reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

moja mamcia tez juz kupila lozeczko turystyczne dla malej jak u niej bedziemy, ja sie tylko zastanawiam czy mala bedzie wogole chciala w nim spac? dzieci potrafia sie tak szybko przestawic? bo moja to tylko w swoim lozeczku spi, boje sie co bedzie jak pojedziem do polszy...

reklama
moja mamcia tez juz kupila lozeczko turystyczne dla malej jak u niej bedziemy, ja sie tylko zastanawiam czy mala bedzie wogole chciala w nim spac? dzieci potrafia sie tak szybko przestawic? bo moja to tylko w swoim lozeczku spi, boje sie co bedzie jak pojedziem do polszy...

jak z Igorem jeździliśmy na wakacje nie było problemów, tylko pierwszy raz to było jak miał już 10 miesięcy, nie wiem jak u takich malutkich dzieci.
Alicje jak kładziemy jest troszkę zdziwiona, ale na razie nie stosowałam łóżeczka na nocne wyjazdy więc nie wiem jak będzie, jakoś o tym wcale nie pomyślałam

Jakis tydzien temu kupilismy Konstancji cos w rodzaju lozeczka turystycznego. Jest to kojec o wymiarach 1m x 1m i spod ma dwa poziomy. Teraz spod jest na gornym poziomie, a jak Kostka podrosnie, zdejmiemy go i bedzie prawdziwy kojec. Konstancja zawsze noc spedzala na gorze w jej lozeczku, natomiast w dzien lezakowala w wozku, na dole. Teraz juz wozek sluzy tylko do wozenia :-) W kojcu Konstancja odpoczywa i bawi sie. Nie stanowi dla niej zadnego problemu sen. Ona jak juz zasnie, spi wszedzie - najchetniej przyklejona do maminego cycucha :-D

kurcze a moje nie, ona tylko w swoim lozeczku, nawet jak ja wezme do naszego lozka np rano to nie zasnie, bedzie sie meczyc az ja odloze do jej lozeczka, to wtedy spi od razu

Dziewczyny mam pytanie: Jaki blender??
Aniam wkleiła coś takiego: BOMANN MARKOWY BLENDER + POJEMNIK 0,5 L 180W D56 (1074825491) - Aukcje internetowe Allegro

Ma któraś taki? Z tej firmy? Bo z jednej strony boje się firm NO NAME a z drugiej po co przepłacać??
Jaki polecacie? Macie sprawdzony?
Ja mam Breville taki
http://www.amazon.co.uk/dp/B001L5SS...ode=asn&creative=7974&creativeASIN=B001L5SSP2
i Morphy Richards taki
Product Details
to tutejsze marki, nie wiem czy dostepne w PL. Jestem bardzo zadowolona. Dla mnie dobre jest to, ze procz przycisku do miksowania, osobny jest jeszcze predkosciomierz - czyli moge wolniej badz szybciej miksowac.
No i fajne sa tez te bajery - pojemniczki.

Z kolei u mamy w PL widzialam chyba taki model, na bank z Clatronic, i tez sie sprawdza.
Clatronic SM 2923 - zdjęcia, foto, galeria produktu

Justa
dzięki za polecenie karuzeli tiny love wyspa marzeń
mój synuś jest oczarowny

no i mata tiny love małpia wyspa też jest czadowa
fotki Tymka na odpowiednim watku

reklama
Do góry