukienka zara , body HM ,buciki i czapka z abrakadabra i też jest ok .
chrzciny ide ustalic w tym tygodniu

ja kupiłam używke dla małej na chrzciny sukienka zara , body HM ,buciki i czapka z abrakadabra i też jest ok .
chrzciny ide ustalic w tym tygodniu
ja tez malej kupie sukieneczke w zara, bedzie mogla ja tez potem nosic, do tego biale buciki i opaske sliczna na glowke i to na tyle

katik - ja tez nie lubie tych swiecacych dziwnych materialow...sztucznych:no:

no i sie zdecydowalam na ten zestawik tylko wybralam kamizelkę z niebieskim wykonczeniem i bialo-niebieską muszkę, Tymuś ma niebieskie oczka więc będzie mu pięknie z niebieskimi dodatkami
zamówilam rozmiar 74
Komplet do chrztu ''PIOTRUŚ'' r. 62, chrzest 5cz. (1101747331) - Aukcje internetowe Allegro
kwiatek boskie! Kurcze, a ja zaczęłam coś licytować na allegro.. Jak nie przejdzie to zamawiam to samo :-) Jakoś wczesniej tego nie widziałam

reklama
Do góry