reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

haha, no ja jutro mam zamowiona projekcje w pracy :-D:-D:-D

Fajnie masz, ze znow bedziesz w Polsce, i na badania pojdziesz. Taka plytka to nie tylko taki czad dla nas, ale super fajna rzecz dla dziecka kiedys - miec swoje dvd z brzusia :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny z płytki na komputer , przerobić programem i wrzucić na komórkę.:tak:
Szanowny teraz ma to ciągle ze sobą i pokazuje każdemu :-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry. Gratuluję wszystkim mamusiom.Moją córeczkę urodziłam w lipcu tego roku. Odsprzedaję ubranka. Chciałabym nieśmiało zapytać czy jesteście może zainteresowane? Jeśli tak proszę o info na PRIV. Podeślę zdjęcia.
Pozdrawiam.

Co sądzicie o takiej macie edukacyjnej? Mnie się tak spodobała, że sama bym ją sobie kupiła;-)
Tylko czy warto? Czy lepiej kupić taką bardziej zwykłą, bez mrugających światełek? Jak długo dzieci używają takich mat?

No dobra - mnie rozbraja żyrafa z lusterkiem :-)

FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST KARUZELA (799542363) - Aukcje internetowe Allegro

Moja koleżanka taka miała dokładnie i Szymek bardzo ją lubił . Ja mam z tiny love . takie maty w sumie jak się kupi potem można dobrze sprzedać więc nie szkoda kaski . Takie maty służą póki dziecko nie zacznie sie przemieszczać i z niej zwiewać . Mój jak się turlał potem mata już mu przeszkadzała ..

Widzę, że zakupowe szaleństwo trwa;-)
Byłam dzisiaj (tzn. wczoraj) w sklepie z bielizną który mam pod domem. mają tam same renomowane marki. Głównie staniki, majteczki, stroje kąpielowe i rajstopy.
Zapytałam o figi z reklamy firmy Anita, jedyne 116zł:wściekła/y:
No to pobuszowałam na allegro i zakupiłam:
rajstopy ciążowe Rajstopy CIĄŻOWE__ MIKROFIBRA __ 80 DEN ___ 3 /L (812181922) - Aukcje internetowe Allegro
figi ciążowe pod brzuszek Figi/Majtki CIĄŻOWE pod brzuszek ___CANPOL ___ L (804712834) - Aukcje internetowe Allegro
figi ciążowe zakrywające brzuszek Figi CIĄŻOWE zakrywające brzuszek __ CANPOL __M (804707549) - Aukcje internetowe Allegro
Te pod brzuszek to chyba bardziej na lato, ale M. stwierdził, że taaaaaaaaaaaakie seksowne, że muszę wziąć choćby 1szt.:-D No to wzięłam;-)

Czego się nie robi żeby się podobać :tak::tak:. Ja od kilku dobrych lat nie miałam innych gatek jak stringi i zastanawiam się jak to będzie założyć coś pełniejszego.
Ale mam problemy o 2 nad ranem:-D

Ja, odwieczna fanka g-string, kupilam gatki typu bikini. I zaraz po zalozeniu wypieprzylam do kosza. Tego sie nie da nosic. Kolezanka chciala byc mila i sprezentowala mi pantalony. Znaczy takie majtasy dla ciezarowek z odrobina nogawki (taka koronkowa nogawka okolo dwucentymetrowej dlugosci) i pasem na brzuchu - takim jak maja spodni ciazowe, a w polowie pasa inny pas, ktory ma brzuch podtrzymywac. Na zdjeciu wygladalo niezle, po zalozeniu - szuflada. Moze gdzies tak w 38tc sie na nie skusze.

Ja to nie wiem na co komu te gacie ciązowe jak mam być szczera ?
Ja chodziłam poprzednią w normalnych w stringach tez i teraz tez tak mam zamiar. No ale czymś trzeba kaskę zarobić :-D

reklama
Ja to nie wiem na co komu te gacie ciązowe jak mam być szczera ?
Ja chodziłam poprzednią w normalnych w stringach tez i teraz tez tak mam zamiar. No ale czymś trzeba kaskę zarobić :-D

Świeta racja:tak:
Ja w pierwszej ciąży kupiłam sobie takie specjane bardzo wysokie zasłaniające cały brzuszek.Jak mój M mnie w nich zobaczył to minę miał:szok: ale przecież kobiecie w ciąży nie mozna powiedzieć ze źle wygląda.
W drugiej ciąży sam poszedł do sklepu i zaopatrzył mnie w super majteczki takie pod brzuszek i delikatnie dał mi do zrozumienia że tamtych nie potrzebuje:-)

Do góry